Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار قم گفت: در شرایط فعلی در افزایش تعداد بستری‌ها در قم، گروه‌های جهادی و طلاب برای کمک به کادر درمان به میدان بیایند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، بهرام سرمست در جلسه ستاد مدیریت بحران استان در سالن کرامت استانداری اظهار داشت: اهمیت رعایت پروتکل‌ها و جلوگیری از کرونا کم‌کم برای مردم و برای برخی از مدیران عادی شده است، درحالی‌که آمار بستری و فوتی‌ها در سطح کشور و قم وضعیت ویژه‌ای را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار قم افزود: آمار در جهت درک و برداشت مشترک از ظرفیتی است که با آن درگیر هستیم و این آمار به ما اجازه نمی‌دهد به سمت افزایش بازگشایی‌ها برویم.

وی تصریح کرد: مشارکت و همراهی شهروندان در موج اول و دوم کرونا بیشتر بود و موفق‌تر عمل کردیم، اما وضعیت فعلی قابل‌قبول نیست، این موج از دیگر موج‌ها قوی‌تر است و اگر به هشدارها توجه نکنیم شیوع کرونا توسعه پیدا می‌کند.

سرمست بیان کرد: باید محدودیت‌ها افزایش یابد، ما مصوبات و پروتکل‌هایی برای برگزاری مراسم عزاداری در محرم و صفر داریم و در دهه اول انصافاً هیئت‌های مذهبی به‌خوبی آن را رعایت کردند، اما بیشترین آسیب از هیئت‌های کوچک و بعضی از محافل خانگی در عدم رعایت پروتکل‌هاست.

وی عنوان کرد: نباید در زمینه عدم رعایت پروتکل‌ها تعارف کرد چراکه در قبال جامعه و فداکاری کادر پزشکی مسئولیت داریم، وقتی در مورد استخدام کادر درمانی با رغبتی مواجه نیستیم، این موضوع مهمی است.

استاندار قم خاطرنشان کرد: در موج اول و دوم کرونا، گروه‌های جهادی در بیمارستان‌ها و جهت کمک کردن به پرستاران و کادر درمانی پای‌کار بودند و در شرایط فعلی در افزایش تعداد بستری‌ها در قم، انتظار می‌رود گروه‌های جهادی و طلاب برای کمک به کادر درمان به میدان بیایند.

وی گفت: امروز نیاز داریم علما و روحانیت با منویات و راهنمایی‌های خود به داد مردم و ستاد ملی بحران برسند و همه در کاهش شیوع کرونا مشارکت کنند تا خط مقدم جبهه سلامت تضعیف روحیه نشود.

سرمست افزود: وضعیت قم نگران‌کننده است اما اگر اثری از نگرانی در وجودمان نباشد و انتظار گشایش‌های بیشتری داشته باشیم در رفع بیماری، جای امیدواری نیست.

وی تصریح کرد: برای وضعیت قم که یک وضعیت ویژه‌ای است، در مرحله اول باید خودمان این بحران را درک کنیم، دانشگاه علوم پزشکی هشدارهای لازم را داده و همه تصمیمات در ستاد برمبنای نظر تخصصی است.

استاندار قم بیان کرد: در شرایط کنونی اعلام شد تا اطلاع ثانوی مدارس غیرحضوری باشد و صحیح نیست برخی از مدارس در این وضعیت مراسمی داشته باشند، در خصوص مراکز آموزشی و دانشگاهی و حوزوی پیشنهاد داریم به‌صورت غیرحضوری برگزار شود.

وی عنوان کرد: در مورد مشاغل پرخطر درخواست این است به اقتضای شرایط تصمیم‌گیری به ستاد استانی واگذار شود تا بر اساس واقعیات محلی با صنوفی که پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند برخورد شود، در بیش از 7 ماه از شیوع کرونا گذشته و برخی از صنوف هنوز زیر بار مسائل نمی‌روند.

سرمست اظهار داشت: ما به یک سری سیاست‌های محدوده کننده نیاز داریم و باید دراین‌باره تصمیم‌گیری شود، توسعه خدمات الکترونیکی و کاهش حضور مردم باید در دستور کار باشد، از طرفی سیاست دورکاری همچنان پابرجاست و باید اعمال شود.

وی تاکید کرد: برخورد قانونی با متخلفین اهمیت زیادی دارد، با توجه به اینکه سازوکارهایی برای مردم و ادارات و صنوف تعریف‌شده است، کمیته نظارت باید به‌شدت با تخلفات برخورد کند و تدابیر سخت‌گیرانه‌ای در پیش بگیریم.

استاندار قم گفت: بر اساس گزارشات 1500 بیمار و بستری در قم داریم و ظرفیت بیمارستان‌های قم محدود است و اگر به فکر تدابیر سخت گیرانه و محدودیت نباشیم، شرایط خوبی پیش‌بینی نمی‌شود، براین اساس اغنای افکار عمومی و حساس کردن مردم نسبت به رعایت پروتکل‌ها همچنان در دستور کار باشد.

وی افزود: در مورد اربعین تدابیری در سطح ملی انجام‌شده و رهبری وارد مسئله شدند و تذکراتی دادند و ما از این هشدار جدی‌تر سراغ نداریم، کارگروه عزاداری باید تشکیل جلسه دهد و با هیئت‌های مذهبی همفکری شود تا با بیشترین میزان رعایت و کمترین تجمعات بتوانیم مسائل را پیش ببریم.

در ادامه جلسه، مدیرکل مدیریت بحران استان قم از تشکیل جلسه پاسخ و نظارت و انجام آن به‌صورت عملیاتی خبر داد و اظهار داشت: هنگام تشکیل کمیته نظارت، برخی از اماکن در حد 5 درصد موارد بهداشتی را رعایت می‌کردند و رعایت موارد بهداشتی برخی از اصناف ثابت مانده که طی جلسه دو روز گذشته قرار شد طی نشست اختصاصی اقدامات خاصی در خصوص برخی از مشاغل و اماکن اعم از نانوایی‌ها و پاساژها که موارد بهداشتی را رعایت نمی‌کنند انجام شود.

محسن اروجی با تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی فروشگاه‌های بزرگ به‌ویژه فروشگاه جانبازان طی دو هفته گذشته افزود: روز گذشته جلسه اختصاصی در محل آرامستان ها با مرکز بهداشت آرامستان ها برگزار شد و قرار شد اقدامات مربوط به کاهش شرکت در مراسم تدفین را انجام دهند.

دستور وزیر راه لغو شد/ ابلاغ پروتکل بهداشتی جدید در پروازهای داخلیمشاور وزیر بهداشت: پروتکل بهداشتی هیچ گروهی مانند هیئت‌های مذهبی جدی و داوطلبانه اجرا نشد

وی با اشاره به افزایش نظارت بر مطب‌ها از 12 درصد به 80 درصد ادامه داد: روز گذشته طی اطلاع‌رسانی‌هایی که از سوی مرکز صداوسیمای استان انجام شد، تعداد مراجعه به آرامستان بسیار کمتر شده که برای روزهای پنجشنبه و جمعه اقدامات خاص با همکاری شهرداری  لازم است؛ همچنین بنا داریم مراسمات را از مساجد به محل‌های بدون سقف منتقل کنیم.

انتهای پیام/457/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رعایت پروتکل ها گروه های جهادی استاندار قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۰۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامزدهای انتخابات را به رعایت قانون توصیه می‌کنم

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوطالب شفقت در نخستین گفتگوی ویژه خبری خود در شبکه لرستان با اشاره به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های لرستان در حوزه آب، خاک، کشاورزی، معادن، گیاهان دارویی، آبزی‌پروری و گردشگری، اظهار داشت: متأسفانه این استان متناسب با ظرفیت‌ها رشد نکرده و باید با نگاه ویژه و تلاش برای رفع مشکلات و توسعه آن گام برداریم.

وی توجه به جهش تولید و حرکت در مسیر آن را از اولویت‌های نظام عنوان کرد و افزود: پیگیر مصوبات سفر رئیس‌جمهور و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام در استان هستم.

استاندار لرستان با اشاره به بازدیدهای مختلف خود از طرح‌های شهری، اقتصادی و زیر ساختی، گفت: در این مدت از هتل صخره‌ای خرم‌آباد، برج‌های دوقلو، راه‌آهن دورود - خرم‌آباد، ورزشگاه ۱۵ هزارنفری خرم‌آباد، کشت و صنعت فجر صفای خرم‌آباد، ماشین‌سازی، پارسیلون بازدید کرده و پیگیری‌های لازم درباره وضعیت ساخت و تکمیل آنها از طریق ارتباط با مسئولان مربوطه انجام شده است.

شفقت، گفت: امیدواریم با وحدت و همدلی مسئولان و نمایندگان مردم بتوانیم مسائل و مشکلات استان را مرتفع کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به انتخابات دور دوم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه خرم‌آباد و چگنی اشاره کرد و گفت: همه نامزدهای انتخابات را به رعایت قانون و صرفه‌جویی در تبلیغات توصیه می‌کنم.

استاندار لرستان از همه کسانی که در مرحله اول انتخابات پذیرفته نشده بودند خواست نظرات و پیشنهادهای خود را درباره توسعه و پیشرفت تولید در استان را به فرمانداران تحویل دهند تا با جمع‌بندی نظرات در راستای رشد استان از آنها استفاده شود.

کد خبر 6094986

دیگر خبرها

  • این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات
  • دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی
  • اختصاص ۱۰ همت برای کادر درمان در بودجه ۱۴۰۳
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت به کادر درمان
  • تقدیر معاون استاندار زنجان از گروه‌های جهادی
  • خواب جدید داعش برای طرفداران ؛ به افغانستان بیایید !
  • برقراری فوق العاده خاص در احکام کارگزینی کادر درمان
  • ایثارگران میدان‌داران واقعی حکم‌رانی جمهوری اسلامی ایران هستند
  • ارائه خدمات پزشکی گروه جهادی الکفیل در زنجان
  • نامزدهای انتخابات را به رعایت قانون توصیه می‌کنم