Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ یک هزار و ۴۴۷ پروژه عمرانی و ۱۲۵ هزار و ۱۰۸ پروژه خدمات اجتماعی سپاه در سیستان و بلوچستان طی مراسمی با حضور سردار پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه افتتاح شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، به نقل از روابط عمومی است یکی سیستان و بلوچستان، یک هزار و 447 پروژه عمرانی و 125 هزار و 108 پروژه خدمات اجتماعی در سیستان و بلوچستان طی مراسمی با حضور سردار پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه، استاندار سیستان و بلوچستان و سردار کرمی فرمانده قرارگاه منطقه‌ای قدس جنوب شرق نیرو زمینی سپاه با محوریت دهستان «مورتان» شهرستان راسک افتتاح و بهره‌برداری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدعلی موهبی در حاشیه افتتاح با اشاره به اینکه محرومیت بخشی از کشور به خاطر رفتار رژیم‌های اسبق بوده، اظهار داشت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و شروع جنگ تحمیلی از سوی صاحبان زر و زور و تزویر به نوکری صدام، ایران اسلامی درگیر جنگی تحمیلی شد که به ناچار بیشتر توجه مسئولان و مردم به این جنگ معطوف و از توسعه و پیشرفت بسیاری مناطق غفلت شد.

سیستان و بلوچستان| رئیس شورای شهر ایرانشهر بازداشت شداعضای جدید شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان معرفی شدندگزارش ویدیوئی|بحران آب در شرق سیستان و بلوچستان / آب در کوزه و اهالی روستای "دهک" تشنه لب

وی افزود: بعد از جنگ، بازسازی مناطق جنگی در دستور کار قرار گرفت اما در شرایط فعلی با وضعیت به وجود آمده نگاه مسوولان نظام، رهبر معظم انقلاب و دولت‌های  مختلف کشور به سمت سیستان و بلوچستان نگاه مثبتی در راستای محرومیت زدایی از این منطقه است.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه مهم‌ترین زیرساخت‌های محرومیت زدایی  از جمله راه، دسترسی به آب آشامیدنی و حوزه آموزش و بهداشت مورد توجه جدی قرارگرفته است، ادامه داد: هم اینک 62 درصد بودجه این استان در بخش  آب و راه هزینه شده که از این میزان  42 درصد در بخش راه و 20 درصد در حوزه آب بوده است. 

رئیس شورای اداری سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه در منطقه مورتان 70 تا 80 روستا وجود دارد افزود: متاسفانه  به جهت نبود دسترسی و راه مناسب بسیاری از خدمات نظام در این منطقه  ارائه نشده به گونه‌ای که اگر برای برق رسانی در کشور و این استان اعتبار در نظر گرفته می‌شد به دلیل نبود راه امکان برق‌رسانی وجود نداشت.

موهبتی با اشاره به اینکه مرز نیاز به دسترسی دارد تاکید کرد: بعد از  استقرار نیروهای مهندسی، این نیروها برای پشتیبانی در امنیت مرز ورود پیدا کردند که در همین راستا یک اقدام  هماهنگ دنبال شد و اثرات آن کمک به محرومیت‌زدایی بود. 

 وی بیان کرد: ساخت مدرسه شبانه روزی، مرکز جامع سلامت  و 10 مدرسه ساخته شده به وسیله گروه 40 مهندسی صاحب الزمان(عج) درآینده این منطقه نقش‌آفرین و اثرگذار خواهد بود.

 استاندار سیستان و بلوچستان گفت: دولت نیز اقدام‌های ویژه انجام داده بطوریکه اگر این جاده و اقدامات نبود امروز ما نمی توانستیم  طرح ارتقا دهستان به بخش این منطقه را تهیه کنیم چون تبدیل دهستان به بخش به امکانات و الزاماتی نیاز دارد.

وی بیان کرد: از مجموعه نیروی زمینی سپاه، قرارگاه قدس نیروی زمینی در منطقه جنوب شرق ، حوزه مهندسی گروه 40 مهندسی که از خارج استان در این منطقه حضور یافته و چنان با مردم پیوند برقرار کردند که گویی جزو این مردم هستند، تشکر و قدردانی می شود.

موهبتی با گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: این ایام  یادآور ایثار و گذشت و فداکاری و اقدامات ارزشمند فرزندان این سرزمین است که ثابت کردند در صورت حمله دشمن ذره‌ای از خاک کشورمان به دست بیگانه نخواهد رسید.

 وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در آغاز هفته دفاع مقدس افزود: رهبر معظم انقلاب تبیینی بسیار خوب از دفاع مقدس چه از روزهای آغازین این دفاع، نقش‌آفرینی آحاد ملت، نیروهای نظامی و نقش رهبر کبیر انقلاب در موضوع پذیرش قطعنامه ارائه فرمودند و نقشه راهی پیش روی  همه ما گذاشتند.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به بخشی از سخنان رهبر معظم انقلاب در مورد اینکه هر کسی در جنگ جای خودش را پیدا کرد، گفت:  معنی و مفهوم بیانات مقام معظم رهبری این است که هر کسی  باید جای خود را پیدا کرده و نقش آفرین باشد.

وی بیان کرد: امروز در کنار اقدامات عمرانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه و هم چنین بسیج سازندگی دراین منطقه، کارهای انجام شده در حوزه فرهنگی نیز بی بدیلی بوده و تاریخ این منطقه هرگز این اقدامات را فراموش نخواهد کرد .

موهبتی با اشاره به حجم کارهایی که در سیستان و بلوچستان انجام شده است تاکید کرد: در حوزه آموزش و پرورش این استان در سال 92 از سوی خیران چهار میلیارد تومان و دولت 22 میلیارد تومان و تخصیص  48 درصد انجام شده بود که بعد از دستور رهبر معظم انقلاب برای محرومیت زدایی هم دستگاه‌های غیرمتولی مثل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج  و هم دستگاه‌های متولی در دولت وظایف خود را دنبال کردند. 

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: در سال 98 اعتبار دولت در حوزه مدرسه‌سازی استان به 474 میلیارد تومان و کمک خیران به 108 میلیارد تومان رسید.

رییس شورای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه در سال جاری 105 هزار مترمربع بنا تحویل آموزش و پرورش می‌شود، ادامه داد: در سال 96 چهل هزارمترمربع، سال 97 به 60 هزار مترمربع و سال 98  به 85 هزار مترمربع  به بناهای آموزشی اختصاص پیدا کرد.

 موهبتی تصریح کرد:  مسئولان با وجود اقدامات انجام شده خود را در برابر آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی و شان مردم شرمنده دانسته و نیازمند تلاش بیشتر هستند و به عبارتی راه رفته شده در مقابل راه پیش رو، ناچیز است.

انتهای پیام/392/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان با اشاره استاندار سیستان و بلوچستان نیروی زمینی سپاه رهبر معظم انقلاب میلیارد تومان محرومیت زدایی انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۳۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در مناطق درگیر سیل بیش از ۴۳ هزار زن باردار حضور داشتند که بیش از ۲۰۰۰ نفر که پرخطر بودند را جابجا کردیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی اظهار داشت: برنامه‌ریزی و کارهای مطالعاتی به اتمام رسیده، بخشی از قراردادها منعقد شده و کارهای زیرساختی در حال انجام است تا مجدداً شاهد سیلاب‌های غیرقابل کنترل و بروز خسارات گسترده نباشیم. 

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در سال گذشته و امسال در بحث سیلاب اقدامات موثری صورت گرفت. ساخت سدهای پیشین، زیردان، کهیر، خیرآباد و ماشکید علیا نقش اساسی در کنترل سیلاب‌ها داشتند. 

وی تاکید کرد: سیل بندها، بندسارها و هوتک‌هایی که در این مدت ایجاد شد، کمک زیادی در مهار کنترل سیلاب‌ها داشتند‌.

کرمی با اشاره به نقش اساسی سدها در کنترل سیلاب‌ها بیان کرد: حجم بارندگی بی‌سابقه و بیش از 270 میلی‌متر در این زمان کوتاه بود که با عنایت‌های خداوند متعال کمترین مشکلات و خسارت‌ها را مشاهده کردیم. 

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: با توجه به پیش بینی های انجام شده و جلساتی که با وزیر نیرو داشتیم بخشی از ظرفیت این سدها تخلیه شده بود و آمادگی لازم برای کنترل سیلاب را داشتیم. 

وی با اشاره به ظرفیت 175 میلیون متر مکعبی سد پیشین و 217 میلیون متر مکعبی سد زیردان گفت: بر اساس پیش بینی انجام شده بخش عمده این سدها تخلیه و در کنار سیل بندها و بندسارها آمادگی کنترل سیلاب ایجاد شده بود.

کرمی با اشاره به آبگیری سد کهیر در سال گذشته افزود: این سد کمترین حجم آب حدود 50 میلیون متر مکعب را دارا بود و با توجه به ظرفیت 380 میلیون متر مکعبی این سد و با شروع و شدت بارندگی و حجم ورودی آب که بیش از 9300 متر مکعب بود، کنترل شد.

وی با بیان اینکه در نبود سد کهیر کنارک، کهیر و روستاهای اطراف آن آسیب و مشکلات بزرگی را متحمل و به زیر آب می‌رفتند، ادامه داد: با توجه به حجم سنگین آب بخش های کشاورزی، سیل‌بندها و بندسارها دچار مشکل و خسارت‌های سنگینی شدند و اگر سد کهیر نبود این خسارت‌ها چندین برابر می‌شد.

کرمی با اشاره به نبود تلفات جانی در 48 ساعت اول بیان کرد: تعداد چهار نفر بعد از سیلاب در رودخانه‌ها و هوتک‌ها غرق و جان خودشان را از دست دادند و با توجه به پیش بینی‌ها و آماده باش بودن همه دستگاه های اجرایی به مردم اطلاع رسانی کامل انجام شده بود تا از خسارت‌های جانی جلوگیری شود.

وی افزود: در مناطق درگیر سیل بیش از 43 هزار زن باردار حضور داشتند که بیش از 2000 نفر که پرخطر بودند را جابجا کردیم. 

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به نقش اساسی مردم در کنترل و امدادرسانی در سیلاب ادامه داد: با توجه به حضور مردم، هلال احمر، سپاه پاسداران، ارتش، مرزبانی و سایر نهادها در بحث امدادرسانی و کنترل سیلاب دچار مشکل نشدیم و جای تشکر دارد.

وی با تاکید بر بازگشایی همه محورها، راه‌ها و جاده‌ها ادامه داد: بیش از 210 کیلومتر راه اصلی، 1100 کیلومتر راه فرعی، 3750 کیلومتر راه روستایی و 855 دستگاه پل در این سیل آسیب دیده است.

کرمی بیان کرد: همچنین بیش از 2500 واحد مسکن دچار خسارت شده است که با توجه به برآوردها کار ساخت و مرمت آنها در حال انجام است. 

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: بعد از چند سال خشکسالی این نعمت الهی جای شکرگزاری دارد و باید سجده شکر به جا بیاوریم منابع آبی تامین شده و با وزارت نیرو توافق کرده ایم از طریق سدها بخش کشاورزی را توسعه بدهیم و آبرسانی و آب شرب این مناطق را تامین کنیم.

وی ادامه داد: کار مطالعاتی برای ساخت دو سد کاریانی و کاجو در منطقه قصرقند برنامه‌ریزی شده است که با دستور رئیس جمهور برای کار اجرایی آن اقدام خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • پروژه تأمین آب اضطراری سیستان و بلوچستان الگویی کشوری است
  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • گام هایی برای محرومت زدایی/اتمام ۴۲ پروژه جاده ای بین مزارع
  • نخستین کارخانه فرآوری مس و طلا در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
  • وزش باد شدید در مناطق شمالی، نوار شرقی و غرب سیستان و بلوچستان
  • آبرسانی به مناطق مناطق محروم لامرد به همت سپاه در حال انجام است
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان
  • بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم