Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا مجیدپور مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، درباره فعالیت این شرکت اظهار کرد: این شرکت فعالیت خود را با تمرکز بر زمینه‌های الکترونیک و مخابرات شروع کرد و  در ادامه فعالیت‌ها به حوزه‌های فناوری اطلاعات و گردشگری وارد شد. می‌توان گفت این شرکت در حال حاضر بخشی از محصولات الکترونیکی و مخابراتی و نیازهای صنعت نفت را تولید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، طراحی و ساخت بیش از ۶ نوع مودم مخابراتی با فناوری روز دنیا و با قابلیت‌های تبادل صوت، داده و تصویر را قسمتی از فعالیت‌های این شرکت عنوان کرد.

مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان از تولید سیستم تخلیه اتوماتیک آب کف مخازن نفتی خبر داد و افزود: هسته اصلی این سیستم الکترونیکی بوده و دانش تولید آن در انحصار این شرکت است. اما تولید بخش‌های مکانیکی آن در حوزه تخصصی ما نیست.

 وی تأکید کرد: این محصول برای اولین بار در کشور تولید شده است و تا به امروز واردات چنین دستگاهی نداشتیم و تمام کارها به صورت دستی انجام می‌شد. حدود دو ماه است که مجوز تاییدیه این دستگاه را دریافت کردیم. هم‌اکنون سیستم تخلیه اتوماتیک آب کف مخازن در پالایشگاه تبریز نصب شده است و در حال مذاکره با پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس هستیم.

مجیدپور ادامه داد: همچنین در حوزه گردشگری یا اکوتوریسم فعالیت می‌کنیم. در حقیقت یکسری اقامتگاه‌های بوم‌گردی یا سنتی و هتل‌ها در سراسر ایران وجود دارد که برای خیلی از افراد شناخته شده نیست برای این منظور ما برنامه بوم‌گردی را در جهت توسعه صنعت گردشگری در سطح داخلی و بین‌المللی در دستور کار خود قرار دادیم.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۲۵۰۰ اقامتگاه‌ها را در اپلیکیشن‌ بوم‌گردی  را برای گردشگران معرفی کردیم و این موضوع سبب توسعه صنعت توریسم داخلی و هم نیز باعث اشتغالزایی در این حوزه شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: در کل دنیا توسعه هم‌افزایی الگوی موفقی است. در این الگو شرکت‌هایی که می‌خواهند فعالیتی خاص در یک زمینه مشخص داشته باشند، لازم نیست بر همه حوزه‌های تخصصی مورد نیاز مسلط باشند، بلکه بر حوزه مورد نظر خود تمرکز کرده و از مهارت دیگر شرکت‌ها در جهت پیشبرد کار در باقی حوزه‌ها استفاده می‌کنند. این روش باعث کاهش هزینه‌ها و افزایش کیفیت محصولات می‌شود.

وی ادامه داد: موضوع هم‌افزایی بحث گسترده‌ای است که اگر شرکت‌ها درست از آن استفاده کنند دری برای تولید ثروت به رویشان باز می‌شود. نمونه آن را هم می‌توان در شرکت‌های خارجی دید که این کار را از طریق ارائه بورس به دانشگاه‌ها انجام می‌دهند.

مجیدپور در مورد تعداد نیروی انسانی شاغل در این شرکت گفت: در حال حاضر ۱۱ نفر در شرکت ما فعالیت می‌کنند، که همگی دارای تحصیلات عالی از دانشگاه‌های معتبر هستند.

مجیدپور خاطرنشان کرد: هدف ما توسعه محصولات است. برای این توسعه، محصولاتی را مد نظر قرار دادیم که در کشور تولید نمی‌شوند. هدف دوم نیز ورود به حوزه صادرات و ارائه محصولات در حوزه بین‌الملل است.

وی اضافه کرد: تحقق جهش تولید به پایداری و ثبات اقتصادی و بکارگیری نیروی انسانی مجرب بستگی دارد و این دو موضوع فاکتور نهایی جهش تولید را رقم می‌زند.

انتهای پیام/

حبیبه رحیمیان کد خبر: 1073343 برچسب‌ها دانش بنیان شرایط اقتصادی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانش بنیان شرایط اقتصادی دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۴۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور

به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم بروفه، رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری مؤسسه تحقیقات علوم دامی با اشاره به این که حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، یکی از اصلی‌ترین سیاست‌های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به شمار می‌رود، گفت: در حال حاضر ۱۹ واحد و هسته فناور که حوزه فعالیت‌شان دام و طیور است، تحت حمایت مرکز رشد مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور فعالیت می‌کنند. از این ۱۹ مورد ۱۷ واحد فناور و ۲ مورد هسته فناور است. همچنین ۲ واحد، جز شرکت‌های دانش‌بنیان است که در موضوع‌هایی مانند تغذیه و خوراک دام (۱۱ مورد)، تولید مثل دام (یک مورد)، زنبورعسل (۵ مورد) و امور خدماتی (۲ مورد) فعالیت دارند.

بروفه، شرکت‌های کوچک و متوسط فناوری را یکی از پایه‌های رونق اقتصادی، توسعه فناوری، کارآفرینی و تقویت تولید ملی دانست و افزود: توسعه این شرکت‌ها در گرو ایجاد زیرساخت‌های لازم برای کاهش خطرپذیری آنها در دوران شروع فعالیت است و یکی از مهمترین زیرساخت‌ها، مراکز رشد واحدهای فناوری خواهد بود.

وی اظهار کرد: مرکز رشد واحدهای فناوری برای کارآفرینان و واحدهای کوچک و متوسطی که دارای ایده‌های محوری قابل تجاری شدن هستند، برای چند سال با ارائه اطلاعات، مشاوره‌های ضروری، خدمات، تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی در حد امکان به ارتقای آنها کمک کرده و آنها را برای حضور مستقل و مؤثر در صحنه فناوری کشور آماده می‌کند.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری علوم دامی با تاکید بر این که بهره‌وری حداکثری از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در راستای رونق اقتصاد دانش‌بنیان از ضرورت‌های این مجموعه تحقیقاتی است، توضیح داد: استراتژی اصلی «مرکز رشد واحدهای فناور علوم دامی»، ایجاد بستری مناسب به منظور جذب کارآفرینان و فارغ‌التحصیلان علوم دامی، واحدهای R&D شرکت‌های پیشرو و بزرگ، شرکت‌های Spin Off (شرکت بزرگ‌تری که به چند کسب‌وکار خردتر و مستقل تقسیم می‌شود)، اعضای هیأت علمی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در راستای تجاری‌سازی و توسعه دانش‌های فنی منتج از تحقیقات به عمل آمده توسط محققان علوم دامی، تولید محصولات دانش‌بنیان قابل عرضه به بازار و در نهایت رشد اقتصادی منطقه و کشور است.

وی بیان کرد: واحدهای فناوری که ایده محوری و حوزه اصلی پژوهشی آنها حول اهداف «چشم‌انداز استراتژیک یا نقشه راه مؤسسه» برای ارتقای مشارکت با بخش غیردولتی و برون‌سپاری بخشی از تحقیقات حوزه دامپروری به بخش خصوصی باشد، در راستای اجرای طرح‌های توسعه محور، در اولویت حمایت قرار خواهند داشت.

کد خبر 6099609

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ: بنای دولت تمرکز جدی بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری است
  • صدور مجوز تاسیس و فعالیت مرکز تجاری ایران در نروژ
  • اولویت‌های صندوق ذخیره فرهنگیان در سال جهش تولید اعلام شد
  • ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است
  • راه اندازی خط تولید گیربکس اتوماتیک دوکلاچه
  • بروزرسانی تجهیزات آزمایشگاهی با کمک اپرتورهای ارتباطی
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور