Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر ضرورت تمرکززادیی در مدیریت اقتصادی و اعطای اختیار به استان‌ها گفت: باید به استان‌ها اختیارات تجاری، صنعتی و سلامت را بدهند و انقلاب اداری و تحولی عظیم در اداره اقتصادی کشور به وجود آید. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تسلیت سالروز شهادت حضرت رقیه (س) گفت: دوره‌های کادرسازی برای مدیریت انقلابی را می‌توانیم به سه دوره تقسیم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تربیت یافتگان اولین دوره تربیت مدیر انقلابی پیش از انقلاب و در میان شاگردان امام راحل در حوزه بودند. آموزش و مبارزه در دوران طاغوت راهی بود که شاگردان امام در حوزه و زندان و تبعید دنبال کردند و در سالهای اول انقلاب دوران تربیت مدیریت را در کوره داغ و در کوران سختی فراگرفتند. مقام معظم رهبری نمادی از تربیت شدگان نسل اول انقلاب هستند که سطح مبارزه و مدیریت ایشان در مخیله آمریکا نمی‌گنجید.

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس گفت: دومین دوره کادرسازی برای متولدین دهه پنجاه است که از کوچه و خیابان و زد و خوردها شروع شد. شهید قاسم سلیمانی، شهید حسن باقری، شهید احمد کاظمی، شهید مهدی باکری، حاج احمد متوسلیان و آقایان رشید و شمخانی از دوره مبارزه با ضد انقلاب و دفاع مقدس شروع کردند. بر خلاف آنهایی که در دوره اول بودند، مسیر آموزش را طی نکردند اما وارد دانشگاه یادگیری شدند. سال اول جنگ برادران ما را از اتاق‌های فرماندهی بیرون می‌کردند. شهید جهان آرا را به جلسات راه نمی‌دادند و می‌گفتند ممکن است این جوانان توده‌ای باشند! الان جوانان کارشان آسان‌تر است.

رضایی: از انتقال مسئولیت بین نسلی غافل شده ایمرضایی: تمرکز زدایی از دولت شرط ورود مردم به اقتصاد استرضایی:دست ما برای دفاع و مقاومت همیشه روی ماشه است

استاد دانشگاه جامع امام حسین (ع) به مؤلفه‌های مدیریت در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: در مدیریت جهادی، میز کالبدشکافی دانش داریم و از هر عملی که در زندگی انجام می‌شود، دانش کشف می‌کنند. قبل و در حین و بعد از هر عملیات، جزئیات آن مورد بحث قرار می‌گرفت. من که فرمانده سپاه بودم در مقابل آموزش‌هایم از فرماندهانم یاد می‌گرفتم. صدام هم فکر نمی‌کرد از این جوانان، فرماندهان بزرگی بیرون خواهد آمد.

رضایی خطاب به جوانان شرکت کننده در دوره تربیت مدیران راهبردی در استان خوزستان گفت: نسل سوم تربیت مدیر و کادرسازی چگونه باید باشد؟ تا حسن باقری و علی هاشمی‌ها و دقایقی‌ها از میان شما جوانان برخیزد. این تلاشی که سه چهارسال است در دبیرخانه مجمع شروع کردیم برای همین کار است. از آقای خواجه و همکارانشان که پژوهشکده‌ای را میان دبیرخانه مجمع و دانشگاه شهید چمران تأسیس کرده اند، تشکر می‌کنم اما با یک تأخیری به این سوال جواب می‌دهیم. مسیر پیش روی نسل سوم متفاوت است. جهاد فی سبیل الله و مبارز بودن ویژگی مشترک شما با نسل‌های قبل مدیران کشور است که انتظار داریم.

وی افزود: ورود به حکومت از ایثار و فداکاری و جهاد آغاز می‌شود. اما این جهاد کجاست؟ شاه و صدام که در مقابل ما نیستند، پس مبارزه کجاست؟ مهمترین عرصه مبارزاتی شما همان راهی است که در بیانیه گام دوم انقلاب تصریح شده است. شما باید در فرهنگ و اقتصاد، در مدرسه و دانشگاه و واحدهای تولیدی و منطقه با دشمن مبارزه کنید. شما جوانان باید در این مبارزه، پیشرفت کنید و در تحول فرهنگی و اقتصادی نقش داشته باشید.

محسن رضایی گفت: گام دوم انقلاب، مبارزه با محاصره اقتصادی و فرهنگی است. مبارزه با اقتصاد لیبرالی، تولید عقب افتاده، کشاورزی سنتی و جنگ‌های میکروبی، تضاد طبقاتی است. شما مبارزان جنگ اقتصادی و فرهنگی هستید که باید در کوران نبرد ساخته شوید. این آموزش هدفمند برای مبارزه در جبهه‌های آتی است. در خوزستان و در جای جای ایران باید نقش آفرین باشید.

وی با تشریح چشم اندازهای توسعه استان خوزستان گفت: سه شهر اقتصادی، تجاری و فرهنگی در این استان طراحی خواهد شد و کمتر از چند سال دیگر، کالاهای این شهرها، بازارهای منطقه را فتح خواهد کرد. هر 150 تا 250 هزار هکتار در اطراف این شهرها، خدمات مدرن کشاورزی دریافت می‌کنند. در این شهرها صنعت و فراوری محصولات و انبار و پایانه‌های تجاری پیش بینی می‌شود. جوانان نسل سوم و چهارم خود را برای خیزهای بلند آماده کنند. زندگی کنونی حق مردم ایران نیست. چه کسی باید به شعار ما می‌توانیم عمل کند؟ همه ملت ایران و همه نظام منتظر حرکت نسل جوان برای فتح میدان‌های تازه هستند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ضرورت تمرکززادیی در مدیریت اقتصادی و اعطای اختیار به استان‌ها گفت: باید به استان اختیارات تجاری، صنعتی و سلامت را بدهند. این دیوانسالاری اداری دست پخت رضاخان و پسرش است که منشأ فساد شده است. باید به انقلاب اداری و تحولی عظیم در اداره اقتصادی کشور فکر کنید. به ایده‌ها و ابتکارات نو فکر کنید.

وی به ریشه‌های تفکر محفلی در حکمروایی کشور اشاره کرد و گفت: پس از پایان دفاع مقدس، نوعی از دوگانگی در اداره کشور به وجود آورد. ریل اول، مسیری بود که در دفاع و انقلاب به وجود آمده بود. ریل دیگر در فرهنگ و اقتصاد به وجود آمد که می‌گفت: نمی‌توانیم بدون عادی سازی روابط با غرب پیشرفت کنیم. این تفکر دلسوزانه اما انحرافی بود که به مذاکره ختم شد. این ریل را باید رها کرد و مسیری را رفت که به ساخت موشک ماهواره بر و پهپاد رسیده است. ما راهی نو، دولتی نو با ارزش‌های راستین انقلاب نیاز داریم.

رضایی به موضوع تبعیت از رهبر فرزانه انقلاب اشاره کرد و گفت: خوشبختانه نعمت ولایت از معجزات دوران ماست که کار را در دوران امامین انقلاب برای ما آسان کرده است. بیانیه گام دوم انقلاب را به عنوان منشور مبارزه و نقشه راه مطالعه کنید. تحلیل‌های جامع رهبر انقلاب از جمله تحلیل اخیرشان در موضوع دفاع مقدس را مطالعه کنید و به رهنمودهای ایشان بیش از پیش دقت کنید. ما تا آنجایی که بتوانیم از شما جوانان حمایت می‌کنیم.

در پایان این مراسم با حضور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده ولی فقیه در استان خوزستان از مستند «ستاد دعا» پیرامون نقش مداحان در دهه نخست انقلاب و دفاع مقدس در رونمایی شد و عکس یادگاری شرکت کنندگان در این دوره گرفته شد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محسن رضایی محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۶۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مسئله نخست کشور، موضوع اقتصاد است و همه نیز به آن اذعان دارند، اما آرایش امروز مدیریت کشور چقدر با این وضع اقتصادی، متناسب بوده است؟ اگر امروز به عملیات وعده صادق افتخار می‌کنیم که عزتی برای ما در دنیا خلق کرده است، ناشی از آرایش مدیریتی متناسب با آن عملیات در کشور بوده است، بنابراین اکنون کشور ما نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است.

وی با اشاره به اقدامات آذربایجان شرقی با هدف تدوین برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی برای تحقق شعار سال و همکاری با بخش خصوصی در این برنامه، گفت: نظام اداری کشور در یک استان متمرکز شده است، اگر نتوانیم اختیارات متناسب به استان‌ها واگذار کنیم، جهش تولید اتفاق نمی‌افتد. برخی از مدیران کل ما، در برخی امورات تبدیل به نامه رسان شده‌اند، امیدواریم قانون خوبی در موضوع تفویض اختیارات استانی تحت آرایش مدیریتی کشور تدوین شود.

وی اظهار کرد: نمی‌توان همه استان‌ها را به یک چشم چشم دید، اگر به دنبال توسعه اقتصادی هستیم، برنامه ریزی برای استانی که هیچ ورودی و خروجی ندارد با استانی که مرز دارد، نباید یکسان باشد. مثلاً ۷۰ درصد خرمای کشور در آذربایجان شرقی بسته بندی و صادر می‌شود، یعنی بسیاری از استان‌های جنوبی در فصل برداشت خرما به دنبال مدیران استان ما هستند تا خرمایشان را بخرند. از سویی هشت میلیارد تن ذخایر قطعی معدنی در استان وجود داشته و نخستین استان معدنی کشور هستیم، اما تا به حال چقدر به این ظرفیت توجه شده است؟

رحمتی ادامه داد: بالغ بر ۳۵۰ هزار تن کنسانتره از استان آذربایجان شرقی صادر می‌شود ۲ کارخانه ۲۰۰ هزار تنی تولید کاتد در استان داریم که تا پایان سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شوند. در حالی که کل تولید کاتد کشور ۲۹۰ هزار تن با حدود ۲ میلیارد دلار ارزآوری است. بر این اساس آذربایجان شرقی به تنهایی می‌تواند ۲ میلیارد دلار دیگر ارزآوری داشته باشد اما آیا به همین نسبت به این استان ارزش قائل هستیم؟

وی تاکید کرد: باید اطلس سرمایه گذاری و توسعه کشور یک بار دیگر بازنگری شود، آذربایجان شرقی می‌تواند در موضوع ارزآوری و صادرات کشور غوغا کند هرچند که اکنون نیز غوغا کرده است.

وی افزود: این استان، ظرفیت‌های متعددی دارد اما عدم آرایش مدیریتی مناسب و عدم نگاه و توجه به آن باعث شده تا سرعت پیشرفت‌های استان کاهش یابد، ما باشیم یا نباشیم، بخش خصوصی کار خودش را می‌کند ما فقط باید کارشان را سرعت بخشیم.

وی با اشاره به وضعیت اعطای تسهیلات بانک‌های استان، گفت: کل منابع بانکی استان‌ها ۲۱۵ همت در سال ۱۴۰۲ بوده که ۱۶۳ همت برای بانک‌های دولتی و ۵۱ همت برای بانک‌های خصوصی است، نسبت مصارف به منابع در بانک‌های کل استان ۷۹ درصد و در بانک‌های خصوصی استان فقط ۹ درصد بوده که نشان می‌دهد ۹۱ درصد از منابع استان توسط بانک‌های خصوصی آذربایجان شرقی در خارج از استان مصرف می‌شود، با صراحت می‌گویم که جلسه بعدی، نام این بانک‌های خصوصی استان را به رسانه‌ها اعلام می‌کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به وضعیت کامیون و کشنده‌های متوقف شده واحدهای خصوصی استان در پشت مرز، گفت: بهینه سازی مصرف سوخت جز با تغییر و نوسازی امکان پذیر نیست، واحدهای خصوصی نسبت به واردات کشنده‌های مناسبی اقدام کرده‌اند ولی مشکل تخصیص ارز دارند. پیشنهاد می‌کنیم برای حل این مشکل، مجوزی داده شود تا این دستگاه‌ها پشت مرز نمانند و با گواهی موقت، اجازه ورود به مناطق ویژه ما صادر شود.

کد خبر 6095212

دیگر خبرها

  • رضایی: جبهه انقلاب اختلافات جزئی را کنار بگذارد
  • اعتراضات دانشجویان در آمریکا تحول بسیار عظیم جهانی است
  • صحرایی: آموزش و پرورش را براساس سند تحول اداره خواهیم کرد
  • آموزش و پرورش را براساس سند تحول بنیادین اداره خواهیم کرد
  • آموزش و پرورش را براساس سند تحول بنیادین اداره خواهیم کرد/ معلم کارمند نیست
  • کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • بمباران شمال عراق از سوی ترکیه
  • ادارات کردستان خارج از بروکراسی اداری به کمک راهیان نور بیایند
  • وحیدی: تقسیم استانی تهران نیازمند مصوبه مجلس است