Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-03@04:01:35 GMT

۲۰ میلیون نفر در بافت فرسوده زندگی می‌کنند

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۰۶۵۱۴

۲۰ میلیون نفر در بافت فرسوده زندگی می‌کنند

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، به نقل از وزارت راه و شهرسازی، سعید سعیدیان با بیان توضیحات جامع و کامل در مورد سازمان نظام‌مهندسی ساختمان و اقدامات سازمان نظام‌مهندسی ساختمان استان تهران، خواستار تعامل و همراهی بیشتر نمایندگان مجلس شورای اسلامی شد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران ادامه داد: بیش از ۲۵ سال از عمر قانون نظام مهندسی ساختمان کشور می‌گذرد و در حال حاضر این قانون نیاز به بازنگری و اصلاح دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهمن مؤمنی مقدم، عضو هیئت رئیسه شورای مرکزی و مدیر اجرایی سازمان نظام‌مهندسی ساختمان کشور نیز با بیان شرایط فعلی اقتصادی کشور، به کمبود منابع مالی و سرمایه‌های انسانی اشاره کرد و گفت: در شرایط موجود چاره‌ای جز تقویت بخش خصوصی، انجمن‌ها و تشکل‌های صنفی و حرفه‌ای نداریم.

وی همچنین بابیان ظرفیت‌های عظیم نیروهای سازندگی در کشور، آمادگی سازمان نظام‌مهندسی ساختمان را به‌منظور همکاری‌های بیشتر با مجلس شورای اسلامی اعلام کرد.

عضو هیئت رئیسه سازمان نظام‌مهندسی ساختمان کشور و هیئت رئیسه شورای مرکزی با اشاره به لزوم بازنگری قانون نظام‌مهندسی افزود: موفقیت در امور درگروی مشارکت و همدلی همه سازمان‌های مرتبط با موضوع است و نظرخواهی از ارکان مربوطه، نظیر وزارت راه و شهرسازی و سازمان نظام‌مهندسی به نتیجه، کمک خواهد کرد.

رضایی کوچی، رئیس کمیسیون عمران مجلس نیز به موضوع معیشت مهندسان و فارغ‌التحصیلان رشته مهندسی پرداخت و با اشاره به رکود حوزه مسکن گفت: با یک مدیریت صحیح، می‌توان هم از فروش فضای سبز شهری جلوگیری و هم مشکل مسکن را در کشور حل کرد.

کوچی، همچنین توان مهندسان را برای ارائه خدمات و صادرات خدمات فنی، مهندسی بسیار بالا عنوان کرد و گفت: در بحث صادرات نظام‌مهندسی وزارت امور خارجه نقش مهمی دارد به‌طوری‌که می‌تواند شرکت‌های صادرکننده را مورد حمایت قرار دهند.

وی نقش سفرای کشورمان در کشورهای دیگر را مؤثر عنوان کرد و افزود: در حال حاضر سفرای کشورمان در بخش سیاسی متمرکز هستند و باید بخش اقتصادی را هم فعال کنند.

رئیس کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: اینکه برخی تصور کنند نظام‌مهندسی ابزاری برای وزارت راه و شهرسازی و یا شهرداری‌ها می‌باشد، اشتباه است و کمیسیون عمران از استقلال نظام‌مهندسی دفاع می‌کند و البته انتظار ما از سازمان نظام‌مهندسی این است که کیفیت ساخت‌وساز را بتواند افزایش دهد چراکه در حال حاضر ۲۰ میلیون نفر در بافت فرسوده و آسیب‌پذیر زندگی می‌کند و سازمان نظام‌مهندسی باید کمک کند تا احیای بافت فرسوده هر چه سریع‌تر و قوی‌تر انجام شود.

احمد جباری دبیر اول کمیسیون عمران با اشاره به فعالیت انجام شده در حوزه صدور خدمات فنی و مهندسی و آموزش‌های لازم برای ارتقا پایه مهندسان پیشنهاد کرد که یک کمیته مشترک بین سازمان نظام مهندسی و دبیرخانه دائمی تشکیل و در این کمیته نمایندگان کمیسیون عمران و سازمان حضور داشته باشند تا بتوانند از توان حمایت مجلس در پیشبرد کار و توسعه صدور خدمات مهندسی و توسعه اقدام کنند. همچنین جلسات مشترکی نیز در این رابطه پس از همکاری‌های لازم تشکیل شود.

انتهای پیام

کد خبر: 1073487 برچسب‌ها بافت فرسوده وزارت راه و شهر سازی سازمان نظام مهندسی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بافت فرسوده وزارت راه و شهر سازی سازمان نظام مهندسی سازمان نظام مهندسی ساختمان کمیسیون عمران بافت فرسوده وزارت راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۶۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد آیینی امروز (چهارشنبه) در نشست خبری با اعلام این خبر گفت: بیش از ۱۶۷ هزار هکتار بافت فرسوده شامل بافت‌های تاریخی و سکونتگاه‌های حاشیه‌ای در کشور وجود دارد که ۱۰ میلیون نفر جمعیت از ۶۹۰ شهر در آن مستقرند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: این ۱۶۷ هزار هکتار شامل ۶ هزار محله یعنی چهار هزار و ۴۰۰ بافت فرسوده و تاریخی و یک هزار و ۱۷۰ سکونتگاه است و فقط ۳۰۰ هزار کوچه در آن وجود دارد.

آیینی گفت: راهبرد اصلی ما در این دولت مقاوم سازی و پایدارسازی سقف‌های لرزان است، زیرا به طور مستقیم با جان انسان‌ها در ارتباط است.

وی ادامه داد: برای نوسازی این باخته فرش شده با سه چالش اساسی مواجه بودیم که نخستین چالش خود مردم ساکن در این بافت‌ها هستند.
معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: مردم ساکن‌ترین بافت‌ها افرادی کم درآمد هستند که توان مقاوم‌سازی و نوسازی ندارند و حتی اگر وام ارزان قیمت به آنها پرداخت شود توان بازپرداخت اقساط را ندارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • ۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • رکورد نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد