Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور افغانستان از سازمان ملل خواست تا در شرایط پیچیده با افغانستان همکاری کند.

به نقل از آناتولی، محمد اشرف غنی، رئیس جمهور افغانستان گفت: "ما در موج پنجم تروریسم جهانی زندگی می‌کنیم و می‌میریم. در این موج، شبکه‌های تروریستی جهانی با شبکه‌های جنایی بین المللی ارتباط نزدیک دارند. برای برقراری صلح پایدار در افغانستان، باید ریشه‌های تروریسم را که مانند طاعون در منطقه ما گسترش یافته و به یک تهدید جهانی تبدیل شده برطرف کنیم".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غنی گفت با آن که افغانستان هم‌زمان با عوامل متعدد آشفتگی روبرو است؛ اما صلح از ضروری‌ترین و مهم‌ترین اولویت مردم این کشور به حساب می آید.

وی تاکید کرد: علی‌رغم این که ما با عوامل متعدد آشفتگی به صورت همزمان روبرو هستیم؛ صلح، همچنان، ضروری‌ترین و مهم‌ترین اولویت ماست.

او خاطرنشان کرد که افغان‌ها بر تقویت ساختارهای حکومتداری و دولتی به منظور ایجاد یک محیط مساعد و مطلوب برای رشد، سرمایه‌گذاری خواهند کرد.

وی گفت که مسوولیت همه کشورهای جهان است تا با تلاش جمعی در راستای پیش‌برد اهداف توسعه پایدار و ارتقای صلح، رفاه و امنیت در سراسر جهان گام بردارند.

غنی ضمن ابراز امتنان از سازمان ملل متحد برای درخواست آتش‌بس و کاهش خشونت در افغانستان، از این سازمان خواست تا در شرایط پیچیده با افغانستان همکاری کند.

اشرف غنی در ادامه بیان کرد: "سازمان ملل متحدی که ما به آن نیاز داریم، یک سازمان دارای صلاحیت‌ها، ظرفیت‌ها، سرمایه‌ها، و تعهداتی است، تا بتواند اهداف و اصولی که در منشور آن گنجانیده شده را برآورده کند. ما در افغانستان با یک برنامه روشن در راستای پیشبرد و ارتقای ارزش‌های سازمان ملل متحد که در قانون اساسی ما تجلی یافته است، طی پنج سال آینده، حرکت و برای تامین رفاه، امنیت و صلح در کشورمان اقدام خواهیم کرد".

غنی گفت: "دولت افغانستان بر ایجاد سرمایه انسانی و بر امنیت انسانی متمرکز شده است تا فرصت‌هایی برای ثبات مردم و جامعه خود در افغانستان ایجاد کنیم. این مسئولیت مشترک همه ماست که با تلاش جمعی در راستای پیشبرد اهداف توسعه پایدار و ارتقای صلح، رفاه و امنیت در سراسر جهان گام برداریم. هدف ما اتکا به خود است تا با تغییر روابط ‌و کمک حامیان افغانستان به سوی یک مشارکت متقابل و پرمنفعت پیش برویم. همچنین ما بر تقویت ساختارهای حکومتداری و دولتی به منظور ایجاد یک محیط مساعد و مطلوب برای رشد، سرمایه‌گذاری تاکید خواهیم کرد".

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: "بحث‌های مقامات دولتی با شرکت‌ها برای تولید هفتاد هزار مگاوات برق از انرژی باد و 220 هزار مگاوات انرژی قابل‌تجدید از خورشید، ادامه دارد تا کشور خود را به محور انرژی قابل‌تجدید و صنعت سبز در منطقه تبدیل کنیم".

رئیس جمهور افغانستان همچنین پیرامون آخرین وضعیت کرونا در کشورش تاکید کرد: ما افغان‌ها خوش شانس بودیم که با همکاری نزدیک دولت، بازرگانان و نهادهای مدنی، با کمترین کمک از سازمان ملل، موج اول همه گیری را مهار کردیم، اما این همه گیر شکاف‌هایی در سیستم‌های ما ایجاد کرده است که باید رفع شود".

/ایسنا 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۸۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده تربیت نیروی فیزیوتراپی در دوره‌های کوتاه مدت

به گزارش خبرگزاری مهر، پرهام پارسانژاد، نسبت به تبلیغ دروغ دانشگاه آزاد و عوام فریبی و سوءاستفاده از تقاضای بسیار زیاد جوانان جویای کار انتقاد کرد و گفت: در حالی که فیزیوتراپی یکی از رشته‌های علوم پزشکی است و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور فقط از طریق کنکور سراسری در این رشته دانشجو می‌پذیرند، دانشگاه آزاد در اقدامی کاملاً تجاری و عوام فریبانه با سوءاستفاده از تقاضای بالای تحصیل و کار جوانان در این رشته و به رغم اعلام معاونت فرهنگی و اجتماعی ریاست جمهوری، معاونت حقوقی وزارت بهداشت و معاونت فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی کشور مبنی بر غیرقانونی بودن آن، طی دوره‌های کوتاه مدت در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای تابعه خود، فیزیوتراپیست تربیت می‌کند.

دبیر انجمن فیزیوتراپی ایران افزود: مدارک صادره هیچ‌گونه وجاهت قانونی ندارند و به هیچ وجه مجوزی برای اشتغال افراد صاحب مدرک در امر درمان بیماران نیستند و تنها میلیون‌ها تومان سرمایه جوانان بیکار و خانواده‌های آنها را به جیب دانشگاه آزاد سرازیر می‌کند.

کد خبر 6088839 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • کنایه سنگین همتی به سخنان قالیباف: زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید
  • پشت پرده تربیت فیزیوتراپیست در دوره‌های کوتاه مدت
  • پشت پرده تربیت نیروی فیزیوتراپی در دوره‌های کوتاه مدت
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل برای تحولات افغانستان
  • ایجاد مسیر ریلی جدید؛ محور دیدار مقامات افغانستان و قزاقستان
  • روایت رئیسی از محدودیت های امنیتی برای حضورش در برخی اجتماعات پاکستان /برق آبی سریلانکا از سوی شرکت ایرانی با تکنولوژی پیچیده اجرا شده است
  • تقاضای مرگ خودخواسته زن ۲۸ ساله هلندی
  • روسیه: نشست درباره افغانستان باید در هماهنگی با کابل باشد
  • کرسی افغانستان در سازمان ملل به طالبان واگذار شود
  • چرا نماینده طالبان برای مذاکره درباره حقابه هیرمند به ایران نیامد؟ + جزئیات