Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری آذربایجان‌شرقی با هشدار به سوءاستفاده کنندگان از وضعیت موجود برای احتکار و ایجاد بازار سیاه، گفت: دستگاه قضایی استان با ایجاد کنندگان بازار سیاه، احتکار کنندگان واکسن و همچنین واردکنندگان و فروشندگان واکسن‌های تقلبی برخورد جدی و قانونی خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد موقری در جلسه پایش برنامه‌های واکسیناسیون پیشگیرانه علیه بیماری آنفلوآنزا، اظهار کرد: تزریق واکسن آنفولانزا به ترتیب اولویت گروه‌های هدف در برنامه کاری شبکه بهداشت و درمان استان انجام می‌شود.

وی افزود: امسال با توجه به شیوع بیماری کرونا و در معرض آسیب قرار داشتن افراد در رده‌های سنی بالای 65 سال و پایین‌تر از پنج سال و همچنین افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای (گروه‌های پرخطر)، تزریق واکسن آنفلوآنزا لازم و ضروری است.

وی با بیان این‌که تزریق این واکسن هیچ تأثیری در بهبود یا پیشگیری از سرایت ویروس کرونا ندارد، گفت: مردم اطمینان داشته باشند ساز و کار لازم برای شناسایی و اختصاص واکسن به تمامی گروه‌های مورد نیاز و هدف و نظارت کامل بر آن پیش بینی شده است.

موقری اضافه کرد: برای پیشگیری و برخورد با افرادی که در اندیشه سوء استفاده از وضعیت پیش آمده بوده و از هم اکنون برای ایجاد بازار سیاه و توزیع واکسن تقلبی یا قاچاق آن به خارج از کشور برنامه ریزی می‌کنند، تمهیداتی اندیشیده شده است.

وی گفت: واکسن آنفلوآنزا به همان اندازه که برای افراد قید شده ضروری بوده به همان میزان برای افرادی که از سلامت جسمی برخوردارند، غیرضروری و حتی در مواردی با توجه به عوارض این دارو می‌تواند مضر نیز باشد.

به نقل از روابط عمومی دادگستری استان، وی با تأکید بر اهمیت برنامه‌ریزی برای واکسینه کردن افراد اولویت‌دار، تاکید کرد: به سبب احتمال وجود برخی داروهای تقلبی، دستگاه‌های ذیربط مکلف به نظارت بر نحوه پخش و قیمت و کنترل داروهای موجود در بازار هستند.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ادامه داد: با رعایت بهداشت فردی و استفاده از طب سنتی اسلامی می‌توان به سادگی از سرایت و آلودگی به ویروس آنفلوآنزا جلوگیری و از شیوع بیماری کرونا نیز پیشگیری کرد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی دادگستري واکسن آنفلوانزا واکسن آذربايجان شرقي احتکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۹۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه راهبردی و عملیاتی جهش تولید در استان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی در این همایش که به منظور تسهیل گری برای شتاب بخشی به تحقق شعار سال برگزار شد، مدیران اقتصادی دولتی و خصوصی استان موانع و چالش‌های فراروی بخش تولید و اقتصاد استان را ارائه کردند.

ضرورت تکمیل زنجیره ارزش، کمبود آب، برق و گاز در استان، مشکل رفع تعهد ارزی، همکاری نکردن بانک‌های خصوصی در اعطای تسهیلات، طولانی بودن اخذ کد استاندارد، فرسودگی ماشین آلات صنایع، افزایش نرخ ارز و مالیات، تامین سرمایه در گردش واحد‌های تولیدی و لزوم توجه به توسعه صادرات از مسائل و دغدغه‌های مطرح شده در این همایش بود.

استاندار آذربایجان شرقی در این همایش با اشاره به تدوین ۱۰ گام برای عینیت بخشی به جهش تولید با مشارکت مردم، استاندار آذربایجان شرقی از تدوین برنامه راهبردی و عملیاتی جهش تولید در استان خبر داد و گفت: جهش تولید زمانی محقق می‌شود که بتوانیم الگویی را به کمک بخش خصوصی اجرا کنیم و در این زمینه نیازمند نگاه تحولی، اقدام جهادی و شبانه‌روزی و نظارت میدانی هستیم.

مالک رحمتی بخشی‌نگری را مانع تحول و جهش دانست و افزود: جهش و تحولی که امروز انتظار داریم نیازمند یکدلی و نقش‌آفرینی تک‌تک بخش‌ها در کنار هم است.

وی تاکید کرد: امروز همه دستگاه‌های ما برای جهش تولید برنامه راهبردی، عملیاتی و پروژه‌محور دارند و سعی کرده‌ایم که این برنامه‌ها، کمّی و مبتنی بر آمار و ارقام باشد.

دیگر خبرها

  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • آغاز برنامه ملی ریشه کنی بیماری طاعون نشخوار کنندگان کوچک در خوشاب
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • ۱۰۰درصد بازار شیرینی و شکلات کشور در دست صنایع آذربایجان شرقی است
  • طبخ غذا‌های دریایی در مناطق کم‌برخوردار آذربایجان‌شرقی
  • تدوین برنامه راهبردی و عملیاتی جهش تولید در استان
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا