Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت فولاد هرمزگان توانست در شهریورماه میزان 137،391 تن تختال را تولید و رکورد جدیدی ثبت کند.

به گزارش خبرگزاری بُرنا در هرمزگان ، سید اصغر  مدنی ،  گفت :  فولاد مردان فولاد هرمزگان ثابت کردند  دستیابی به رکورد تولید  با توکل  به خداوند و تلاش و همت میسر و شدنی است .

وی ، افزود : شرکت فولاد هرمزگان توانست در شهریورماه میزان 137،391 تن تختال را تولید و پس از دو سال رکورد جدیدی را ثبت کند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدنی یادآور شد : این رکورد در حالی ثبت شد که با توجه به شیوع بیماری کرونا محدودیت هایی  در سطح شرکت وضع  شده بود ، اما با این حال توانستیم رکورد تولید قبلی در ناحیه فولاد سازی را بهبود بخشیم  .

معاون بهره برداری شرکت فولاد هرمزگان خاطر نشان کرد : ثبت رکورد جدید تولید در ناحیه فولاد سازی بعد از دو سال و با تلاش و کار گروهی کارکنان شرکت و پیمانکاران  و حمایت های بی دریغ مدیر عامل شرکت فولاد هرمزگان ،  محقق شد  .

مدنی با بیان اینکه رکورد قبلی به میزان 135،699 تن در خرداد ماه سال 97 بود ، از  دلایل عمده و مهم  ثبت این رکورد به کاهش توقفات اضطراری و تأخیر واحدهای فولادسازی و ریخته‌گری مداوم ،  افزایش میانگین ریت شارژ فلزی به کوره های قوسی  ، بهبود کیفیت سرباره کوره قوس الکتریکی ، کنترل مستمر فرایند تولید ،  ارتباط مستمر با واحد احیا مستقیم در راستای افزایش کیفیت  آهن اسفنجی ، ارتباط موثر با واحد خرید مواد اولیه و قطعات یدکی در راستای افزایش کیفیت  مواد اولیه  و قطعات یدکی ، اشاره کرد .

معاون بهره برداری شرکت فولاد هرمزگان با ذکر این موضوع که افزایش کیفیت و کمیت تولید تختال و تحویل به موقع محصول در کنار توسعه بومی سازی و حمایت از تولیدات کیفی داخلی و ارتقای زیرساخت ها  از سیاستهای این شرکت است   ، تصریح کرد    : در راستای تحقق شعار جهش تولید ، با تدوین هدف " افزایش کمیت و کیفیت و تحویل به موقع محصولات " در نقشه استراتژی شرکت و با رویکرد  کاهش هزینه های تولید ، افزایش بهره وری و راندمان تولید، مصمم هستیم برنامه تولید سالیانه خود را   به میزان  1،520،000 تن تا پایان سال 99   محقق ساخته  و از ظرفیت اسمی سالیانه کارخانه عبور کنیم  .

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فولاد هرمزگان رکورد تولید ماهیانه رکورد سالیانه شرکت فولاد هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۱۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰۴درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز از افزایش ۱۰۴درصدی تولید این شرکت در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت پتروشیمی شیراز، احمدرضا حیدرنیا در جمع هیئت‌مدیره این شرکت با اشاره به توسعه و پیشرفت پتروشیمی شیراز، به‌عنوان یکی از پیشگامان صنعت پتروشیمی ایران در سال‌های اخیر، بیان کرد: این شرکت با اتکا به برنامه‌ریزی‌های دقیق، سرمایه‌گذاری‌های هدفمند و تلاش بی‌وقفه کارکنان خود، توانسته گام‌های بلندی در مسیر تحقق اهداف بردارد.

وی با اشاره به رشد چشمگیر تولید شرکت پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۲ افزود: پتروشیمی شیراز پارسال موفق به رشد ۱۰۴درصدی تولید محصولات نسبت به ظرفیت اسمی واحدها شد.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز همچنین افزایش تولید بیش از ۱۰۵ هزار تنی را نشان‌ از تعهد و تلاش این مجموعه برای افزایش سهم خود در بازار داخلی و خارجی برشمرد و یادآور شد: تولیدات ۱۰ سال اخیر این شرکت نشان می‌دهد پتروشیمی شیراز در یک روند صعودی مستمر قرار دارد و با وجود چالش‌های پیش‌ِ رو به‌طور مداوم در حال ارتقای میزان تولید است.

سهم ۲۵درصدی پتروشیمی شیراز از فروش اوره

حیدرنیا اعلام کرد: سهم تولید و فروش محصول اوره در بین شرکت‌های اوره‌ساز در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به‌خوبی نشان‌دهنده رشد سهم پتروشیمی شیراز در این زمینه است و این روند نشان می‌دهد سهم تولید اوره پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۲، در بین اوره‌سازهای کشور به ۲۵درصد و سهم فروش این شرکت نیز به ۲۵درصد رسیده است.

به گفته وی، این افزایش نشان‌دهنده رشد توان تولیدی و ارتقای کیفیت محصولات پتروشیمی شیراز است که به افزایش سهم این شرکت در بازار داخلی و خارجی منجر شده است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز همچنین با اشاره به پیشرفت قابل‌ توجه پروژه‌های توسعه‌ای افزون بر افزایش تولید، تصریح کرد: پروژه ساخت کارخانه تولیدی کیسه که از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شده است، تا پایان سال ۱۴۰۲ به پیشرفت ۲۲درصدی رسید. این پروژه با هدف بومی‌سازی و استفاده از حداکثر توان تولید داخل در حال اجراست و انتظار می‌رود با بهره‌برداری از آن، گامی دیگر همسو با تحقق اهداف خودکفایی کشور برداشته شود.

حیدرنیا به صرفه‌جویی ارزی حاصل از بومی‌سازی توری‌های کاتالیست پلاتین - رودیوم در پتروشیمی شیراز اشاره کرد و این مهم را گامی مهم درجهت خودکفایی صنعت پتروشیمی کشور و تحقق ایران قوی برشمرد.

صرفه‌جویی ارزی بیش از ۴میلیون یورویی

وی اضافه کرد: این دستاورد با صرفه‌جویی ارزی بیش از ۴ میلیون یورویی نشان‌دهنده عزم و اراده متخصصان ایرانی در مسیر خودکفایی و قطع وابستگی به منابع خارجی است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز با اشاره به اهمیت این دستاورد در صنعت پتروشیمی کشور گفت: اسید نیتریک به‌عنوان ماده اولیه در تولید نیترات آمونیوم، محصولی راهبردی در صنایع مختلف است و بومی‌سازی کاتالیست توری‌های پلاتین - رودیوم، استمرار تولید این محصول را تضمین و کشور را از وابستگی به منابع خارجی بی‌نیاز می‌کند.

حیدرنیا به برنامه‌های آینده این شرکت نیز اشاره و با تأکید بر استمرار توسعه و پیشرفت شرکت پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۳ ادامه داد: افزایش تولید، ارتقای کیفیت محصولات، توسعه بازارهای صادراتی و بومی‌سازی فناوری جزو مهم‌ترین برنامه‌های این شرکت در سال ۱۴۰۳ است.

دیگر خبرها

  • مهم ترین نکات برای خرید قهوه عربیکا و خرید قهوه روبوستا چیست؟
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • شاملا رکورد فروش را جابجا کرد
  • افزایش ۱۰۴درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید