Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@20:01:46 GMT

واردات نخ خارجی ۳۸ درصد کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۱۳۲۹۸

واردات نخ خارجی ۳۸ درصد کاهش یافت

یک مقام مسئول گفت: واردات نخ های خارجی به حداقل رسیده و در یک سال گذشته در مقایسه با مدت مشابه قبل ۳۸ درصد کاهش یافته است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم مسلم ساقی فرماندار کاشمر امروز در محل فرمانداری این شهرستان در نشست خبری روز جهانی پنبه اظهار کرد: کاشمر یکی از مناطق مستعد تولید پنبه در شرق کشور است؛ در سال گذشته نیز همایش جهانی پنبه در این شهرستان برگزار شد اما امسال به دیل شرایط بروز کرونا امکان حضور فیزیکی برای همه علاقه مندان فراهم نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فعالیت های شهرستان کاشمر در حوزه اقتصاد مقاومتی افزود:  اجرای اقتصادی مقاومتی همبستگی های متعددی در حوزه های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی ایجاد کرده است به طوری که ایجاد همبستگی بیشتر  در حوزه سیاسی از ثمرات همان فعالیت های اقتصادی مقاومتی است.

ساقی گفت: اجرای اقتصاد مقاومتی در حوزه فرهنگی نیز تغییرات مثبتی در فعالیت های اقتصادی ایجاد کرده و نظرات نسبت به سرمایه‌گذارن را مثبت شده است.

فرماندار شهرستان کاشمر ادامه داد: برای توسعه اقتصادی باید سمن ها و بخش خصوصی قوی داشته باشیم که در این ارتباط معین های اقتصادی ورود کرده اند و چهار معین اقتصادی برای این منظور تعیین شده است.

وی با بیان اینکه در کاشمر و ترشیز تمامی معین های اقتصادی از بخش خصوصی برگزیده شده اند تصریح کرد: در طرح مثلث اقتصادی که توسط استانداری خراسان رضوی اجرا می‌شود 291 پروژه اقتصادی اجرا شده و تا به امروز برای 270 نفر در قالب 61  پروژه اشتغال شده است.

یک کشاورز نمونه: دولت سازندگی خودکفایی تولید پنبه را فلج کردنتایج تحقیقات 3 ساله کاهش مصرف بذر پنبه به زودی رونمایی می‌شودتولید پنبه کشور احیا می‎‌شود/ 99 هزار هکتار زیر کشت پنبه رفت

ساقی گفت: در بخش های صنایع تبدیلی و گردشگری نیز  فعالیت های مناسبی انجام شده است و از سرمایه گذاران دعوت می شود که برای سرمایه گذاری به این شهرستان بیایند.

*واردات نخ خارجی 38 درصد کاهش یافت 

بنابراین گزارش حسین محمدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشمر نیز در این نشست اظهار کرد: سطح زیر کشت پنبه در کشور چهار برابر شده و مسیر خود کفایی در تولید پنبه مهیا شده است.

وی افزود: در گذشته 6 هزار هکتار سطح پنبه ودر کشور داشتیم  که در حال ایجاد شرایطی هستیم که دوباره بتوانیم به تولید مناسب و خودکفایی برسد.

مدیر جهاد کشاورزی کاشمر ادامه داد:در حال حاضر چهار رقم پنبه در شهرستان کاشمر داریم  و از گذشته نیاز کشور به بذر پنبه تهیه در این شهرستان تهیه می شده است.

وی افزود: کشاوران با تجربه ای برای تولید پنبه داریم که با تکمیل زنجیره های تولید که با ایجاد کارخانه ریسندگی در شهرستان تکمیل شده و امیداریم که  توسعه کشت پنبه را افزایش دهیم و دوباره به خودکفایی برسیم.

وی با بیان اینکه واردات نخ های خارجی به حداقل رسیده تصریح کرد:در یک سال گذشته در مقایسه با سال قبل 38 درصد واردات نخ کاهش یافته است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی کالاهای اساسی کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی کالاهای اساسی شهرستان کاشمر تولید پنبه واردات نخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۳۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، ، مهندسان دانشگاه RMIT آجر‌هایی با انرژی کارآمد ساخته اند که می‌تواند قبض برق را تا ۵ درصد کاهش دهد؛ دستاوردی که تولید کنندگان آجر با استفاده از آن می‌توانند در دمای پخت با جایگزینی خاک رس با مواد زائد، ۲۰ درصد در مصرف انرژی صرفه جویی کنند.

پژوهشگران برای ساخت این آجرها، با شرکت «ویسی» «Visy» بزرگترین شرکت بازیافت استرالیا، همکاری کردند که سالانه ۵۱۲ هزار تن ظروف و بطری‌های شیشه‌ای را بازیافت کرده و از آن‌ها ۳.۲ میلیارد بطری و شیشه می‌سازند.

محققان برای ساخت این آجر‌ها از مواد به درد نخوری که راهی سطل زباله شده اند مانند شیشه، قطعات کوچک و محصولات جانبی احتراق استفاده کردند. آن‌ها به عنوان جایگزینی برای خاک رس، حداقل از ۱۵ درصد زباله شیشه و ۲۰ درصد زباله جامد یا خاکستر سوخته استفاده کردند. 

«دیلان رابرت» «Dilan Robert»، سرپرست این گروه تحقیقاتی می‌گوید: سالانه حدود ۱.۴ تریلیون آجر در پروژه‌های ساختمانی در سطح جهان استفاده می‌شود. تولید آجر، انتشارات مضری از جمله دی اکسید کربن، دی اکسید گوگرد و کلر از خود به جا می‌گذارد که فشار جدی بر منابع طبیعی ما، به ویژه خاک رس وارد می‌آورد.

این پژوهشگران موفق شدند آجر‌هایی را در آزمایشگاه بسازند که شبیه آجر‌های ساخته شده در کارخانه‌های واقعی است. آن‌ها برای این کار از دستگاه پودرساز استفاده کردند تا خاک رُس را به اندازه مورد نیاز خرد کند.

سپس برای حذف رطوبت، خاک رس و پسماند را به مدت ۲۴ ساعت خشک کردند. مرحله بعدی شامل مخلوط کردن آن با مقدار مشخصی آب و فرآیند تراکم بود. برای جلوگیری از ترک خوردن ناشی از تبخیر آب در طی فرآیند پخت، آجر‌ها ابتدا در هوای محیط به مدت دو روز خشک و سپس به مدت ۲۴ ساعت پس از فشرده شدن در اجاق خشک شدند و مرحله نهایی فرایند، پخت در کوره بود.

«بیپلاب پریمنیک» (Biplob Pramanik) از مجریان این طرح گفت: این آجرها، تمام استاندارد‌های مربوط به ساختار، دوام و پایداری محیطی را تامین می‌کنند و استفاده از آن‌ها ایمن است. همچنین با تغییر فرمولاسیون ما، امکان تولید آجر‌های سبک وزن در طیف رنگی از سفید تا قرمز تیره نیز وجود دارد.

دمای پخت نهایی ۹۵۰ درجه سانتیگراد (۱۷۴۲ درجه فارنهایت) به عنوان مناسب‌ترین دمای پخت برای زیبایی شناسی انتخاب شد. همچنین در این دما، آجر‌ها به استحکام لازم برای مصارف ساخت و ساز می‌رسند. اندازه ذرات در خواص آن‌ها تاثیر دارد چراکه اندازه‌های ریزتر منجر به بهبود مقاومت فشاری بهتری می‌شود.

تمرکز این پژوهشگران بر روی مزایای اقتصادی استفاده از پسماند در تولید آجر و کاهش انتشار CO۲ بود. آجر‌های ساخته شده از ضایعات، ۲۴ درصد خواص حرارتی کمتری نسبت به آجر‌های معمولی دارند. همانطور که اشاره شد، آن‌ها برای پخته شدن به دمای کمتری نیاز دارند. این به معنای صرفه جویی ۱۵۸ هزار و ۴۶۰ دلاری با جلوگیری از انتشار ۴۱۷ تن CO۲ است.

آن‌ها معتقدند استفاده از زباله‌ها برای ساخت آجر با عایق اضافی، راه دیگری برای تحقق اقتصاد دایره‌ای است.

بر اساس این مطالعه، خاک رس در جهان در حال کاهش است و همچنین کوره‌های آجرپزی سالانه در سراسر جهان برای احتراق، ۳۷۵ میلیون تن زغال سنگ مصرف می‌کنند که معادل شش میلیون و ۷۰۲ هزار تن CO۲ است. از این رو، این راه حل ابتکاری می‌تواند از دو راه کمک کننده باشد: کاهش اثرات زیست محیطی و جایگزینی جزئی برای خاک رس.
نتایج این تحقیقات در نشریه Construction and Building Materials منتشر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • ‏افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی در فروردین
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد
  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی