Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-06@14:22:27 GMT

جزییاتی از طرح تاکسی‌های هوایی

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۱۳۵۵۶

خبرگزاری میزان-دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان هوایی و هوانوردی گفت:امکان استفاده تاکسی‌های هوایی از فرودگاه‌های کم‌تردد کشور فراهم شده است و تا پایان سال خطوط تاکسی هوایی راه‌اندازی می‌شود.

خبرگزاری میزان - تسنیم نوشت: منوچهر منطقی درباره جزییات طرح تاکسی‌های هوایی در کشور اظهار کرد: اقدامات زیادی در مورد راه‌اندازی تاکسی‌های هوایی در کشور انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته افزود: راه‌اندازی تاکسی‌های هوایی در کشور چند رکن اصلی دارد؛ نخست اینکه برای نقاط کم‌تردد معمولاً از ظرفیت‌های پایین استفاده می‌شود؛ ما در حال حاضر ۷۵ فرودگار در کشور داریم که از این تعداد تنها ۱۵ فرودگاه فعالیت زیادی دارند و مابقی فعالیت چندانی ندارند، پس اگر یکسری وسایل هوایی به این فرودگاه‌های غیرفعال وارد شود و این فرودگاه‌های غیر‌فعال را به سایر استان‌های کشور متصل کند، از نظر اقتصادی بسیار مفید خواهد بود و باعث رشد اقتصادی آن‌ها می‌شود؛ پس رکن اول راه‌اندازی تاکسی‌های هوایی در کشور فرودگاه‌ها هستند که آن‌ها را داریم.

منطقی ادامه داد: رکن دوم این است که یکسری هواپیما‌های کوچک در این فرودگاه‌ها مورد استفاده قرار گیرند و هواپیما‌هایی که اغلب ظرفیت‌های ۴ تا ۱۹ نفره دارند و سازندگان مختلفی در کشور هستند که بر روی ساخت این هواپیما‌ها فعالیت می‌کنند؛ پس این پتانسیل هم در کشور وجود دارد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته بیان کرد: رکن سوم هم این است که باید یک مرکزیتی برای راهبری این تاکسی‌های هوایی وجود داشته باشد چرا که بخش‌های هوایی بخش‌های بسیار قانونمندی هستند و برای همین موضوع با سازمان فرودگاه‌ها صحبت کردیم و معلوم شد این سازمان یک زیرمجموعه دارد که مختص همین موضوع است؛ این بخش الان در کشور فعال شده و فکر می‌کنم در همین ماه فعالیت خود را آغاز می‌کند؛ هر هواپیمایی که قصد فعالیت در حوزه تاکسی‌های هوایی را داشته باشد می‌تواند زیرنظر این نهاد فعالیت کند.

وی افزود: البته برای فعال کردن این تاکسی‌های هوایی لازم است هزینه‌های فعالان این بخش را تا میزان زیادی کاهش داد چرا که الان هزینه‌های بالایی دارند به عنوان مثال این هواپیما‌های کوچک از سوخت‌های خاصی استفاده می‌کنند که اگر چه قابلیت تولیدش در کشور هست، اما به دلیل مصرف کمشان از خارج کشور وارد می‌شود بنابراین باید تولید سوخت این هواپیما‌ها در کشور انجام شود، به عنوان مثال پالایشگاه اراک می‌تواند به حوزه تولید این سوخت در کشور ورود پیدا کند.

منطقی خاطر‌نشان کرد: همچنین موضوع دیگر نشست و برخاست این هواپیماهاست که برای کاهش هزینه‌های نشست و برخاست این هواپیما‌ها طرحی به دولت ارائه شده است.

وی ادامه داد: این هواپیما‌ها نیاز به دسترسی‌های فرودگاهی دارند که برای رفع این نیاز هم با سازمان فرودگاه‌ها مراوداتی داشته‌ایم؛ باید مسیر‌هایی برای تردد تاکسی‌های هوایی ایجاد شود که تشریفات حمل و نقل مانند هواپیما‌های بزرگ را نداشته باشد تا سرعت عمل آن‌ها بیشتر شود.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته گفت: به دنبال این هستیم که پتانسیل مذکور را به فرودگاه‌های کم‌تردد معرفی کنیم تا خودشان در این حوزه اقدام به بازاریابی کنند به عنوان مثال اگر یک فرودگاه کم‌تردد در کنار یک شهرک صنعتی قرار دارد به کارکنان آن شهرک اعلام کنند ما امکان حمل و نقل کارمندان آن شهرک را با استفاده از تاکسی‌های هوایی داریم.

به گفته منطقی فاز اول اجرایی شدن این طرح تا پایان ماه جاری (مهر ماه) انجام می‌شود و تا پایان سال طرح تاکسی‌های هوایی کامل شده و در کشور قابلیت اجرایی پیدا می‌کند!

بیشتر بخوانید: تاکسی پرنده شاید روزی در تهران

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: تاکسی تاکسیرانی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تاکسی تاکسیرانی تاکسی های هوایی در کشور دبیر ستاد توسعه فناوری هواپیما ها راه اندازی فرودگاه ها حمل و نقل کم تردد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۳۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود

تین نیوز

حاکم امارات متحده عربی چند روز پیش اعلام کرد که شهر دبی در حال ساخت ترمینال فرودگاهی ۳۵ میلیارد دلاری است. با ساخت این ترمینال که در فرودگاه بین المللی آل مکتوم در جنوب دبی ساخته خواهد شد، آن را به بزرگترین فرودگاه جهان تبدیل می کند.

 

محمد بن راشد آل مکتوم، نخست وزیر و معاون رئیس جمهور دبی، فاش کرد که ترمینال در دست احداث، ۵ برابر بزرگ تر از فرودگاه بین المللی دبی خواهد بود و می تواند سالانه ۲۶۰ میلیون مسافر را در خود جای دهد. بر اساس این اطلاعیه، فرودگاه جدید دارای ۵ باند موازی و ۴۰۰ گیت هواپیما خواهد بود. در حال حاضر، فرودگاه بین المللی دبی، شلوغ ترین هاب هوایی بین المللی در سراسر جهان است که فقط با دو باند کار می کند.

اعلامیه شیخ محمد بن راشد آل مکتوم نشان دهنده یک نقطه عطف مهم در احیای مجدد خطوط هوایی امارات پس از اختلالات ناشی از همه گیری کووید-۱۹ در سفرهای بین المللی است.

در اطلاعیه منتشر شده، تصاویر کامپیوتری، طراحی ترمینال سفید و گسترده ای را به تصویر می کشید که یادآور چادرهای بادیه نشین های سنتی در عربستان است. این فرودگاه با ساخت یک شهر کامل در اطراف فرودگاه در جنوب دبی، تقاضای مسکن برای یک میلیون نفر را به دنبال خواهد داشت.

نخست وزیر دبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «این فرودگاه میزبان شرکت های پیشرو جهان در بخش لجستیک و حمل و نقل هوایی خواهد بود. ما در حال ساختن یک پروژه جدید برای نسل های آینده هستیم. دبی به فرودگاه جهان، بندر و مرکز جهانی جدید تبدیل خواهد شد.»

فرودگاه بین المللی دبی (DXB) به مدت یک دهه عنوان شلوغ ترین فرودگاه جهان برای سفرهای بین المللی را به خود اختصاص داده است که منجر به فشار بر ظرفیت آن شده است. سال گذشته، با وجود چالش های ناشی از همه گیری کووید، این مرکز حمل و نقل نزدیک به ۸۷ میلیون مسافر خدمات رسانی کرد که از سطح قبل از همه گیری فراتر رفت. علاوه بر این، دبی رکوردشکنی ۱۷.۱۵ میلیون بازدیدکننده بین المللی یک شبه را در سال ۲۰۲۳ گزارش کرد که نشان دهنده افزایش نزدیک به ۲۰ درصدی نسبت به سال قبل است.

به گزارش تین نیوز به نقل از کن نیوز، فرودگاه بین المللی آل مکتوم، که نزدیک به ۴۵ کیلومتر از فرودگاه بین المللی دبی فاصله دارد، در سال ۲۰۱۰ با یک ترمینال واحد شروع به کار کرد. در طول همه گیری کووید، به عنوان انباری برای ایرباس A۳۸۰ های دو طبقه امارات و سایر هواپیماها عمل می کرد و به تدریج فعالیت خود را با پروازهای باری و خصوصی در دوره های بعدی از سر گرفت.

علاوه بر این، فرودگاه به عنوان محل برگزاری دوسالانه نمایشگاه هوایی دبی عمل می کند و دارای وسعتی بی کران از بیابان خالی است که فضای زیادی را برای گسترش فراهم می کند. اطلاعیه شیخ محمد بر قصد دبی برای گسترش بیشتر به سمت جنوب تاکید کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • «شاهین مبارز» چند نبرد موفق داشته است؟(+عکس)
  • دعوای زنان هواپیمای کویتی را وادار به فرود اضطراری کرد
  • «شاهین مبارز» چند نبرد موفق داشته است؟
  • پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)
  • (ویدئو) پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی
  • خبری که جهان را نگران کرد؛ پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی!
  • واشنگتن، جنگنده‌ها و پهپادهایش را به قطر منتقل کرد
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود
  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی
  • ببینید | گزارش لحظه‌به‌لحظه حمید معصومی‌نژاد از بازگشت به ایران؛ جمله بامزه پای هواپیما روی باند فرودگاه!