Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-07@03:30:35 GMT

هشداری قرمز برای قاره سبز

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۱۵۷۶۴

هشداری قرمز برای قاره سبز

به گزارش افکارنیوز،

موج دوم همه‌گیری ویروس کرونا و بیماری کووید-۱۹ همچنان بسیاری از کشور‌های اروپایی را در می‌نوردد به نحوی که فرانسه و انگلیس بالاترین میزان ابتلای روزانه به کووید را از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا کنون ثبت کردند.

وزارت بهداشت فرانسه روز پنجشنبه از شناسایی و ثبت بیش از ۱۶ هزار مورد جدید ابتلا به بیماری کووید-۱۹ طی یک دوره بیست و چهار ساعته خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این میزان بالاترین نرخ روزانه ابتلا در این کشور از ابتدای همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ محسوب می‌شود.

رکورد قبلی ابتلای روزانه به کووید در فرانسه با شناسایی حدود ۱۳ هزار و پانصد بیمار جدید در همین ماه، شش روز پیش از این به ثبت رسیده بود.

بر اساس آخرین گزارش وزارت بهداشت فرانسه از وضع شیوع بیماری کووید، با فوت ۵۲ شهروند دیگر فرانسوی شمار جان‌باختگان ویروس کرونا در این کشور به بیش از ۳۱ هزار و پانصد نفر افزایش یافته است.

در این گزارش همچنین با اشاره به بستری شدن نزدیک به ۵ هزار نفر از شهروندان فرانسوی در بیمارستان طی یک دوره هفت روزه به دلیل ابتلا به بیماری کووید-۱۹ تاکید شد که موارد پذیرش بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه بار دیگر با افزایش چشمگیری روبرو شده است.

به موجب این گزارش، همچنین برای نخستین بار از هشت ژوئن گذشته تاکنون شمار بیمارانی کووید که به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل شدند از مرز هزار نفر گذشت و عجیب‌تر اینکه تعدادی کودک در میان این افراد دیده می‌شود.

وزارت بهداشت فرانسه در این خصوص اعلام کرد که هشت کودک زیر ۹ سال پس از ابتلا به بیماری کووید به دلیل وخامت حال عمومی به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل شده‌اند.

وزیر بهداشت فرانسه نیز ضمن هشدار نسبت به شتاب روزافزون همه‌گیری ویروس کرونا و بیماری کووید-۱۹ در کشورش برخی مناطق را در یک دسته‌بندی جدید در وضع هشدار «پیشرفته» و «حداکثری» قرار داده است.

ژان کاستکس، نخست وزیر فرانسه نیز پنجشنبه شب از بسته شدن استخر‌های سرپوشیده و سالن‌های ورزشی در برخی مناطق کشورش خبر داد و تاکید کرد دستورالعمل‌های جدید در این خصوص قرار است از روز دوشنبه در شهر‌هایی که در وضع هشدار پیشرفته و حداکثری قرار گرفته‌اند به اجرا درآید.

به موجب این دستورالعمل، همچنین قرار است بار‌ها و رستوران‌ها نیز در مناطق یاد شده از ساعت ۲۲ شب به روی مشتریان بسته شوند.

این در حالی است که در شهر مارسی و جزیره گوادلوپ محدودیت‌ها سخت‌تر است. بر اساس دستورالعمل صادر شده که اعتراض شدید بسیاری از شهروندان و مسئولان محلی را به همراه داشته، کلیه بار‌ها و رستوران‌ها از روز شنبه تعطیل خواهند شد.

بریتانیا نیز روز پنجشنبه با شناسایی بیش از ۶ هزار و ششصد بیماری جدید کووید رکورد تازه‌ای از حیث ابتلای روزانه به این بیماری ثبت کرد.

بر اساس آمار وزارت بهداشت عمومی، در این کشور طی روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه گذشته ۴۰ شهروند دیگر این کشور بر اثر ابتلا به بیماری کووید جان خود را از دست دادند تا بدین ترتیب شمار قربانیان این بیماری در بریتانیا به بیش از ۴۱ هزار نفر افزایش پیدا کند.

انگلیس از نظر میزان مرگ و میر ناشی از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ هم اکنون بالاترین آمار را در میان کشور‌های اروپایی داراست.

مقامات بهداشتی در انگلیس ضمن ابراز نگرانی نسبت به رکورد تازه ابتلا به بیماری کووید در این کشور نسبت به افزایش موارد ابتلا در میان همه گروه‌های سنی هشدار داده اند.

وزارت بهداشت انگلیس تاکید کرده است برای کنترل بیماری باید همه شهروندان از دستورالعمل‌ها و محدودیت‌های تازه تبعیت کنند.

بسته شدن بار‌ها و رستوران‌ها پس از ساعت ۱۰ شب، لغو دوباره اجتماعات عمومی در مکان‌های بسته و باز و محدود شدن اجتماعات به شش نفر از اعضای دو خانواده از جمله این محدودیت‌ها است.

از سوی دیگر مرکز پیشگیری و کنترل بیماری در اروپا روز پنجشنبه از کلیه کشور‌ها خواست تا برای وضع اقدامات تازه محدود کننده رویکردی سریع‌تر و هدف‌مندتر را اتخاذ کنند.

در اروپا تاکنون بیش از ۳ میلیون مورد ابتلا به بیماری کووید۱۹ ثبت شده و بیش از ۱۸۷ هزار نفر از شهروندان قاره سبز نیز بر اثر ابتلا به این بیماری همه‌گیر جان خود را از دست داده‌اند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ویروس کرونا فرانسه انگلیس انگلیس فرانسه ویروس کرونا قاره سبز ابتلا به بیماری کووید بیماری کووید ۱۹ بهداشت فرانسه وزارت بهداشت ویروس کرونا هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۵۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که تغییرات آب و هوایی - و پنجره‌های بسته – می‌تواند به گسترش ویروس‌های معلق در هوا مانند ویروسی که باعث عفونت COVID-19 می‌شود، کمک کند.
محققان گزارش می‌دهند که به نظر می‌رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

به گزارش ایتنا، آلن هادرل، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول، گفت:« ما می‌دانستیم که SARS-CoV-2 مانند سایر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما بود از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می‌تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس‌های موجود در هوا را افزایش دهد. به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای400 ppm از کربن دی اکسید است.

بر اساس نتایج منتشر شده در 25 آوریل در ژورنال  Nature Communications، افزایش غلظت CO2 به تنها 800 ppm، بقای ویروس‌های معلق در هوا را افزایش داد. محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO2 3000 ppm می رسد - مشابه غلظت یک اتاق شلوغ – ویروس حدود 10 برابر بیشتر زنده می‌ماند.

هادرل در یک انتشار خبری دانشگاه گفت:« این رابطه روشن می‌کند که چرا رویدادهای پاندمیک کننده ممکن است تحت شرایط خاصی رخ دهند .ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می‌دهند. اما CO2 هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می‌کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوا بیشتر زنده بمانند.»

هادرل همچنین گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO2 دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود. نتایج همچنین نشان می‌دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO2 در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس‌های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علم آب و هوای اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO2 در جو تا پایان قرن به بیش از 700 ppm برسد. هادرل گفت: «بنابراین این یافته‌ها پیامدهای گسترده‌تری نه تنها در درک ما از انتقال ویروس‌های تنفسی، بلکه اینکه چگونه تغییرات در محیط ما ممکن است احتمال همه‌گیری‌های آینده را تشدید کند، دارد.»

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعاتی ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO2 در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آنها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

دیگر خبرها

  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • درمان جدید بیماری آلزایمر