Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، علیرضا سلیمی عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: دولت در زمینه اعطای ۵۸ میلیون دلار به یک شرکت برای واردات واکسن آنفلوآنزا به کشور توضیح دهد، چرا که براساس شایعات و شنیده ها این ارز با تاخیر تخصیص پیدا کرده و به کشور ترکیه برده شده ولی هنوز واکسن وارد نشده است اما مطلع شدم که مشکلی که در خارج از کشور برای واردات این بخش از واکسن، عارض شده بود ناشی از تحریم های ظالمانه ایالات متحده و هم پیمانان آنها بوده و قصوری متوجه شرکتی خاص نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیأت رئیسه مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار وبدا، با اشاره صحبت های منتشر شده به نقل از وی درباره عدم اعطای سهم وزارت بهداشت از یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی اظهار داشت: همانگونه که قبلاً هم عرض کردم با موافقت مقام معظم رهبری در دوران شیوع کرونا و برای جبران هزینه‌های وزارت بهداشت مقرر شد یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی برداشته شود و  وقتی از صندوق توسعه ملی برداشتی صورت می‌گیرد قاعدتا باید به ریال تبدیل شود، البته این یک میلیارد یورو ممکن است اثرات تورمی به همراه داشته باشد لکن زمانی که قرار است دود این تورم به چشم مردم برود  بهتر است حداقل این برداشت از صندوق توسعه ملی هزینه درمان و سلامت جامعه شود. 

سلیمی افزود: ‌نیاز و تقاضای ما در حال حاضر حدود ۱۶ میلیون دوز واکسن آنفلوآنزاست که بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار دوز واکسن وارد کشور شده است ولی این انتقاد به دولت وارد است که چرا تخصیص ارز لازم برای واردات واکسن آنفلوآنزا به این تعداد با تاخیر صورت گرفته است.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد مابقی محموله های واکسن خریداری شده بزودی وارد کشور شده و عادلانه در دسترس مردم قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: واردات ترکیه واکسن سلامت صندوق توسعه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۷۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۵۵۰۰ خودروی برقی؛ اولین عرضه در روزهای آینده

رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: در حال حاضر نزدیک به ۵۵۰۰ خودروی برقی وارد شده که ظرف روز‌های آینده عرضه خواهد شد.

به گزارش ایسنا، مهدی ضیغمی در حاشیه نشست خبری ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بسیاری از افرادی که در سامانه ثبت نام کردند، منتظر هستند خودرو مورد علاقه‌شان وارد شود و به همین دلیل تاکنون از ۳۰ هزار نفر که در سامانه بودند، ۱۵ هزار نفر خودروی خود را انتخاب کردند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر خودرو‌های زیادی در گمرکات و مناطق آزاد هست. بیش از ۱۲ تا ۱۳ هزار خودرو دپو در مناطق آزاد و کشور هست که این خودرو‌ها فقط منتظر توافق‌های داخلی در وزارت صمت و بانک مرکزی هستند تا ترخیص شوند.

این مقام مسئول ادامه داد: واردات خودرو‌های جانبازان هم فقط مربوط به سازمان توسعه تجارت نیست و کار سازمان در این رابطه انجام شده و منتظر هستیم بانک مرکزی مدل تخصیص ارز و بنیاد شهید هم گروه‌هایی که قرار است ارز بگیرند را مشخص کند.

ضیغمی با بیان اینکه ظرف چند روز آینده اولین عرضه خودرو‌های برقی انجام خواهد شد، گفت: در حال حاضر نزدیک به ۵۵۰۰ خودروی برقی وارد شده که ظرف روز‌های آینده عرضه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • تحریم های آمریکا ظالمانه است
  • دلیل توقف قطار افغانستان _ترکیه / تکذیبیه مسئولین راه آهن از سر بی اطلاعی بود+فیلم
  • واردات ۵۵۰۰ خودروی برقی
  • واردات گوشت آفریقایی و تانزانیایی به ایران
  • واردات ۵۵۰۰ خودروی برقی؛ اولین عرضه در روزهای آینده
  • آیت الله خامنه ای : برخی توصیه می‌کنند یک خواسته آمریکا را قبول کنید تا مشکل حل شود / تحریم‌ها موجب شکوفایی استعداد‌ها شده
  • فرشاد مومنی: به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم! / وزیر مسئول تولید، می گوید آنقدر واردات کرده ایم که گلوگاه های گمرکی بند آمده! با عنوان «اصلاحات پارامتریک» از جیب حقوق بگیران سرقت می کنند
  • هدفگذاری ۲ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی در برنامه هفتم توسعه