Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، عبدالله یوسفی رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی اظهارداشت: برای کشت پاییزه امسال ۹ رقم گندم آبی و هشت رقم گندم دیم، همچنین پنج رقم جو آبی و سه رقم جو دیم در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.

یوسفی با بیان اینکه امسال ارقام جدیدی نیز در بین بهره برداران توزیع می‌شود، افزود: ارقام جدید گندم آبی شامل ارسبار، حیدری و مهرگان و ارقام رایج آن نیز شامل پیشگام و میهن است و برای مزارع دیم نیز ارقام جدید گندم شامل آذران، هشترود و صدرا و ارقام رایج کوهدشت، آذر۲ و کریم در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اظهار داشت: ارقام جدید جو آبی نیز خاتم و جلگه و ارقام رایج شامل بهمن و ریحان ۰۳ و ارقام جدید جو دیم گونه انصار و ارقام رایج نیز سهند و آبیدر است.

 رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی قیمت هر کیلوگرم بذر گندم گواهی شده را ۳۴ هزار و ۹۰۰ ریال عنوان کرد و افزود: قیمت هر کیلوگرم بذر جو نیز ۳۲ هزار ریال تعیین شده است.

بیشتر بخوانید

آخرین وضعیت خرید تضمینی گندم و دلایل ادامه خرید تضمینی کشت پاییزه محصولات زراعی در ۲۰۰ هزار هکتار اراضی خراسان شمالی آغاز شد

یوسفی اظهار داشت: قیمت بذر کلزا نیز از ۱۷۰ هزار ریال برای بذور تولید داخل است که تا ۶۴۰ هزار ریال برای بذور هیبرید خارجی متغیر است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: به طور معمول کشت پاییزه در استان از اواسط شهریورماه و به خصوص با کشت کلزا آغاز می‌شود که با کشت ارقام سردسیری گندم ادامه پیدا می‌کند.

یوسفی افزود: کل برنامه کشت پاییزه گندم جو و کلزای استان به میزان ۲۰۰ هزار هکتار بوده است که از این میزان ۷۹ هزار هکتار به صورت آبی و مابقی به صورت دیم زیر کشت می‌رود.

او  افزود: سطوح کشت گندم و جو آبی استان به ترتیب ۴۷ هزار و ۴۲۵ هکتار، ۲۵ هزار هکتار و هفت هکتار و سطوح کشت گندم و جو دیم به ترتیب ۹۸ هزار هکتار و ۲۳ هزار هکتار است.

یوسفی اظهار داشت: به جز کشت گندم جو و کلزا سایر گیاهان نیز در برنامه الگوی کشت پاییزه قرار دارند که مهمترین آن‌ها کشت یونجه آبی و دیم به میزان حدود ۱۵ هزار هکتار و کشت نخود و عدس دیم به میزان ۱۵ هزار هکتار است.

او افزود: تمامی نهاده‌های مورد نیاز برای کشت پاییزه گندم جو و کلزا تدارک دیده شده است.

 رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی اظهار داشت: کود اوره به قیمت قبل ۵۴ هزار و ۵۶۲ ریال در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد و به ازای هر هکتار کشت آبی به میزان ۷۵ کیلوگرم و در دیم به میزان ۵۰ کیلوگرم کود به کشاورزان تحویل می‌شود، مابقی سهمیه کودی به صورت سرک تا انتهای سال تامین و توزیع خواهد شد.

او  افزود: کود‌های فسفاته و پتاسه نیز در حال حاضر با قیمت‌های جدید و به ازای هر هکتار کشت آبی ۱۰۰ کیلوگرم و دیم ۵۰ کیلوگرم تحویل می‌شود.

بهای هر کیسه ۵۰ کیلوگرمی کود فسفاته و پتاسه به ترتیب چهار میلیون و ۳۵۰ هزار ریال و پنج میلیون ریال است.

 رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی اظهار داشت: توزیع کود توسط سامانه اینترنتی صورت می‌گیرد و به این منظور سطوح کشت کشاورزان و مشخصات آن‌ها در سامانه وارد شده و کشاورزان می‌توانند با مراجعه به مراکز توزیع کود، نسبت به دریافت سهمیه کود اقدام کنند.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/د

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تامین بذر پاییزه کشت پاییزه ارقام جدید کشت پاییزه هزار هکتار هزار ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۹۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان

ناظری گفت:سطح زیر کشت محصول باقلا در استان هزار و ۷۵۰ هکتار و میانگین عملکرد هر هکتار ۱۴ تن است.

او ادامه داد: برداشت محصول باقلا از اواخر فروردین ماه شروع شده و تاکنون ۶۵ درصد آن برداشت شده است.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی گلستان گفت: امسال میانگین قیمت خرید این محصول از کشاورز حدود ۱۲ هزار تومان است. 

ناظری گفت:این محصول بعد از برداشت علاوه بر بازار‌های استان به برخی از استان‌های دیگر نیز فرستاده می‌شود.

او افزود:مهمترین ارقام مورد کشت در استان ارقام برکت و فیض بوده که از ارقام دانه درشت است.

ناظری گفت: برداشت باقلا تا اواخر اردیبهشت ادامه دارد.

بهترین زمان کشت این محصول از ابتدای آبان تا اواسط آذر است.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • رهاسازی آب سد سفیدرود
  • پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان
  • آب سد سفیدرود رهاسازی شد
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • خوشه‌های خوش‌سالی در خراسان شمالی با جهش تولید و مشارکت کشاورزان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • هشدار نارنجی به کشاورزان؛ گندم و غلات را به مناطق امن حمل کنید