Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار تجسمی خبرگزاری فارس به نقل از گاردین، حراجی «ساته بیز» بالاترین قیمت گذاری برای تابلویی از یک استاد قدیمی را با مبلغ ۸۰ میلیون دلار اعلام کرد.

شرکت فروش آثار هنری «ساته بیز» تابلویی پرتره اثر «بوتیچلی» مربوط به ۵۵۰ سال پیش را که در اختیار یک مجموعه دار خصوصی بوده را با مبلغ ۸۰ میلیون دلاری زیر چکش حراج می گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرتره ساندرو بوتیچلی از یک مرد جوان ثروتمند و خوش چهره، که به عنوان یکی از بزرگترین نقاشی های دوره رنسانس در تملک یک مجموعه دار خصوصی بوده، قرار است با تخمین بیش از ۸۰ میلیون دلار (۶۳ میلیون پوند) به حراج گذاشته شود.

حراجی «ساته بیز» (Sotheby’s) گفت که این بزرگترین تخمین برای یک استاد قدیمی نقاشی است که تاکنون انجام گرفته، و نشان دهنده اهمیت و نادر بودن آن است.

«جورج واچر»، مدیر بخش نقاشی های اساتید قدیمی، گفت: مرد جوان ما ۵۵۰ ساله است، اما به نظر می رسد که می توانست امروز صبح در گالری های ما گشتی بزند. او یک زیبایی واقعی برای همه اعصار است.

خانه حراج معتقد است این یکی از مهمترین پرتره های فروخته شده تاکنون است، چراکه نقاشی هایی مانند پرتره «آدل بلوخ-بائر دوم» اثر «کلیمت» که در سال ۲۰۰۶ به قیمت ۸۷.۹ میلیون دلار فروخته شد و پرتره «دکتر گاچت» اثر «ونگوگ» که در سال ۱۹۹۰ به مبلغ ۸۲.۵ میلیون دلار فروخته شد، پس از این دو اثر، یک رکورد جهانی محسوب می شود.

بیشتر آثار «بوتیچلی» در بزرگترین موزه های جهان هستند و فقط ۱۲ اثر پرتره از او موجود است.

«Sotheby's» گفت این پرتره، که در ژانویه در نیویورک به فروش می رسد، به اندازه پرتره «مردی با مدال» اثر «دو مدیچی» در گالری «Uffizi» در فلورانس و پرتره «جیولیانو» از «دو مدیچی» در گالری ملی هنر واشنگتن دی سی دارای اهمیت است.

این پرتره، مرد جوانی که یک صفحه گرد و کروی شکل در دست دارد، در مجموعه لرد نیوبورو در «کارنارفون» در ولز در دهه ۱۹۳۰ به ثبت رسیده است.

 

اعتقاد بر این است که توسط جد او سر توماس وین، اولین لرد نیوبورو، هنگام زندگی در توسکانی خریداری شده است.

این تابلو ظاهراً در اتاقی ناشناخته برای جهان خارج آویزان شده بود، و اهمیت آن شناخته نشده بود.

تابلوی «بوتیچلی» طی ۵۰ سال گذشته در «گالری ملی لندن»، «موزه هنر متروپولیتن نیویورک»، «گالری هنر ملی واشنگتن» و «موزه استودل فرانکفورت» به نمایش گذاشته شده است.

کارشناسان می گویند که چهره این مرد جوان مظهر آرمان های زیبایی دوره رنسانس بوده، و موهای بلند موج دار در آن دوران رواج داشته است.

لباس محرمانه او متوسط به نظر می رسد اما در آن دوران استفاده از پارچه هایی به رنگ ارغوانی تیره گران قیمت بوده و نشان می دهد او ثروتمند و از طبقه بالای جامعه بوده است.

شرایط مذهبی دوران رنسانس باعث شد تا «بوتیچلی» آثار کمتری خلق کند. «گیرولامو ساوونارولا» کشیش معروف و قدرتمند فلورانس در سال ۱۴۹۷ دستور داد تا هرآنچه از کتاب و اشیاء و آثار هنری را که گنار به شمار می آورد، در آتش سوزانده شوند و در همین سال بود که «بوتیچلی» نیز علی رغم میل باطنی خود دو تابلوی شاهکار با نام های «ونوس» و «پریماورا» را که در زمان خود از مشهورترین و محبوب ترین آثار نقاشی جهان محسوب می شدند را در سال ۱۴۹۷ به آتش کشید.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آثار هنری رنسانس فرود گاردین ۸۰ میلیون دلار چکش حراج پرتره نقاش پوند ونگوگ کلیمت رکورد جهانی واشنگتن دی سی فلورانس متروپولیتن نیویورک فرانکفورت ۸۰ میلیون دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۰۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش تند بیروت به فرود یک هواپیما با عبارت حک‌شده «تل‌آویو»

بعد از فرود یک هواپیمای اتیوپیایی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری در بیروت که روی آن عبارت «تل‌آویو» حک شده بود، سازمان هواپیمایی لبنان فورا شرکت صاحب این هواپیما را مجبور کرد تا عبارت مذکور را پاک کند و دیگر چنین موضوعی تکرار نشود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، صبح امروز سازمان هواپیمایی لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که یک هواپیمای اتیوپیآیی که عبارت «تل آویو» روی آن حک شده بود و متعلق به شرکت خطوط هوایی اتیوپی است در فرودگاه بین‌المللی «رفیق حریری» در بیروت به زمین نشست که این مسئله واکنش لبنان را به همراه داشت.

در بیانیه سازمان هواپیمایی لبنان آمده است که هنگام توقف هواپیما در جایگاه مخصوص آن در فرودگاه بیروت نیروهای حراست فرودگاه متوجه حک عبارت تل‌آویو روی بدنه این هواپیما شدند که خیلی کوچک حک شده بود و از مسافت دور نمی‌توانستیم آن را تشخیص دهیم.

در ادامه این بیانیه تاکید شده است که لبنان از شرکت خطوط هوایی اتیوپی خواست تا در این زمینه توضیح دهد و مسئولان این شرکت اعلام کردند که آنها معمولا نام فرودگاهی که هواپیما برای اولین بار بعد از خرید در آن فرود می‌آید را روی هواپیما حک می‌کنند و همین مسئله درباره این هواپیما نیز صدق می‌کند و مسئولان شرکت قبل از پرواز هواپیما به سمت فرودگاه بیروت متوجه این موضوع نبودند.

بر اساس بیانیه سازمان هواپیمایی لبنان، طرف لبنانی از شرکت مذکور اتیوپی خواست تا بسیار سریع عبارت حک شده روی بدنه این هواپیما را قبل از برخواستن آن از فرودگاه بیروت پاک کند و شرکت مذکور نیز این درخواست را انجام داد و اقدام به پاک کردن عبارت تل‌آویو از روی بدنه هواپیما کرد.

سازمان هواپیمایی لبنان همچنین از شرکت مذکور اتیوپیایی خواست بررسی‌های بیشتری انجام دهد تا آرم یا عبارت‌های دیگری که مرتبط با رژیم صهیونیستی است بعد از این روی هواپیماهای این شرکت قبل از فرود آنها در فرودگاه بین المللی بیروت حک نشده باشد.

در ماه مه 2023، لبنان اعلام کرد که شرکت هواپیمایی TUS AIR قبرسی را از پرواز در حریم هوایی لبنان یا فرود در فرودگاه بین المللی این کشور منع کرده است، زیرا برخی از سهام آن متعلق به یک شرکت اسرائیلی است.

وزیر خارجه لبنان: اسرائیل نباید قدرت حزب الله را دست کم بگیردتاکید وزیر خارجه لبنان بر توقف حملات رژیم صهیونیستی به غزه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کتاب و آثار خط و نقاشی در هرات
  • سال ۱۹۰۰؛ پرتره‌های صمیمی از بومیان آلاسکا (عکس)
  • لندر جان سخت ژاپن برای سومین بار روی ماه بیدار شد
  • واکنش تند بیروت به فرود یک هواپیما با عبارت حک‌شده «تل‌آویو»
  • فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی
  • عکس| «بانو سوسانو» در نمایشگاه نقاشی
  • فرود دلهره‌آور بوئینگ ۷۴۷ در فرودگاه (فیلم)
  • (ویدئو) فرود دلهره‌آور بوئینگ ۷۴۷ در فرودگاه
  • صحرای طبس تابلویی از عجز قدرت‌های بشری در برابر اراده الهی
  • افتتاح نمایشگاه نقاشی در دامغان