Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر قادری نماینده مردم شیراز و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در تبیین  اهمیت و مزایای ارزشمند ورود شرکت‌های استانی به بورس گفت: ورود به بورس، بهترین، سریع ترین و کم هزینه ترین راه جذب سرمایه و هدایت منابع مالی به سوی شرکت‌هاست و بر این اساس شرکت‌های استانی باید از این فرصت طلایی نهایت استفاده را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاد اقتصاد دانشگاه شیراز با اشاره به جایگاه بورس و بازار سرمایه به عنوان سومین مولفه مهم در اقتصاد جهان اضافه کرد:‌ بورس با جذب سرمایه‌های راکد و کوچک و نیز سرمایه‌های بزرگ ضمن بهینه کردن گردش مالی و هدایت آن به سمت فعالیت‌های مثبت و سالم اقتصادی، بالاترین نقش را در پیشرفت اقتصاد دنیا دارد و مهمترین معیار سنجش سلامت اقتصاد هر کشور است.

 نماینده مردم شیراز  تامین منابع مالی را اصلی‌ترین نیاز کنونی شرکت‌های استانی خواند و گفت: حضور در بورس  سریعترین و کم  هزینه ترین راه تامین و جذب سرمایه است که در مقایسه با استقراض از بانک ها کاملاً کم هزینه تر، سریعتر و اطمینان بخش تر خواهد بود و  در این حالت  شرکت‌ها نه تنها اقساطی را پرداخت نخواهند کرد، بلکه  دارای شرکا و سهامدارانی خواهند بود که در سود و زیان شرکت همراه آنان خواهند بود.

 عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شروط ورود به بورس از جمله شفافیت کامل مالی، کارایی  و مثبت بودن ترازهای مالی را سرمایه اصلی و  ارزشمندی خواند که هر  شرکت به محض ورود به بازار سرمایه از آن بهره مند می شود.

 وی اضافه کرد: خودآزمایی، خود کنترلی و خود ارزیابی به عنوان شروط مستمر حضور  شرکت‌ها در بورس بدون شک زمینه ساز موفقیت شرکت‌های حاضر در بورس خواهد بود.

 نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی به  دیگر مزایای مهم حضور شرکت‌های استان در بازار بورس و سرمایه از جمله مشوق‌های مهم مالیاتی  اشاره کرد و گفت: بر اساس قانون به شرکت‌های حاضر در بورس به میزان ۵ تا ۱۰ درصد مالیات قطعی تخفیف مالیاتی تعلق خواهد گرفت و علاوه بر آن بر اساس مصوبه مهم و جدید شورای عالی اقتصاد سران سه قوه، شرکت‌هایی که در سال ۹۹ وارد بورس شوند سازمان امور مالیاتی تنها مالیات یک سالانه آنها را محاسبه کرده  و به مالیات سالیان گذشته آنها ورود نخواهد کرد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با  ذکر فهرست‌وار دیگر مزایای حضور شرکت‌های استان در بورس، به روزرسانی ارزش  واقعی سهام  شرکت، کسب  اعتبار و اعتماد عمومی هم در بُعد داخلی و هم در بُعد بین المللی و نیز سهولت در دریافت و ارائه تضامین بانکی و سایر ابزارهای تامین مالی را از دیگر مزایای مهم حضور شرکت‌ها در بازار سرمایه ها خواند و گفت: هنگامی که یک شرکت وارد بورس شده و مجوز آن را دریافت می‌نماید، برای انتشار اوراق مشارکت خود  که سریع ترین راه جذب سرمایه و جلوگیری از هدر رفتن زمان و ایجاد هزینه است، دیگر  نیازی به اخذ مجوز از بانک مرکزی و مراحل سخت و زمانبر آن  نخواهد داشت.

 عضو مجمع نمایندگان استان فارس در ادامه با ارائه آماری از میزان سپرده‌های بانکی مردم استان در بانک‌های استان گفت: بر اساس آمار‌های بانک مرکزی مردم استان رقمی در حدود ۱۱۰ هزار میلیارد تومان را در بانک‌های استان سپرده گذاری کرده اند که شرکت‌های استان در صورت حضور و فعالیت در بازار سرمایه می توانند میزان قابل توجهی از  این رقم چشمگیر و ذخیره ارزشمند مردم استان را جذب و بدون درگیر  شدن با سیستم بانکی، به  تامین نیاز‌های مالی خود بپردازند و از این پتانسیل بالقوه و ارزشمند بهره مند شوند.

قادری در پایان حضور گسترده، پویا و پرانگیزه مردم در بازار سرمایه را علی رغم تلاطم‌های اخیر،  فرصت طلایی برای شرکت‌های استانی و شکوفایی و تحول در آنها خواند و از مدیران این شرکت‌ها خواست که تمام توان خویش را جهت حضور هرچه سریعتر در  بازار سرمایه به کار گیرند.

وی تاکید کرد: در این مسیر نمایندگان مجلس نیز برای حمایت از شرکت‌های استانی آمادگی کامل خواهند داشت.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بورس سرمایه بورس قادری کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شرکت های استانی شرکت های استان بازار سرمایه جذب سرمایه ترین راه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۲۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته

افزایش صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته بیشترین سهم در میان مجوزهای سازمان بورس داشته است و با رشد ۴۱.۷ درصد در بین نهادهای مالی، تعداد آنها به ۴۵۲ صندوق رسیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سازمان بورس با انتشار گزارشی اعلام کرد: تعداد نهادهای مالی طی سال گذشته از 947 به 1085 رسید که گویای رشد 14.5 درصدی نسبت به مدت مشابه قبل است.

در این بین، صندوق‌های سرمایه‌گذاری بیشترین سهم را با 41.7 درصد در بین نهادهای مالی دارا هستند و تعداد آنها به 452 صندوق رسید. رشد 18درصدی تعداد صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های سبدگردان نشان می‌دهد توجه خاصی به سرمایه‌گذاری غیرمستقیم شده و با تنوع ابزارها، اقدامات مهمی در راستای هدایت مردم به سمت سرمایه‌گذاری غیرمستقیم صورت گرفته است.

بعد از ریزش بورس در سال 99، توجه مستمر به فرهنگ سازی در حوزه سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در صدر توجهات قرار گرفت و در راستای تحقق این هدف، نوع جدیدی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز در بازار پذیره‌نویسی شدند. صندوق‌های اهرمی و بخشی دو مورد از جدیدترین ها هستند که در راستای پوشش ذائقه سرمایه‌گذاران مختلف ایجاد شدند. صندوق‌های اهرمی که از سال 1401 پذیره‌نویسی شدند، تبدیل به یکی از مهم‌ترین صندوق‌ها شده‌اند و نقش مهمی در جهت‌دادن به کلیت بازار دارند.

در دو سال اخیر، تعداد صندوق‌های طلا نیز افزایش قابل‌توجهی داشت و 13 صندوق طلا در بورس کالا فعالیت می‌کند که تعدد این صندوق‌ها، منجر به رقابتی‌شدن عرصه فعالیت این صندوق‌ها شده و نهایتا منجر به تلاش بیشتر این صندوق‌ها برای کسب بازدهی بیشتر برای سرمایه‌گذاران می‌شود.

تولد 12 شرکت‌ سرمایه‌گذاری جدید

فعالیت اصلی شرکت‌های سرمایه‌گذاری خرید و فروش سهام شرکت‌های بورسی و غیربورسی در بهترین زمان است. پایان سال گذشته، 161 شرکت سرمایه‌گذاری وجود داشت که نسبت به مدت مشابه قبل، 12 شرکت سرمایه‌گذاری جدید به نهادهای مالی اضافه شد. این‌ شرکت‌ها سهم 14.8درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سهم 12.8 درصدی کارگزاری‌ها در بازار مالی

تعداد کارگزاری‌ها نیز به 118 رسید که بیانگر شروع فعالیت 4 کارگزاری جدید در سال گذشته است. کارگزاری‌ها سهم 12.8درصدی از نهادهای مالی را به خود اختصاص داده‌اند.

شرکت‌های مادر (هلدینگ)

تعداد هلدینگ ها در پایان سال 1402 به 139 رسید که طی سال 17 شرکت به تعداد آنها افزوده شد. این شرکت‌ها نیز سهم 10.9 درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سایر نهادها

تعداد نهادهای واسط هم به 84 رسید که گویای سهم 7.7 درصدی این نهادها در بین نهادهای مالی است. سبدگردان‌ها نیز افزایش قابل‌توجهی داشته‌اند و تعداد آنها از 69 به 85 شرکت رسید. تعداد شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری نیز به 24 رسید که بیانگر سهم 2.2 درصدی در نهادهای مالی است.

تعداد شرکت‌های تامین سرمایه تغییر خاصی نداشت و 12 شرکت تامین سرمایه در نهادهای مالی مشغول به فعالیت هستند. شرکت‌های پردازش اطلاعات مالی از 5 به 7 شرکت افزایش پیدا کردند. تعداد موسسات رتبه‌بندی هم تغییر خاصی نداشت و 3 شرکت در این حوزه مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟
  • زیرمجموعه وسنا و مپنا به فرابورس می آید؟
  •  معرفی کتاب های بازار مالی
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت