Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضایی گفت: در شرایطی که کشاورزان می‌توانند با افزایش صادرات برای کشور ارزآوری کنند، قوانینی همچون قانون برون سپاری ارزی مانع صادرات است و تاکنون تفاهم نامه‌ای که با بانک کشاورزی منعقد شده، به نتیجه نرسیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین رضایی دبیر انجمن پسته ایران در ارتباط با تاثیر انتشار ویروس کرونا بر برداشت پسته به خبرنگار راه آرمان گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمان پروتکل هایی را برای نحوه برداشت پسته تنظیم کرده و در اختیار ترمینال های پسته ارسال کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این پروتکل های بهداشتی نحوه برخورد کارگران، مالکان و خورده مالکانی که در ارتباط مستقیم با محصول پسته قرار دارند، تشریح کرده است.

دبیر انجمن پسته ایران مطرح کرد: بر اساس این پروتکل ها کارگران برداشت پسته ۲ هفته قبل از آغاز برداشت در مکانی قرنطینه شده و مورد معاینات پزشکی قرار گرفتند، در این مدت رفت و آمد به این مکان ها ممنوع بود.

رضایی در خصوص تاثیر کرونا بر قیمت پسته عنوان کرد: قیمت گذاری پسته جهانی است و بر اساس آن قیمت در ایران مشخص می شود بنابراین کرونا تاثیر چندانی بر آن نداشت.

صادرات پسته تحت تاثیر قوانین نامناسب برون سپاری ارزی

وی در ارتباط با برداشت پسته در سال جاری ابراز کرد: با توجه به اینکه وضعیت پوکی محصول پسته در سال جاری نسبت به سال گذشته بهتر است، بر اساس آماری که تاکنون جمع آوری شده بهترین کیفیت پسته مربوط به پسته اکبری و احمدآقایی است.

دبیر انجمن پسته ایران تاکید کرد: متاسفانه به دلیل افزایش دما در مردادها پسته کله قوچی تاحدودی دچار خسارت شده است، اگرچه پسته فندقی شرایط بهتری نسبت به سال های گذشته دارد.

رضایی تصریح کرد: فصل برداشت پسته در استان به پایان نرسیده و تا یک ماه آینده ادامه خواهد داشت اگرچه موانع زیادی سد راه پسته کاران قرار دارد.

وی ادامه داد: در شرایطی که کشاورزان می توانند با افزایش صادرات برای کشور ارزآوری کنند قوانینی همچون قانون برون سپاری ارزی مانع صادرات است و تاکنون تفاهم نامه ای که با بانک کشاورزی منعقد شده، به نتیجه نرسیده است.

دبیر انجمن پسته ایران به کشاورزان توصیه کرد: اگرچه انجمن پسته اختیاری در قیمت گذاری ندارد و قیمت ها جهانی است اما فروش پسته امروز بهتر از ۲ ماه آینده است، چرا که بازار در ایران قابل پیش بینی نیست.

برداشت ۹۸ هزار تن پسته از باغات استان کرمان تا پایان مهر ماه

رضایی گفت: برای روان شدن بازار کشاورزان باید محصول خود را بفروشند و از نگه داری محصول روی درخت خودداری کنند و با تنظیم قراردادهای مناسب با صادرکنندگان از انبار شدن محصولات خود جلوگیری کنند.

وی یادآور شد: در دنیا پسته برای مناسبت های خاص همچون کریسمس، عید چینی ها و مناسبت های هندوها مورد استفاده قرار می گیرد بنابراین عدم صادرات پسته و جا خالی کردن در بازار جهانی فرصت رقابت را از ما می گیرد.

دبیر انجمن پسته ایران اظهار کرد: در حال حاضر قیمت پسته وضعیت مناسبی دارد و بر اساس سایزهای مختلف قیمت آن ها با یک دیگر متفاوت است.

رضایی در خصوص وضعیت بازار داخلی پسته اذعان کرد: در بازار داخلی تجاری فعالیت می کنند که محصول پسته خرده فروشان و مالکان را خریداری کرده و در بازار توزیع می کنند.

وی افزود: وضعیت پسته امسال استان خوب است و پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت حدود ۹۸ هزار تن پسته برداشت شود  و قطعا رونق اقتصادی خوبی در استان ایجاد می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: برداشت پسته بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۳۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک توسعه صادرات درمسیرجهش تولید گام موثر برمی دارد

امتداد - عضو هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران گفت:عملکرد چند ماه اخیر بانک نشان می دهد که در مسیر جهش تولید، درست گام موثر برمی داریم و امیدوارم در ادامه راه، تحول بزرگی برای این بانک رقم بخورد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سید مرتضی ذکاوت عضو هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران در دومین همایش سراسری بانک توسعه صادرات ایران که در مشهد برگزار شد، تغییر سیاست های مدیریتی و حضور نیروی متخصص را فرصت مناسبی برای یک شروع دوباره بانک توسعه صادرات ایران عنوان کرد.
وی، ضمن تبیین جایگاه این بانک در سیستم بانکی در سه بازه زمانی مختلف، گفت: بانک توسعه صادرات ایران در بدو تاسیس در دهه هفتاد تا سال ۱۳۸۶، با بهره مندی از نیروی انسانی جوان و سرمایه قابل توجه ارزی و ریالی مسیر بالندگی را طی کرد.
ذکاوت افزود: در دهه اول فعالیت بانک توسعه صادرات ایران، عمده سرمایه بانک شامل منابع ارزی بود که با تکیه بر این منابع ارزی غنی، دایره فعالیت های بین المللی بانک، نیز گسترده و قابل توجه بود.
به گفته عضو هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران، از سال ۸۸ به بعد فعالیت بانک تحت تاثیر تحریم ها قرار گرفت که موجب ایجاد تنگناهایی در مسیر نیل به مقاصد و اهداف بانک گردید.
ذکاوت تصریح کرد: از سال ۱۴۰۲ با حضور مدیر عامل بانک جناب آقای دکتر خانی، روح تازه ­ای به کالبد بانک دمیده شد که نوید تغییرات مثبت در روندهای بانک را می دهد.
وی، دوران جدیدکه از میانه سال ۱۴۰۲ آغاز شده است را دوره احیاء و خیزش بانک نامید و افزود: بر این باورم که آثار و نتایج این دوره را به زودی خواهیم دید.
عضو هیات مدیره بانک در این همایش با بررسی نمودار رشد صادرات غیرنفتی و اعطای تسهیلات در بازه زمانی ۱۳۸۳ تا ۱۴۰۰، گفت: شباهت این دو نمودار نشان می­ دهد که انباشت تسهیلات ارزی بالا و گردش پایین است که تحریم ها آن را تشدید کرده است.
وی با بیان اینکه در رویکرد جدید بانک، هدف افزایش گردش تسهیلات ریالی است، گفت: در سیاست- های جدید، جذب منابع در دستور کار قرار گرفته و این فرصت بسترساز ظرفیت های جدید برای بانک توسعه صادرات ایران است تا بتواند جایگاه خود را در شبکه بانکی به عنوان یک بانک توسعه ای بازیابی کند.
ذکاوت با اشاره به اینکه بانک توسعه صادرات ایران تا پیش از ۱۴۰۲ ، سیاست حفظ وضعیت را در پیش گرفته بود،گفت: خوشبختانه با مدیریت جدید و در پیش گرفتن سیاست جذب منابع به جای سیاست تخصیص صرف، فرصت یک جهش دوباره برای بانک فراهم شده است.
این مقام ارشد بانک توسعه صادرات ایران، یادآور شد: بحران ناترازی در بانک های کشور، باعث ایجاد یک ظرفیت خالی در حوزه بانکداری تجاری شده و در ادامه مشتریان اقبال بیشتری به بانک توسعه صادرات ایران نشان می­دهند و این یک فرصت مناسب برای جذب منابع برای بانک است.
ذکاوت در پایان «تغییر نگرش مدیریتی در بانک»، «برخورداری از نیروی متخصص وکارآمد» و «ایجاد ظرفیت جدید در سیستم بانکی» را فرصتی مناسب برای جهش بانک عنوان کرد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • رهاشدگی قیمت ها در بازار اجاره بها و رهن مسکن
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • تاثیر سفر‌های نوروزی در بازار مسکن شمال
  • بانک توسعه صادرات درمسیرجهش تولید گام موثر برمی دارد
  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند
  • توصیه ارزی همتی به دولت با عنوان خیرخواهانه
  • بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل
  • رهاشدگی قیمت‌ها در بازار اجاره‌بها و رهن مسکن
  • توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!