Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری گفت: ملت ایران دوران دفاع مقدس را با تکیه بر روحیه شهادت‌طلبی و ایثار و ازخودگذشتگی پشت سر گذاشتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ سید اسماعیل صالحی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری در  آیین تجلیل از ایثارگران شاغل و بازنشسته منابع طبیعی و آبخیزداری استان چهارمحال و بختیاری ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدای اسلام در خصوص اهمیت هفته دفاع مقدس گفت: ملت ایران دوران دفاع مقدس را با تکیه بر روحیه شهادت‌طلبی و ایثار و از خود گذشتگی پشت سر گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: آنچه مهم است حماسه هایی ست که دلیرمردان دوران دفاع مقدس برای حفاظت از این مرز و بوم از خود برجای گذاشتند.

صالحی در تبیین درس های هشت سال دفاع مقدس خاطرنشان کرد: وحدت و هم بستگی برای رسیدن به پیروزی، درس بزرگی برای متولیان دولت در جهت خدمت به مردم است.

وی با تأکید بر الگو گیری از رهروان جنگ تحمیلی تصریح کرد: امروزه انتظار می رود دولت مردان همچون ایثارگران دوران دفاع مقدس در پست های مدیریتی با ایثار و از خودگذشتگی در جهت خدمت به مردم و حفاظت از عرصه های منابع طبیعی تلاش کنند.

سیدمجید حسینی فرمانده پایگاه مقاومت بسیج اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری نیز در این آیین با تأکید بر اینکه تکریم مقام شامخ شهدا و ایثارگران یک وظیفه و ضرورت غیرقابل انکار است گفت: ملت ایران با پرورش رزمندگان حماسه آفرین مفهوم روشن تعبد در برابر ولایت را به نمایش گذاشته و با انگیزه ادای تکلیف، در پی مرجع و رهبر خود سر از پا نشناخته و به جبهه های حق علیه باطل شتافتند و به پیروزی بزرگی که حفاظت از وجب به وجب سرزمین اسلامی و صیانت از مکتب و عقیده بود دست یافتند.

وی افزود: هر ملتی که چنین دلاوران آگاه و شجاع را در دامان خود پروریده باشد حق دارد به آنان ببالد و آنان را الگوی تربیت جوانان خود در همه دوران ها بداند.

حسینی افزود: هفته دفاع مقدس یعنی اثبات عملی اینکه ملتی که شهادت دارد اسارت ندارد.

وی ادامه داد: هفته دفاع مقدس یعنی با درایت و دوراندیشی و همدلی تهدیدهای فرا روی کشور را به فرصت تبدیل کرد و از اینکه در این میانه سهمی داشته باشیم خوشحال و مسرور گردیم.

 در پایان هفته دفاع مقدس را یادآورحادثه عظیم و به بار نشستن نتایجی عظیم ترو فراموش نشدنی در مسیر انقلاب اسلامی ایران بیان کرد.
 
شایان ذکر است؛ در پایان این مراسم از فرزندان شهدا، ایثارگزان و رزمندگان شاغل و بازنشسته اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تجلیل به عمل آمد.


 
انتهای پیام/
 

منبع: دانا

کلیدواژه: منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری دوران دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۴۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهار ۸۰ درصد از سیلاب‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر+ فیلم

 رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فریدونشهرگفت: تاکنون بیش از ۵۰۰ سازه آبخیزداری شامل بند‌های خاکی، سنگی ملاتی و گابیونی به منظور ذخیره روان آب‌ها و جلوگیری از وقوع سیلاب در این شهرستان احداث شده است.

 
علی رحیمی میانگین بارش سالیانه نزولات جوی شهرستان فریدونشهررا بیش از ۵۵۰ میلیمتراعلام کرد و افزود: در سال‌های گذشته حجم زیادی از این بارش‌ها به صورت روان آب و سیلاب ازشهرستان به صورت روان آب یا سیلاب خارج می‌شد یا باعث خسارت‌هایی به عرصه‌های کشاورزی و منابع طبیعی می‌شد که با احداث سازه‌های آبخیزداری ۸۰ درصد روان آب‌ها و سیلاب‌ها مهار شده است.


او  گفت: طرح‌های آبخیزداری وبیولوژیکی در حوزه‌های آبخیزداری پشتکوه، قلعه سرخ و میدانک و پلاسجان باهدف ذخیره سازی روان آب‌ها، کنترل سیلاب ها، جلوگیری از فرسایش خاک و افزایش نفوذ پذیری آب در سفره‌های زیرزمینی شهرستان در دو سال گذشته با بیش از ۸۰ میلیارد ریال اجرا شده است.


کارشناس آبخیزداری منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فریدونشهر هم گفت: این شهرستان یکی از سرشاخه‌های اصلی سه سد مهم کشور، زاینده رود، کارون و دز است، که احداث سازه‌های آبخیزداری نقش مهمی در کاهش ورود رسوبات ناشی از فرسایش خاک به این سد‌ها دارد.


سیامک اسفنانی افزود: جلوگیری از فرسایش خاک، تکمیل چرخه کربن، احیاء و حفظ محیط زیست و منابع طبیعی، پیشگیری از خسارات و آسیب‌های سیل و تغذیه چشمه ها، قنوات و سفره‌های زیرزمینی ازمهمترین اهداف و فواید اجرای طرح‌های آبخیزداری است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی مهار ۸۰ درصد از سیلاب‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر   باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است
  • احداث بند‌های سنگی و خاکی یکی از موثرین راه‌های جذب روان آب‌ها
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی
  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی
  • مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم
  • مهار ۸۰ درصد از سیلاب‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر+ فیلم
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی در ساخت موزه دفاع مقدس
  • ضرورت معرفی جلوه‌های ایثار و شهادت به نسل جدید
  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم