Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: باید هنرمندان با ژرف اندیشی اقیانوس بیکران دفاع مقدس ورود کرده و گنجینه‌های آن را شناسایی و استخراج کنند و در قالب محصول فرهنگی در اختیار مردم قرار دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، غلامرضا منتظری ظهر امروز در مراسم رونمایی از 40 کتاب در حوزه دفاع مقدس اظهارداشت: در حوزه دین ما با سه واژه دین‌داری، دین‌دانی و دین‌بانی روبه رو هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید دین‌داری هزینه چندانی نداشته باشد اما دین‌بانی یا همان حفاظت از ارزش‌ها و آموزه‌های دینی کار سخت و هزینه بردار است.

وی گفت: بزرگترین حافظ دین و ارزش‌های آن امام حسین (ع) است که هزینه بزرگی مانند جان، شخصیت و مال خود را در راه دین خدا داده است.  شهدا نیز با تأسی از امام حسین (ع) از همه هستی خود گذشتند و گنجینه پایان‌ناپذیری را در دفاع مقدس برای ما به یادگار گذاشتند.

گزارش|درس‌هایی که دفاع مقدس به جهانیان داد؛ وقتی ‌سلاح‌ ‌در برابر خون شهیدان حرفی برای گفتن نداشتکردستان| دفاع مقدس پای نوکران آمریکایی‌ها را از کشور قطع کردرئیس سازمان بسیج دانش آموزی استان خوزستان: 10 برنامه کلیدی برای چهلمین سالگرد دفاع مقدس برنامه‌ریزی شده است

نماینده گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: باید هنرمندان با ژرف اندیشی به این اقیانوس بیکران ورود کرده و گنجینه‌های آن را شناسایی و استخراج کنند و در قالب محصول فرهنگی در اختیار مردم قرار دهند.

وی با اشاره به رونمایی از 40 اثر در حوزه دفاع مقدس آن را قطره‌ای از معارف اقیانوس عظیم دفاع مقدس عنوان کرد و گفت: اگر این آثار تألیف نشود پیوند نسل امروز با حافظانِ گذشته دین و ارزش‌هایش قطع خواهد شد. اگر قرار است پنجره‌ای رو به گذشته پرافتخار باز کنیم باید این میراث حفظ شود.

منتظری گفت: نویسندگان ما آستین همت را بالا زدند و هرکسی به قدر وسع، طاقت و توان خود گلبرگ‌های معرفت، اخلاق، ایثار و فداکاری را از خود به یادگار گذاشتند.

وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر حفظ گنجینه دفاع مقدس اظهارداشت: این گنجینه پایان‌ناپذیر را باید از طریق زبان فرهنگ و هنر به آیندگان انتقال داد.  

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: شهدا به ما عزت آبرو و کرامت بخشیدند و اقداماتی مانند تألیف کتاب و تولید آثار مختلف، پایان راه نیست بلکه شروع این مسیر است که هنوز راه‌های نرفته پیشِ روی ما بسیار زیاد و طولانی است.

انتهای پیام/581/ی

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۵۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاران ما در جنگ نرم دشمن آسیب می‌بینند و طعنه می‌خورند | نباید از چشم مردم مخفی و جهادشان مغفول بماند

به گزارش همشهری آنلاین، سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور در جلسه شورای عالی حفظ ارزش‌های انتظامی و دفاع مقدس با تاکید بر ادبیات‌سازی در این حوزه اظهار کرد: برای این دوران که همکاران ما برای مقابله با جنگ نرم دشمن در میدان هستند و از طرق مختلف مورد هجمه قرار می‌گیرند و طعنه می‌خورند، باید نامی برازنده برگزید؛ (پیشگامان جنگ نرم و دوران دفاع جنگ نرم) و این نام را برای آنان و دیگران تبیین کرد.

فرمانده کل انتظامی خاطرشان کرد: در این روزها تعدادی از همکاران ما در جنگ نرم دشمن آسیب می‌بینند و طعنه می‌خورند و باید با تعریف یک شاخص از مجروحان و شهدای این جنگ نیز همانند دیگر مجروحان و شهدایی که در دیگر ماموریت‌ها تقدیم می‌کنیم، قدردانی کنیم و این عزیزان نیز نباید از چشم مردم مخفی و جهاد آنان مغفول بماند و عزیزان در این راه باید به اقدامات خود افتخار کنند.

وی ادامه داد: دفاع مقدس برای مجموعه انتظامی پایان نیافته است و امروز همکاران ما در جنگ نرم با دشمن آماده جانفشانی هستند و در خط مقدم قرار دارند.

سردار رادان با تاکید بر لزوم بازدید دانش‌آموزان و دانشجویان از مناطق مختلف عملیاتی و یادمان شهدایی که در استان‌های مختلف وجود دارد، اظهار داشت: باید سهم بخش‌های مختلف مجموعه انتظامی در این میان مشخص شود و از ظرفیت‌های مختلف برای تسهیل و برنامه‌ریزی برای هرچه مناسب‌تر این برنامه‌ها اقدام شود.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور با تاکید بر تهیه یک نرم افزار خاص برای معرفی یادمان‌های شهدا در استان‌های مختلف برای مردم اظهار داشت: باغ موزه دفاع مقدس ظرفیت‌های بسیار بالایی برای معرفی دوران دفاع مقدس به نسل جوان دارد که تاکید می‌کنم باید در سال ۱۴۰۳ تعداد زیادی از همکاران در این موزه برای بازدید و آشنایی با دوران دفاع مقدس و آشنایی با نقش انتظامی اعزام شوند.

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: باید در کلانتری‌های ما شهدای محله آن بخش به عنوان نماد و یادمان تعریف شود و خلاصه‌ای از زندگینامه آنان در کلانتری‌ها در معرض دید همگان باشد و مراجعان از خصوصیات اخلاقی و خانوادگی آنها آشنا شوند.

کد خبر 849388 منبع: ایرنا برچسب‌ها احمد رضا رادان خبر ویژه زنان - حجاب فراجا دفاع - جنگ نرم

دیگر خبرها

  • مردم در زمینه خودکفایی محصولات کشاورزی تلاش کنند
  • سومین سوگواره فرهنگی و مذهبی «نی ناله» فراخوان داد
  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • هدف‌گذاری برای نمایش شهری در تراز حکومت حضرت مهدی(ع) در نوروز ۱۴۰۴
  • شهادت مدال افتخاری که بر سینه شهید محبعلی می‌درخشد
  • چهار نفر از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس تحریم شدند
  • همکاران ما در جنگ نرم دشمن آسیب می‌بینند و طعنه می‌خورند | نباید از چشم مردم مخفی و جهادشان مغفول بماند
  • افراد حاکم بر تلویزیون سرمایه‌ها را از بین بردند/ گفتگو
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • ویژگی‌های منحصربه‌فرد مردم اصفهان در دفاع مقدس استثناء است