Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز عصر شنبه در جمع خبرنگاران از انجام بیش از ۲۸۵ هزار مورد نمونه کرونا ویروس در آزمایشگاه‌های تشخیصی استان از ابتدای شیوع بیماری تاکنون خبر داد و گفت: با بررسی این نمونه‌ها، تاکنون ۵۲ هزار و ۲۵۹ بیمار شناسایی شده اند.

دکتر عبدالرسول همتی با اعلام خبر جان باختن ۵ هم استانی دیگر طی روز گذشته تاکنون در اثر ابتلاء به کرونا ویروس، مجموع جان باختگان این بیماری از ابتدای شیوع در استان تا امروز، پنجم مهر را ۹۶۷ نفر عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او همچنین با ابراز نگرانی از افزایش موارد بستری بیماران مشکوک و دارای علامت کرونا ویروس در استان، افزود: هم اکنون ۷۶۷ بیمار مشکوک و دارای علامت کرونا ویروس در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد ۸۶ بیمار در بخش‌های ICU، مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.

معاون بهداشت دانشگاه همچنین مجموع بیماران بهبودیافته از ویروس کرونا از ابتدا تاکنون را ۴۸ هزار و ۳۴۹ نفر، معادل ۹۲ درصد مبتلایان اعلام کرد که هم اکنون از بیمارستان‌ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.

این مقام مسؤول در دانشگاه با هشدار نسبت به روند صعودی ابتلاء و بستری بیماران کرونا ویروس در استان، اظهار کرد: هم اکنون استان‌های همجوار فارس در وضعیت قرمز به سر می‌برند و در صورت بی توجهی به رعایت اصول بهداشتی، فارس نیز به وضعیت قرمز در می‌آید؛ بنابراین از عموم مردم استان می‌خواهیم با پایبندی به اصول بهداشتی شامل استفاده از ماسک، پرهیز از تجمعات، حفظ فاصله فیزیکی و شست و شوی منظم دست‌ها، از سلامت خود و اطرافیانشان در برابر این بیماری محافظت کنند.

دکتر همتی همچنین در بخش دیگری از گزارش امروز خود به مانند روزهای شنبه هر هفته، گزارشی از آمار تجمعی ابتلاء به کرونا ویروس، به تفکیک شهرهای مختلف استان ارائه کرد که در این گزارش، شیراز با ۲۴ هزار و ۲۶۶ مورد بیشترین میزان ابتلاء و بختگان با ۷۱ مورد ابتلاء از ابتدا تاکنون، کمترین میزان ابتلاء در استان را به خود اختصاص داده اند.

بر اساس گزارش معاون بهداشت دانشگاه، کازرون با ۲۲۰۱ مورد؛ مرودشت ۱۵۵۹ مورد؛ داراب ۱۰۵۰ مورد؛ کوار ۹۸۷ مورد؛ لامرد ۸۱۹ مورد؛ آباده ۷۷۵ مورد؛ زرین دشت ۷۷۲ مورد؛ قیر و کارزین ۷۵۵ مورد؛ فیروزآباد ۶۷۷ مورد؛ ممسنی ۶۵۱ مورد؛ مهر ۴۹۲ مورد؛ سپیدان ۴۷۵ مورد؛ استهبان ۴۵۸ مورد؛ زرقان ۴۵۷ مورد؛ فراشبند ۴۵۵ مورد؛ کوه چنار ۴۴۲ مورد؛ اقلید ۴۱۰ مورد؛ خرم بید ۳۷۳ مورد؛ پاسارگاد ۳۴۰ مورد؛ نی ریز ۲۷۰ مورد؛ رستم ۲۶۲ مورد؛ ارسنجان ۱۸۸ مورد؛ سروستان ۱۷۲ مورد؛ خرامه ۱۶۵ مورد؛ بوانات ۱۶۳ مورد؛ بیضا ۱۵۸ مورد و سرچهان با ۷۵ مورد، دیگر موارد ابتلاء در استان از ابتدای شیوع تاکنون را تشکیل داده اند و مابقی آمار نیز مربوط به دیگر دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان است.

کد خبر 5033365

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی شیراز ویروس کرونا چهل سالگی دفاع مقدس هفته دفاع مقدس شیراز آمار کرونا شهرکرد بوشهر شیوع کرونا کرمانشاه دفاع مقدس جنگ تحمیلی دفاع مقدس گرگان خطبه های نماز جمعه اردبیل کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۶۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند سایر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای 400 ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO2 به تنها 800 ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO2 3000 ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO2 هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO2 دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO2 در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO2 در جو تا پایان قرن به بیش از 700 ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO2 در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آنها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

کد خبر 6093463

دیگر خبرها

  • هشدار زرد هواشناسی به این مناطق و استان‌ها
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان