Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام سید کاظم موسوی رئیس مجمع نمایندگان اردبیل در مجلس در جلسه بررسی نحوه واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان در اردبیل تاکید کرد که اراضی کشت و صنعت مغان ۲۷۰۰۰هکتار نیست بلکه ۴۰۰۰۰ هکتار بوده و به نظر می‌رسد ۱۳ هزار هکتار مفقود شده است! به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بررسی‌های کارشناسی نشان می‌دهد که در حدود ۶۵ هزار هکتار از اراضی دشت مغان به نام شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان سند قطعی ثبتی دارند که در سال ۱۳۷۱ حدود ۱۸ هزار هکتار از این اراضی به نام شرکت کشت و صنعت و دامپروری پارس منتقل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همچنین بر اساس اسناد و گزارش‌های موجود، اراضی تحت تصرف این دو شرکت حدود ۷۱ هزار هکتار بوده است و این شرکت‌ها به اصلاح اسناد رسمی ثبتی بر اساس میزان ۷۱ هزار هکتار تحت تصرف آن‌ها اصرار دارند.

گفتنی است که بخشی از این اراضی در اختیار مردم روستانشین در دشت مغان قرار دارد و دولت‌های بعد از انقلاب، نسبت به تعیین تکلیف این اراضی صرفا وعده داده‌اند. به تازگی و در آستانه سفر آیت‌الله رئیسی رییس قوه قضائیه به اردبیل، خبری منتشر شده است مبنی بر این که براساس مصوبه اخیر دولت ۴۲۰۰ هکتار از این اراضی به مردم روستایی این منطقه واگذار می‌شود.

در همین حال، حجت‌الاسلام سید کاظم موسوی رئیس مجمع نمایندگان اردبیل در مجلس شورای اسلامی در نشست بررسی چگونگی نحوه واگذاری شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان که با حضور آیت‌الله رئیسی برگزار شده است، تاکید کرده که اراضی کشت و صنعت مغان ۲۷۰۰۰ هکتار نیست بلکه ۴۰۰۰۰ هکتار بوده و به نظر می‌رسد ۱۳ هزار هکتار مفقود شده است!

این همه در حالی است که در قرارداد واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان، همان ارزشگذاری ارزان قیمت و غیرمعتبر صورت گرفته و از قرار متری ۶۵۰۰ تومان تعیین شده است؛ بنابراین همانگونه که در بند‌های ۱ و ۲ دستور‌های شش‌گانه رئیس قوه قضائیه در اردبیل نیز تصریح شده است، ابتدا باید میزان دقیق اراضی تحت تملک این شرکت تعیین و سپس ارزشگذاری شود و تعیین تکلیف اراضی که دارای معارض هستند قبل از واگذاری ضروری است. منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کشت و صنعت مغان دامپروری پارس دولت شرکت کشت و صنعت کشت و صنعت مغان هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۷۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۱۹ هزار هکتار از اراضی لرستان در قالب طرح جهش تولید زیر کشت رفته است

 

‌مجید طائف در حاشیه بازدید از پایگاه نوآوری طرح جهش تولید در شهرستان کوهدشت بیان کرد: ۳۷۰ هزار هکتار از اراضی تعهد لرستان در طرح جهش تولید در دیم زار‌ها است.

وی اضافه کرد: تاکنون ۳۱۹ هزار هکتار از اراضی لرستان یعنی ۸۶ درصد تعهد ما در قالب طرح جهش تولید در دیم زار‌ها زیر کشت رفته است.

طائف یادآور شد: تعداد کل ادوات کشاورزی تامین شده لرستان در قالب همین طرح در دو سال ۷۴۳ دستگاه بوده است.

وی در ادامه به آمار طرح جهش تولید در شهرستان کوهدشت اظهار کرد: سقف تعهد ما ۶۹ هزار و ۷۰۰ هکتار بوده که تاکنون ۴۸ هزار و ۵۱۲ هکتار یعنی ۶۹.۶ درصد انجام شد.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در لرستان افزود: در این طرح در کوهدشت ۳۷ هزار و ۳۴۵ گندم و ۱۰ هزار و ۶۵ هکتار جو کشت شده و ۵۲ دستگاه نیز ادوات تامین شده است.

این مسئول گفت: اصلاح الگوی کشت، رعایت تناوب، توسعه کشاورزی محفاظتی و توسعه مکانیزاسیون از محور‌های اصلی طرح جهش تولید است که ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، منابع مالی آن را تامین می‌کند.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در لرستان یادآور شد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در دو سال گذشته ۳۸ میلیارد تومان برای تامین ماشین آلات، تامین نهاده‌ها و بیمه این طرح سرمایه گذاری کرده و ۳۰۰ مهندس کشاورزی هم امسال به کشاورزان در اجرای این طرح کمک می‌کنند.

طائف افزود: مزارع گندم، جو، حبوبات و دانه‌های روغنی دیم زیر پوشش طرح جهش تولید در دیم زار‌ها قرار دارد که در تلاشیم تولید محصولات دیم استان در پایان پنج سال دو برابر شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • سند ۱۷۱ هکتار از اراضی ملی پردیس صادر شد
  • آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان
  • رفع تصرف ۱۰۰ هکتار از اراضی دولتی درشهرستان مرزی میرجاوه
  • بازگشت ۵۰ هکتار از اراضی ساوجبلاغ به بیت‌المال
  • ۳۱۹ هزار هکتار از اراضی لرستان در قالب طرح جهش تولید زیر کشت رفته است
  • استرداد ۵۰ هکتار اراضی ملی البرز
  • (تصاویر) آزادسازی ۵۰ هکتار از اراضی ساوجبلاغ
  • بازگشت ۵۰ هکتار از اراضی ملی ساوجبلاغ به بیت‌المال