Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان گفت: ۲۲۶ میلیارد تومان تسهیلات به خسارت‌دیدگان کرونا در گیلان پرداخت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، آرش فرزام‌صفت امروز در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا در استانداری گیلان از پرداخت 226 میلیارد تومان تسهیلات به خسارت‌دیدگان کرونا در گیلان خبر داد و اظهار داشت: دولت امسال مبلغی معادل 40 هزار میلیارد تومان تسهیلات به بنگاه‌های آسیب‌دیده از کرونا در کشور اختصاص داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان توزیع منطقی این تسهیلات به متقاضیان را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: توزیع تسهیلات به گونه‌ای مدیریت شود تا بانک‌ها به ‌یک باره با انبوهی از متقاضی روبه‌رو نشوند بلکه بتوانند در زمان مناسب تمامی درخواست‌ها را مورد بررسی قرار داده و اقدامات لازم را انجام دهند.

فرزام‌صفت روند پرداخت تسهیلات کرونا در استان گیلان را مطلوب ارزیابی کرد و ابراز داشت: پرداخت این میزان تسهیلات در هفته گذشته حدود 20 میلیارد تومان رشد داشته است البته بانک‌ها در کنار پرداخت تسهیلات کرونا، تسهیلات دیگری شامل تبصره 18 و تسهیلات تکلیفی توسعه صندوق ملی را نیز پرداخت می‌کنند.

تسهیلات کرونایی به 4686 راننده حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان پرداخت شدگزارش تسنیم|802 میلیون تسهیلات را یک نماینده چطور تسویه می‌کند؟کاشان رتبه نخست کشور در تخصیص تسهیلات کرونایی به نسبت متقاضیان را کسب کرد

وی از تحقق هدف‌گذاری‌ها برای تامین ماسک موردنیاز استان خبر داد و عنوان داشت: این میزان نیازمندی در حوزه ماسک بهداشتی با مشارکت بخش خصوصی، تولیدکنندگان استان و دستگاه‌های مختلف اجرایی محقق شد و این روند ادامه دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان با بیان اینکه هم‌اکنون به‌طور میانگین روزانه 285 هزار عدد ماسک بهداشتی در استان تولید می‌شود خاطرنشان کرد: ماسک‌های تولید شده هفته گذشته در تمامی داروخانه‌ها اعم از روزانه، شبانه‌روزی و واحدهای صنفی توزیع شد.

فرزام‌صفت با اشاره به اینکه 130 هزار عدد ماسک جهت توزیع در اختیار معاونت غذا و دارو قرار گرفت و 168 هزار و 100 عدد ماسک نیز در واحدهای صنفی توزیع شد ابزار داشت: این میزان توزیع نشان‌دهنده تحقق هدف‌گذاری‌ها برای تامین ماسک موردنیاز استان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان نیز در این جلسه با بیان اینکه تمامی مدارس استان فعال و کلاس‌ها نیز دایر است اظهار داشت: تعداد دانش‌آموزانی که به‌صورت حضوری در واحدها مشغول تحصیل می‌شدند کاهش یافته است و کار معلمان ابتدایی نیز به‌دلیل عدم حضور دانش‌آموزان در مدارس سخت شده است.

محمد رحمتی از برقرار بودن آموزش‌های غیرحضوری به‌صورت آنلاین و آفلاین با ارایه محتوای آموزشی خبر داد و بیان کرد: ارائخ آموزش در بستر فضای مجازی برای دانش‌آموزان به‌ویژه مقطع ابتدایی سخت است اما بستر لازم برای ارائه آموزش‌ها به‌صورت حضوری و غیرحضوری فراهم است.

وی با بیان اینکه مدارس استان گیلان در تمامی مقاطع در حال فعالیت هستند و دانش‌آموزان می‌توانند از آموزش حضوری بهره‌مند شود خاطرنشان کرد: بخش عظیمی از مشکلات مربوط به شبکه شاد نیز برطرف شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به ضرورت توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس گیلان بیان داشت: بیش از 69 درصد مدارس استان نکات بهداشتی را به‌نحو شایسته رعایت می‌کنند اما 10 درصد مدارس در این زمینه با مشکلاتی روبه‌رو بودند و لازم است که دانش‌آموزان بیشتر به این مسائل توجه کنند.

رئیس دانشگاه گیلان نیز در این جلسه با اشاره به دغدغه برخی دانشگاه‌ها برای برگزاری مرحله دوم آزمون دکتری اظهار داشت: در مرحله نخست این آزمون در گیلان، کمتر از 7 هزار نفر شرکت کردند اما پیش‌بینی می‌شود که در مرحله دوم حدود 7 هزار و 420 نفر شرکت کنند؛ دانشجویانی که از سایر استان‌ها، دانشگاه گیلان را انتخاب کردند.

احمد رضی با بیان اینکه طبق تصمیمات گرفته شده، مرحله دوم آزمون دکتری ممکن است به‌صورت غیرحضوری انجام شود گفت: متاسفانه به‌دلیل برخی مشکلات در زیرساخت‌های الکترونیکی، بسیاری از دانش‌آموزان و دانشجویان دسترسی لازم و مناسبی به محتواهای موجود را ندارند که باید در این زمینه تدابیری اندیشیده شود.

وی با اشاره به اینکه بخشی از مشکلات مربوط به دانشگاه‌ها و مدارس است که در حال برطرف شدن است خاطرنشان کرد: با وجود افزایش پهنای باند اینترنت توسط دانشگاه‌ها اما هنوز بسیاری از دانشجویان از تجهیزات مناسبت محروم‌اند که لازم است بانک‌ها با ارائه تسهیلات برای خرید امکانات کمک کنند.

انتهای پیام/612/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میلیارد تومان تسهیلات تسهیلات کرونا استان گیلان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۷۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما دکتر محمدصادق خیاطیان در نشست مشترک با مدیرعامل بانک ملت یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۱۴۰۳ را حرکت هدفمندتر و اولویت‌بندی دقیق برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: تعامل و همکاری مشترک ما با شبکه بانکی کشور نیز مبتنی بر این برنامه‌ها خواهد بود. سال ۱۴۰۲ همکاری خوبی را با ۳ بانک در راستای شعار سال و رشد تولید اجرا کردیم. حدود ۷ هزار میلیارد تومان (۷ همت) مصوبات در این حوزه داشتیم که ۳ هزار میلیارد تومان (۳ همت) پرداخت و منجر به ۷۴ هزار میلیارد تومان رشد فروش محصول دانش‌بنیان شد که رقم قابل‌توجهی در راستای کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ است.

وی، انتشار اوراق صکوک را یکی از مصادیق مشارکت مردم عنوان کرد و افزود: فرآیند این کار نیاز به تسهیل‌گری دارد و بانک ملت می‌تواند در این حوزه با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری خوبی داشته باشد.

خیاطیان با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی از سال گذشته موضوع تأمین مالی جمعی را با جدیت پیگیری می‌کند، تصریح کرد: این حوزه نیز یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم محسوب می‌شود و اثرگذاری بسیار خوبی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و تحقق شعار سال خواهد داشت.

بحث تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره ۱۸ و همچنین موضوع سرمایه‌گذاری، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست درباره آن بحث و تبادل نظر شد.

در ادامه این نشست، مدیرعامل بانک ملت تاکید کرد: همه ما به ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نقش‌آفرینی مهم این شرکت‌ها در اقتصاد کشور، اعتقاد راسخ داریم. یکی از بخش‌های مورد توجه دولت، توجه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. بانک ملت تلاش می‌کند در راستای سیاست‌های نظام و متناسب با ظرفیت‌های مجموعه بانک، به وظایف خود در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌ها عمل کند.

دکتر فرشید فرخ نژاد افزود: تعامل بسیار خوبی میان بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد و علاقه‌مند به توسعه همکاری‌های دوجانبه هستیم. امیدواریم با شناسایی دقیق نقاط قوت همکاری مشترک، بتوانیم در سال ۱۴۰۳ اتفاقات خوبی را در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور با همکاری یکدیگر رقم بزنیم. در بحث عمل به تسهیلات تکلیفی (تسهیلات تبصره ۱۸) تلاش می‌کنیم به تعهدات خود عمل کنیم.

وی تصریح کرد: اوراق صکوک و تأمین مالی جمعی نیز از موضوعات مورد توجه بانک ملت محسوب می‌شوند و تلاش می‌‎کنیم در قالب چند تفاهم‌نامه، دامنه فعالیت‌های مشترک در این حوزه‌ها را گسترش دهیم. بانک ملت تلاش می‌کند بیش از پیش از ظرفیت‌های موجود برای کمک به توسعه زیست بوم نوآوری کشور استفاده کند.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست گفت: بازیگران متعددی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان نقش‌آفرینی می‌کنند و در این بین، شبکه بانکی کشور نقش بسیار مهمی برعهده دارد.

دکتر روح‌الله ذوالفقاری افزود: همکاری میان صندوق نوآوری و بانک ملت از سال ۱۳۹۹ آغاز شد و طی دو سال اخیر ۲۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ترجیحی توسط بانک ملت به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است؛ همچنین ۱۰۰۰ میلیارد تومان ضمانت‌نامه برای این شرکت‌ها صادر شده است. شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌های بسیار خوش‌حسابی در شبکه بانکی کشور محسوب می‌شوند و بخشی از این موضوع به دلیل حساسیت‌هایی است که در انتخاب و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت تسهیلات صورت می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات به ۵۳۴ طرح تولید و کارآفرینی خراسان جنوبی
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • افزایش غیر منطقی تعرفه برق با شعار سال هم‌ خوانی ندارد
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • ۷۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در کرمانشاه پرداخت شد
  • ۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد