Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام مقامی گفت: طرح «بهار نکو» از ۱۰ سال گذشته در فارس اجرایی شده است و در حال حاضر تعداد مراکز مشاوره «بهار نکو» در استان ۳۰ مرکز است که مشاوره و آموزش لازم به زوجین ارائه می شود و در ایام کرونا هم این دوره ها به صورت غیرحضوری برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، حجت الاسلام «حمید مقامی»، امروز (شنبه ۵ مهر) در آیین رونمایی و اجرای طرح بیمه تحکیم بنیان خانواده در قالب بیمه خدمات مشاوره ای زوجین با اشاره به طرح «بهارنکو»، گفت: طرح «بهار نکو» از ۱۰ سال گذشته در استان اجرایی شده است و در حال حاضر تعداد مراکز مشاوره «بهار نکو» در استان فارس ۳۰ مرکز است که مشاوره و آموزش لازم به زوجین ارائه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز خاطر نشان کرد: باتوجه به شرایط کنونی بیماری کرونا در سطح استان، این آموزش ها از ابتدای شیوع بیماری کرونا به صورت آنلاین برگزار می شود و زوجین با دریافت یک کد دوره های غیرحضوری را می گذرانند.

وی اضافه کرد: تا پایان شهریور ماه سال جاری تعداد ۱۴ هزار زوج شهرستانی و ۱۰ هزار زوج در شیراز از این آموزش ها بهره مند شدند.

بر اساس این گزارش در ادامه، «بتول معلم»، هم گفت: در پنج سال اول زندگی زوجین با خطرات بسیاری مواجه هستند که بر اساس اعلام آمار در طی این مدت میزان طلاق ها بسیار بالا است.

معاون اجتماعی و مشارکت های مردمی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز اظهار داشت: آشیانه های خالی از دیگر مشکلاتی است که در حال حاضر با آن مواجه می باشیم و این در حالیست که زوجینی که فرزندان آنها ازدواج می کنند در هنگام ترک پدر و مادر، زندگی پدر و مادر نیز با خطراتی مواجه می باشد و نیازمند است تا در راستای این طرح، این موضوع نیز مطرح شود و باتوجه به اینکه زوجین در آشیانه های خالی اغلب سالمند می باشند نیاز است به آنها توجه ویژه شود.

خاطر نشان می شود، در پایان این مراسم طرح بیمه تحکیم بنیان خانواده در قالب بیمه خدمات مشاوره ای زوجین رونمایی شد که در راستای آن زوجین می توانند پس از عقد خود از چهار جلسه مشاوره بهره مند شوند.

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: کرونا در فارس طرح بهار نکو سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری شیراز دانشگاه علوم پزشکی شیراز شهرداری شیراز شیراز بهار نکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۷۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پیام طبرسی متخصص بیماری‌های عفونی، در روز جهانی مبارزه با مالاریا (۲۵ آوریل مصادف با ششم اردیبهشت)، از مالاریا به عنوان بیماری انگلی شایع در جهان نام برد و گفت: حذف و ریشه کنی مالاریا یکی از اهداف سازمان جهانی بهداشت است.


این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به وضعیت شیوع مالاریا در ایران، گفت: این بیماری در سال‌های دور شیوع گسترده‌ای در کشور داشت، اما با بهبود وضعیت بهداشت در مناطق روستایی و آندمیک مالاریا و تلاش کارشناسان بهداشت محیط و شبکه‌های بهداشتی در سالیان اخیر تا آستانه ریشه کنی مالاریا پیش رفت.
به گفته طبرسی، روند ریشه کنی مالاریا در چند سال گذشته به علت همسایگی با کشور‌های مالاریا خیز در حاشیه جنوب شرقی کشور (افغانستان و پاکستان)، شیوع کرونا و اختصاص تمام ظرفیت شبکه‌های بهداشتی به کنترل کرونا دچار اختلال شد به نحوی که امسال آمار مبتلایان به مالاریا افزایش داشته است.
این متخصص بیماری‌های عفونی گفت:در یک سال گذشته در برخی مناطق به خصوص مناطق جنوب شرقی، شاهد افزایش موارد ابتلا بودیم که وزارت بهداشت در تلاش است بیماری را در آن مناطق کنترل و ریشه کن کند.
انتقال بیماری فقط از طریق پشه آنوفل است و فرد به فرد صورت نمی‌گیرد. به این معنا که در مناطقی که این پشه وجود ندارد حتی اگر فرد مبتلا به مالاریا وجود داشته باشد بیماری منتقل نمی‌شود.
مناطق آندمیک مالاریا در ایران، محدود به استان‌های جنوب شرقی هم مرز با افغانستان و پاکستان است و شیوع و عدم کنترل مناسب مالاریا در این کشور‌ها و وجود مراودات با ایران باعث انتقال مالاریا در استان‌های جنوب شرقی کشور شده است.
افرادی که از مناطق غیرآندمیک به مناطق آندمیک مالاریا سفر می‌کنند باید نکات ایمنی و حفاظتی را برای پیشگیری از ابتلا به بیماری رعایت کنند و با هماهنگی مراکز بهداشتی، داروی پیشگیری از ابتلا به مالاریا مصرف کنند.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است
  • ۶۷ درصد از زوجین جوان مشهدی باور دارند که همسرشان باید ذهن آن‌ها را بخواند
  • باورهای ارتباطی غلط تبدیل به پاشنه آشیل زندگی زوج‌ها شده است
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن