Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی خانه صنعت، معدن و تجارت استان یزد، سید علی اکبر کلانتر در نشست هم اندیشی  با نمایندگان تشکل های بخش خصوصی، فعالان اقتصادی، تجار و بازرگانان استان با هدف بررسی شرایط موجود حمل و نقل ریلی بار و کالا استان افزود: واحدهای تراشکاری، تولید قطعات الکترونیکی و ماشین سازی حرفه ای توام با نظارت و همراهی مهندسین توانمند یزدی در حال فعالیت می باشند که توانایی تولید و تامین این نیاز داخلی را دارا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: استان صنعتی و معدنی یزد از دیرباز به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب تولید و تجارت و استقرار در منطقه استراتژیک جغرافیایی به ویژه قرارداشتن در چهارراه ارتباطی کشور و همچنین دسترسی به شاهراه بین المللی موسوم به جاده ابریشم، موقعیت کم نظیری را پدید آورده تا همواره به عنوان بارانداز و کانون تجارت منطقه از آن یاد شود.

کلانتر افزود: امنیت این استان نیز به دلیل منش اقتصادی مردمان این دیار و رسم مهمان نوازی آنان همواره در منطقه زبانزد خاص و عام بوده و این مهم نیز بر افزایش نگاه ویژه تعاملی سرمایه گذاران، تجار و بازرگانان به این خطه نقش به سزایی داشته است.

وی تصریح کرد: همچنین امنیت و دسترسی گسترده به مناطق مختلف کشور موضوع حائز اهمیتی است که تاکنون نیز موجب شده تا فعالان اقتصادی نسبت به این استان صنعتی نگاه مثبتی داشته باشند.

کلانتر در ادامه با تاکید بر اهمیت نقش زیرساخت های حمل و نقل در عصر جدید نیز اظهار داشت: در این دوره شرایط حمل و نقل محصولات نیز مورد توجه تولیدکنندگان می باشد چراکه هزینه کرایه بار به طور مستقیم بر قیمت تمام شده کالا تاثیر گذاشته و همین مهم در رقابت پذیرکردن محصولات مورد توجه می باشد.

وی خاطرنشان کرد:در کشورهای توسعه یافته نیز دولت ها با فراهم آوردن زیرساخت های مناسب حمل و نقل به یاری و حمایت از تولیدکنندگان پرداخته اند.

رئیس خانه صنعت استان یزد با اشاره به اینکه در عصر انقلاب صنعتی و فناوری های موج چهارم، بر نقش مهم مسئله هزینه های حمل و نقل در رقابت پذیرکردن کالاهای صادراتی تاکید می شود، یادآور شد: در این کشورها با بهره مندی از فناوری های روز و توسعه شبکه های حمل و نقل، شرایط را برای تسهیل در جا به جایی کالا فراهم می آوردند درحالیکه که برای مثال کرایه حمل سنگ آهن از استرالیا به چین معادل هزینه های حمل بار از شهرستان بافق به بندرعباس است. 

وی با بیان اینکه خواسته صنعتگران و صادرکنندگان یزد تکمیل و بهبود زیرساخت های حمل و نقل بار در راه آهن یزد است، اضافه کرد: ایجاد خط آهن یزد به مازندران از راه زمینی کوتاه و ۶ ساعته ای که از جاده چوپانان می گذرد و همچنین کامل شدن خط یزد به شیراز و اتصال به راه آهن چابهار، می تواند این کمربند حمل و نقل جمهوری اسلامی را کامل کرده و بخش زیادی از مشکلات تولیدکنندگان را در این حوزه، بهبود بخشد.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت یزد شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت یزد شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران وزارت صنعت معدن و تجارت یزد شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران اخبار کنکور حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۸۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با رویای ریلی هیتلر آشنا شوید؛ قطار عجیب نازی ها که هیچگاه ساخته نشد!+ فیلم

تین نیوز

نازی های آلمان در بسیاری از موارد از صنایع پیشرفته گرفته تا پزشکی و تولید ادوات نظامی پیشرفته، در دوران خود سرآمد بودند. اگرچه حزب نازی و رهبر مقتدر آن یعنی آدولف هیتلر امروزه به واسطه اقدامات نظامی و تولید تسلیحات پیشرفته مشهرو هستند، اما جالب است بدانید که موضوع حمل و نقل، یکی از موارد کلیدی در اندیشه هیتلر محسوب میشده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری ریل نیوز؛ هیتلر در دوران حکومت خود، به دنبال ساخت شبکه ای ریلی برای اتصال چهار گوشه جهان (پس از تسخیر کامل) بود تا از این طریق بتواند قدرتی افسانه ای برای رایش سوم تولید نماید. به همین دلیل، وی به دنبال اتصال ریلی لیسبون به مسکو بود. البته طرح مفهومی قطار مد نظر هیتلر بسیار با نمونه های مشابه خود در جهان متفاوت بود. به عنوان مثال، عرض خط این مسیر ۶ متر در نظر گرفته شده بود که قطار بتواند از امکاناتی عجیب همچون سالن سینما، سوئیت های مجلل و حتی استخر و سونا برخوردار باشد.

همچنین این قطار قرار بود به نوعی سیستم دفاع ضد هوایی نیز مجهز بود. اگرچه شاید این نکته به ذهن خطور کند که ساخت چنین قطاری تنها در حد رویا بود؛ اما حقیقت امر این است که بر اساس اسناد تاریخی به جا مانده از آن دوران، نازی ها دقیقا در آخرین مراحل تولید و ساخت این نوع خط و ناوگان قرار داشته و فاصله چندانی با عملیاتی سازی آن نداشتنند.

قطار هیتلر قرار بود در فاز نخست، شهرهای مهم آلمان یعنی هامبورگ، برلین، نورمبرگ، مونیخ و لینز را به یکدیگر متصل ساخته و سپس، به نقاط دیگر اروپا نیز کشیده شود. به عنوان مثال، نقضه اتصال ریلی آلمان به روستوف روسیه و پاریس، کراکوف لهستان و کی یف اوکراین نیز در اسناد به جا مانده از آن دوران مشاهده می شود. حتی کریدوری ریلی نیز در نقشه ها به چشم می خورد که از استانبول تا هامبورگ کشیده شده و به عنوان کریدور شمال – جنوب آلمان شناخته میشد. این کریدور در مسیر خود همچنین از شهرهایی چون بوداپست، مین و بلگراد نیز عبور می کرد. حتی برنامه اتصال مونیخ به شهرهای رم و مادرید نیز در نقشه این مسیر دیده می شود. اما نقشه کریدور مد نظر هیتلر، در حقیقت مقیاسی جهانی داشته و قرار بود بعدها به هند و ولادیووستوک شوروی سابق نیز متصل شود که فاصله بسیار معناداری با آلمان داشتند.

در پروژه قطار مد نظر هیتلر، ۴۱ شرکت آلمانی مشارکت داشتند. طرح های ارائه شده از سوی این شرکت ها شامل انواع لکوموتیوها از نوع بخار گرفته تا برقی و حتی گازسوز نیز به چشم می خورد. نکته قابل تامل اینجاست که قدرت لکوموتیوهای طراحی شده توسط تمامی این شرکت ها قدرتی معادل ۱۵ هزار الی ۲۴ هزار اسب بخار داشتند. نهایتا قرار بر این شد تا لکوموتیو قطارهای مسافری از نوع برقی ساخته شده و لکوموتیوهای باری نیز از سیستم دیزل هیدرولیک بهره ببرند که هر دو نوع، در زمان خود شگفت انگیز به نظر می رسیدند.

طرح تایید شده برای ساخت قطارهای مسافری نهایتا مجهز به نوعی لکوموتیو شد که دارای هشت اکسل بوده و طول و عرض آن نیز به ترتیب، ۴۲ و ۶ متر بود. ارتفاع این لوکوموتیو نیز به هشت متر می رسید که البته دلیل آن، ارتفاع مشابه برای سالن های مسافری دو طبقه تعبیه شده برای این قطار بود.

از دیگر ویژگی های این قطار می توان به وجود سالن سینما با ظرفیت ۱۹۶ نفر اشاره کرد که واقعا شبیه به یک رویا به نظر می رسد. طول این قطار نیز به ۵۰۰ متر می رسید که قابیلت حمل ۲ هزار الی ۴ هزار مسافر را دار بودند. نکته جالب توجه دیگر در خصوص قطار نازی ها، طراحی سرعت سیر ۲۵۰ کیلومتر در ساعت برای آن بود که معادل سرعت قطارهای سریع السیر امروزی تولید شده در کشورهای توسعه یافته جهان است.

حجم ویدیو: 29.09M | مدت زمان ویدیو: 00:12:07 دانلود ویدیو آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ۵.۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • تولید منحصر به فرد گندم در گلستان / صنایع آردی که در رکود به سر می‌برند
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه از تهران گذشت/ آمادگی راه‌آهن برای حمل محموله‌های بعدی
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • با رویای ریلی هیتلر آشنا شوید؛ قطار عجیب نازی ها که هیچگاه ساخته نشد!+ فیلم
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم