Web Analytics Made Easy - Statcounter

"ابوالفضل خاکی" روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: برخی از واحدهای تولیدی بزرگ استان به‌صورت ورود موقت، مواد اولیه را وارد و سپس بعد از تولید، کالای خود را صادر می‌کنند و معلق شدن کارت‌های بازرگانی لطمه بسیار زیادی به این واحدها وارد کرده است.

 وی افزود: با تعلیق کارت بازرگانی، یا کالای وارداتی آنها در گمرک ترخیص نمی‌شود و یا کالای صادراتی آنها معطل‌مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خاکی بابیان اینکه اولین بار در دنیا صدور کارت بازرگانی به شیوه‌ای که در کشور ما تعریف‌شده انجام می‌شود، اظهار کرد: با شیوه‌ای که در صدور کارت بازرگانی انجام می‌گیرد نقش اتاق‌های بازرگانی استانی در صادرات کالا در عرصه بین‌الملل کم‌رنگ‌تر شده است.

به گفته وی، عدم وجود زیرساخت توسط سازمان توسعه تجارت که به مانعی در صدور کارت توسط اتاق‌های بازرگانی کل کشور شده است باید هرچه سریع‌تر رفع شود.

خاکی اضافه کرد:  این سامانه بیش از دو ماه است که صدور و تمدید کارت بازرگانی را متوقف کرده است.

رییس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی قم یادآور شد: مشکلات صدور کارت بازرگانی سبب ایجاد تنش در صادرات واحدهای تولیدی استان قم شده است.

رئیس اتاق قم بازرگانی قم گفت: کاهش ۲۴ درصدی صادرات در سه‌ماهه اول سال شاهد این مدعا است و باید برای حفظ ارزش وزنی و ریالی صادرات قم تصمیمات سریع‌تری در سطح استان گرفته شود.

وی در ادامه با اشاره به مساله ارز حاصل از صادرات و مشکلات مالیاتی فعالان اقتصادی، بیان کرد: از مسئولان استانی و دستگاه‌های متولی انتظار داریم با توجه به مشکلات دوسویه تحریم و کرونا همکاری بیشتری با واحدهای تولیدی به خرج دهند.

وی افزود: از دستگاه‌های استان انتظار می‌رود با توجه به  نامه اخیر دادستان کل کشور به  وزیر اقتصاد و دارایی و مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، نسبت به بخشودگی جرایم ماده ۱۶۹ واحدهای تولیدی همکاری بیشتری داشته باشند.

خاکی عنوان کرد: این جرایم در شرایط تحریمی و مشکلات نقدینگی چالش‌های زیادی را برای واحدهای صنعتی و تولیدی قم به وجود آورده است.

رییس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی قم اظهار داشت: در نامه اخیر دادستان کل کشور به وزیر اقتصاد و امور دارایی، اختیار صددرصدی بخشودگی جرایم واحدهای صنعتی به مدیران استانی واگذارشده است.

به گفته رییس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی قم، اگر این طرح اجرا شود فشار پرداخت‌های مالی در سال جهش تولید از واحدهای تولیدی برداشته می‌شود.

وی عنوان کرد:  ورود اداره کل اقتصاد و دارایی استان به حساب‌های شخصی واحدهای تولیدی و بررسی این حساب‌ها از ۶ سال گذشته از چالش‌های مهم واحدهای تولیدی بوده که با اعتراض‌های مکرر فعالان اقتصادی همراه شده است.

حجم سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای واحدهای صنعتی استان قم فراتر از ۵۱ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در حدود ۲هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۵۷ هزار تن فرصت اشتغال ایجادشده است.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است./

برچسب‌ها سلفچگان قم توسعه اقتصادی محمودآباد پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلفچگان قم توسعه اقتصادی محمودآباد سلفچگان قم توسعه اقتصادی محمودآباد اخبار کنکور رییس اتاق بازرگانی واحدهای تولیدی کارت بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۸۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان

به گزارش خبرگزاری مهر، روح‌الله حسنی گفت: جذب سرمایه، کاهش مصرف آب با توسعه سیستم‌های نوین آبیاری و تکمیل واحدهای نیمه‌تمام تولیدی بخش کشاورزی سه محور اصلی استان زنجان برای تحقق شعار «جهش تولید و مشارکت مردمی» در سال جاری است.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان افزود: یکی از محورهای اصلی این استان، جذب سرمایه با مشارکت مردمی برای ایجاد واحدهای تولیدی جدید و به‌روزرسانی واحدهای موجود به منظور افزایش تولید است.

حسنی ادامه داد: دولت نیز به دنبال کاهش فرآیندها و تسهیل در صدور مجوزها برای سرمایه‌گذاری است.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان همچنین در خصوص کاهش مصرف آب با بکارگیری سیستم‌های نوین آبیاری با مشارکت مردم اظهار داشت: این طرح از سال‌ها پیش در حال اجرا است، اما امسال سرعت بیشتری خواهد گرفت.

حسنی در مورد تکمیل واحدهای نیمه‌تمام تولیدی در بخش کشاورزی نیز تصریح کرد: امسال طرح‌های نیمه‌تمام تکمیل می‌شود ضمن آنکه برای طرح‌های غیرفعال برنامه داریم و با تزریق منابع مالی امیدواریم این واحدها به چرخه تولید بازگردند و منجر به افزایش تولید شوند.

کد خبر 6097626

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌
  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده