Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، شکر الله بنار با بیان این مطلب گفت: در ۱۰ سال گذشته عملکرد سازمان سرمایه گذاری در جذب بودجه غیر نقد و فروش پروژه‌های مشارکتی بالغ بر ۱,۲۰۰ میلیارد تومان بوده است. این در حالی است که در دوره جدید مدیریت شهری تنها در سال ۹۸ بالغ بر ۱,۲۰۰ میلیارد تومان از فروش پروژه‌های مشارکتی توانستیم برای شهرداری درآمد کسب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال آنکه مأموریتی که به این سازمان محول شده بود هزار میلیارد تومان درامد بود و ما توانستیم از مأموریت محوله نیز بیشتر درآمد کسب کنیم.
در سال جاری نیز به ما مأموریت داده شد که بالغ بر ۷,۴۰۰ میلیارد تومان از این پروژه‌ها را در راستای تأمین منابع درآمدی شهرداری تهران به فروش برسانیم.
دکتر بنار با اشاره به سند جامع سرمایه گذاری که در شورای شهر به تصویب رسیده گفت: اگر روند سرمایه گذاری در سال‌های گذشته را ببینیم و از زمانی که سند جامع سرمایه گذاری تصویب و ابلاغ شد، نتایج خوبی را شاهد هستیم به طوری که در حال حاضر در بخش گردشگری پروژه هزار و یک شهر به عنوان یک پروژه عظیم مطرح است و می‌توانیم از این پروژه به عنوان یک پروژه مشارکتی درآمد زایی کنیم، این در حالی است که شهرداری ریالی بابت پروژه‌های مشارکتی به سازمان پرداخت نمی‌کند و براساس درآمدهای سازمان عمل می‌کنیم.
مدیر عامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران گفت: سازمان سرمایه گذاری مشکلات و دغدغه‌های فراوانی هم دارد به طوری که روزانه چندین شکایت در محاکم داریم، دلیل اصلی آن هم این است که شرکای ما اموال شهرداری را پیش فروش کرده‌اند و ما از این منظر هم دغدغه‌های خاص خود را داریم ولی با تلاش و پشتکار کارکنان خدوم این سازمان و علیرغم این مشکلات توانسته‌ایم گام‌های مؤثری در تحقق درآمد بودجه غیر نقد شهرداری برداریم. اگر حمایت‌های موثرتری بشود، قطعاً توفیقات بیشتر از این خواهیم داشت و می‌توانیم تا ۵۰ درصد درآمدهای شهرداری تهران را از طریق سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی تأمین نمائیم.
وی افزود: این را هم در نظر بگیرید بر اساس تکالیفی که از شورای محترم شهر تهران برای این سازمان در سال جاری در نظر گرفته شده، تکالیف ما به نسبت سال گذشته ۷۰۰ درصد افزایش پیدا کرده و نه تنها پا پس نکشیدیم بلکه با برنامه ریزی و استفاده از ظرفیت کارشناسی سازمان و حمایت مدیریت ارشد شهری در حال تحقق آن هستیم، چرا که اعتقاد داریم ظرفیت شهرداری بیشتر از اینها است و ما می‌توانیم تأمین درآمدهای شهرداری تهران را محقق کنیم.
بنار در ادامه از انعقاد قرارداد خرید هزار دستگاه اتوبوس خبر داد و گفت: سال گذشته با معاون حمل و نقل ترافیک وقت تفاهم نامه‌ای امضا کردیم و به ما مأموریت داده شد که ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس به روش غیر نقد و با دارایی‌های مان خرید کنیم، در همین راستا دارایی‌های مان را احصا کردیم و خبر خوبی که می‌توانیم به شهروندان تهرانی بدهیم این است که ماه جاری قرارداد خرید ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس به روش غیر نقد را منعقد خواهیم کرد.
بنار در ادامه با اشاره به سال جهش تولید گفت: ما جز نهادهایی هستیم که به جهش تولید فوق العاده توجه کرده‌ایم. در سال جاری بنا داریم سرمایه گذاری مشارکتی را به رقم ۲۵ هزار میلیارد تومان برسانیم، چنین اقدامی در تاریخ بلدیه بی سابقه هست و این یعنی همان جهش تولید. اینکه هیچ پروژه مشارکتی غیر فعالی نداریم، در سایه لطف و عنایت خداوند، تلاش همکاران و توجه و حمایت مدیران ارشد است.

کد خبر 5033502

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری تهران پروژه عمرانی شورای شهر تهران شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش پلیس راهور هفته دفاع مقدس ویروس کرونا قوه قضاییه ترافیک وضعیت راهها پیش بینی وضعیت هوا دستگیری سارق بنیاد شهید و امور ایثارگران سازمان تامین اجتماعی کمیته امداد امام خمینی سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران میلیارد تومان غیر نقد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۸۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 

در ادامه گام‌های اجرایی برنامه تحول بانک دی، ابلاغی از سوی بانک مرکزی با موضوع کاهش شناوری سهام و افزایش سرمایه نقدی، 15 درصد از سهام خزانه بانک دی به سازمان اموال و املاک کوثر واگذار می‌شود.   به گزارش پارسینه در ادامه گام های اجرایی برنامه تحول بانک دی، ابلاغی از سوی بانک مرکزی با موضوع کاهش شناوری سهام و افزایش سرمایه نقدی، طی توافق فی ما‌بین بانک‌دی و سازمان اموال و املاک کوثر به نمایندگی از بنیاد شهید و امور ایثارگران ، مقرر شد 15 درصد از سهام خزانه بانک دی، طی سه مرحله و به قیمت کارشناسی با شرایط 10 درصد نقد‏/ املاک معوض و مابقی بصورت اقساط شصت ماهه با نرخ سود ابلاغی بانک مرکزی به سازمان مذکور واگذار گردد.  بدین منظور ارزیابی کارشناسی سهام بانک دی توسط کارشناسان رسمی در دست اقدام است که به محض حصول نتیجه، مراتب از طریق سامانه کدال اطلاع رسانی خواهد شد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • وعده چمران برای عدم قطع درختان پارک لاله
  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد
  • باغات منطقه۶ شهر قم بهسازی می‌شود
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند
  • هدر رفت آب در اردستان ۳ درصد کاهش یافت
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است