Web Analytics Made Easy - Statcounter

در گزارش زیر چند شایعه درباره واکسن کرونا که این روزها شایع شده است را با هم بررسی می‌کنیم.

به گزارش شریان نیوز،هر کس به شما چنین چیزی را گفت یا وعده داد که از طریق یک آشنای معروف و با نفوذ واکسن را برایتان از آن طرف آب جور می‌کند، در لحظه از او دور شوید. واکسن کرونا در هیچ جای دنیا توزیع نشده و حتی انگلیس، آمریکا و روسیه هم که در تحقیقات مربوط به تولید واکسن از دیگر کشور‌ها پیشی گرفته‌اند، نمی‌توانند دستاوردهایشان را برای استفاده انبوه مردم وارد بازار کنند؛ بنابراین فریب نخورید و جان و مالتان را کف دست سودجویان نگذارید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

واکسن کرونا نابارور می‌کند
این شایعه را شاید هنوز نشنیده باشید، اما مردم دنیا چند وقتی است که حسابی با این شایعه ترسیده‌اند. ماجرا از وقتی شروع شد که یک بلاگر انگلیسی به نام «زد فونیکس» با انتشار ویدئویی ۱۰ دقیقه‌ای مدعی شد واکسن کرونا کشف شده، اما بسیار خطرناک است و می‌تواند زنان را نابارور کند. ویدئوی آقای فونیکس بار‌ها در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد و رعب و وحشت ایجاد کرد، اما او جز اعلام این که اطلاعاتش را از یک منبع موثق دریافت کرده، مدرکی رو نکرد. فونیکس مدعی شد واکسن کرونا روی ۶۳ زن تست شده و ۶۱ نفر از آن‌ها را نابارور کرده است. اما این ادعا از اساس دروغ است. چون اولا هنوز هیچ واکسنی به طور کامل تائید و روانه بازار نشده، ثانیا اگر واکسنی هم وجود داشته باشد، امکان این که یک جنس را نابارور کند و روی جنس دیگر اثر نداشته باشد، صفر است.

واکسن کرونا توطئه بیل گیتس
بیل گیتس از ابتدای ماجرای کرونا در شبکه‌های اجتماعی به عنوان یکی از متهمان «ساخت ویروس کرونا» معرفی شد. برخی مدعی شدند که کرونا یک ویروس آزمایشگاهی است و بیل گیتس و دار و دسته‌اش قرار است به بهانه ساخت واکسن کرونا میکروچیپ‌هایی را وارد بدن مردم دنیا کنند تا تمام حرکات و فعالیت‌های آن‌ها رصد شود.

یک بار تزریق کافی است
خیر. حتی وقتی واکسن کرونا به توزیع انبوه برسد هم باز ممکن است با یک بار تزریق آن نتوانید به ایمنی کافی دست پیدا کنید. چرا؟ چون کشور‌های مختلف برای دستیابی به واکسن کرونا از روش‌های آزمایشگاهی مختلفی استفاده می‌کنند که در برخی از آن‌ها واکسن برای ایجاد ایمنی نیاز به تزریق چندباره دارد؛ بنابراین باید منتظر بمانیم تا ببینیم کدام واکسن قرار است در دنیا توزیع شود.

تأثیر نیش زنبور در مقابل کرونا
مدتی قبل یک عضو بازنشسته هیئت علمی انستیتو پاستور اعلام کرد که نیش زنبور در حکم واکسن کرونا عمل می‌کند. حتی گفته شد که از زمان شیوع کرونا در ایران هیچ زنبورداری کرونا نگرفته است! اما این ادعا هم هیچ پایه و اساس علمی ندارد و اتفاقا چندین نفر از زنبورداران در گوشه و کنار کشور تا به حال به خاطر کرونا کارشان به بیمارستان کشیده شده است.

واکسینه شدن با ادرار شتر و گاو

احتمالا ماجرای نوشیدن ادرار شتر برای واکسینه شدن در برابر کرونا را شنیده‌اید. چندی قبل گروهی موسوم به «اتحادیه هندو‌های کل هند» با برپایی یک مهمانی اعلام کردند که نوشیدن ادرار گاو می‌تواند آن‌ها را واکسینه کرده و مانع سرایت ویروس کرونا به آن‌ها شود. واضح است که این ادعا نه تنها پایه و اساس علمی ندارد، بلکه خرافه خطرناکی است که می‌تواند باعث ابتلا به بیماری‌های عفونی شود.

واکسن کرونا برای پولدارتر شدن
این شایعه عجیب را مدتی قبل مدونا، خواننده سرشناس پاپ مطرح کرد. او با انتشار ویدئویی در اینستاگرامش گفت که واکسن این ویروس کشف شده، اما فعلا از عرضه آن جلوگیری می‌شود تا پولدار‌ها پولدارتر شوند. اینستاگرام بر روی این ویدئو برچسب «اطلاعات گمراه‌کننده» زد. کسانی که ویدئو را بر روی صفحه این‌خواننده تماشا می‌کردند، ضمن مشاهده هشدار، به صفحه‌ای راهنمایی می‌شدند که توضیح می‌داد هنوز واکسن کرونا ساخته نشده است. وی در اینستاگرام بیش از ۱۵ میلیون دنبال‌کننده دارد که شمار زیادی از آن‌ها به بازنشر این ویدئو اعتراض کرده بودند. ویدئوی جنجالی در باره واکسن کرونا، ساعاتی بعد از صفحه وی حذف شد.

واکسن کرونا DNA را تغییر می‌دهد
مدتی قبل دختر جوانی به نام «کری مادج» با انتشار ویدئویی مدعی شد که واکسن کرونا در DNA انسان‌ها تغییر ایجاد کرده و ساختار ژنتیکی ما را تغییر می‌دهد. این ویدئو بار‌ها در فضای مجازی دیده شد، اما وقتی رسانه‌های رسمی از او خواستند برای ادعایش سند و مدرک بیاورد، سکوت کرد و پاسخی نداد. با این حال شایعه‌پراکنی خانم مادج کار خودش را کرده بود و میلیون‌ها نفر که ویدئوی او را دست به دست کرده بودند، اعتماد خود را به اثرگذاری واکسن کرونا از دست دادند. سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده که ممکن است واکسن کرونا عوارض جانبی داشته باشد، اما قطعا DNA ما را تغییر نخواهد داد.

منبع: شریان

کلیدواژه: واکسن کرونا مدعی شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۰۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارد/ به شایعات توجه نکنید

به گزارش خبرگزاری مهر، معصومه تکلو ضمن تاکید بر سلامت آب‌های آشامیدنی و معدنی بسته بندی، افزود: امکان ندارد ارگان نظارتی مهمی مثل سازمان غذا و دارو بدون مطالعه و لحاظ مسائل فنی و بهداشتی برای فرآورده‌ای مجوز مصرف و پروانه بهداشتی صادر کند کما اینکه عدول از تعهدات توسط شرکت هم می‌تواند موجب ابطال موقت یا دائم مجوز شود.

وی با اشاره به اینکه طرح مباحث فنی و علمی اصولاً در رسانه‌های عمومی نیست، تصریح کرد: گاهی ناچار هستیم برای اطمینان بیشتر مردم نکاتی را گوشزد کنیم مثل اینکه گرانول پلیمر مورد مصرف جهت بسته بندی آب‌های بسته بندی شده، پلیمر پلی اتیلن ترفنالات است که از دو منومر اتیلن گلایکون و اسید ترفتالیک تحت خلأ دما و زمان معین و با ایجاد پیوند کوالانسی بین دو منومر مذکور در راکتور پتروشیمی تولید می‌شود.

کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه داد: این شرکت پترو شیمی تندگویان دارای گواهی مناسب برای مصرف انسان از آزمایشگاه‌های داخل و خارج کشور است، لذا قرار گرفتن بطری آب در معرض نور آفتاب و یا انجماد آن در فریز، قادر به تخریب بطری‌های یکبار مصرف آب و خروج ترکیبات فتالات از پلیمر نمی‌شود.

تکلو در پایان به مردم این اطمینان را داد که با توجه به کنترل سه سطحی سلامت آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی در سازمان غذا و دارو، با خیال راحت از آنها استفاده کنند و بدانند کوچک‌ترین تهدید سلامتی در فرآورده‌های غذای و آشامیدنی در اولین زمان ممکن به اطلاع آنها خواهد رسید.

کد خبر 6097843 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • انتشار شایعات عجیب درباره ریحانه پارسـا به دلیل یک کلیپ! | تصویر
  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارد/ به شایعات توجه نکنید
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • گلایه پیولی از خبرنگاران: نمی‌توانم شما را کنترل کنم!
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • شایعه عجیب در فضای مجازی پیرامون استقلال
  • شایعات حضور قطبی در تیم ملی ایران تکذیب شد
  • تکذیب یک شایعه عجیب در مورد قطبی و تیم ملی