Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق شکایت ۳۵۰۰ شرکت آمریکایی که در دادگاه تجارت بین‌الملل در نیویورک به ثبت رسیده، آخرین دور عوارض بر محصولات چینی که توسط واشنگتن و در بحبوحه افزایش درگیری های تجاری با پکن وضع شده، غیرقانونی است. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، شکایت علیه دولت ترامپ طی دو هفته گذشته افزایش یافته و 3500 شرکت آمریکایی از جمله شرکت‌های بزرگ خودروسازی، شرکت های خرده فروشی و داروسازی، عوارض آمریکا بر میلیاردها دلار کالاهای چینی را به چالش کشیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق این شکایت ها که توسط تعداد زیادی از شرکت ها در دادگاه تجارت بین الملل در نیویورک به ثبت رسیده، آخرین دور عوارض بر محصولات چینی که توسط واشنگتن و در بحبوحه افزایش درگیری های تجاری با پکن وضع شده، غیرقانونی است. در این شکایت ها از رابرت لایتهایزر، نماینده تجاری آمریکا و آژانس حفاظت گمرکی و مرزی آمریکا به عنوان متهم نام برده شده است.

برخی شرکت‌ها دولت ترامپ را متهم کرده‌اند یک جنگ تجاری نامحدود به راه انداخته که بر میلیاردها دلار کالای وارد شده از چین توسط واردکنندگان آمریکایی تاثیر گذاشته است. برخی هم به شکست مقامات در رعایت قوانین و وضع عوارض طی یک دوره یکساله اشاره کرده اند.

سازمان تجارت جهانی: آمریکا با وضع عوارض بر کالاهای چینی قوانین تجارت را نقض کردترس شرکت‌های آمریکایی مستقر در چین از ادامه تنش‌ها بین دو کشور

بسیاری از رهبران صنعت و برخی از بزرگترین شرکت‌های آمریکا در شاخص اس پی 500 حالا این عوارض را به چالش کشیده اند. علاوه بر شرکت خودروسازی تسلا که خواهان لغو این عوارض و دریافت تمام عوارضی است که تا حالا پرداخت کرده، سایر تولیدکنندگان بزرگ مثل فورد، مرسدس بنز و ولوو هم از دولت ترامپ شکایت کرده اند. لیست بلند بالای این شکایت ها که به حدود 3500 می‌رسد شامل اپراتور فروشگاه بزرگ والگرین هم می‌شود. از دیگر خرده فروشی های بزرگ حاضر در این لیست می‌توان به هوم دیبات، تارگت کورپوریشن، رالف لارن و شرکت سازنده گیتار گیپسون برند نام برد.

بزرگترین اقتصادهای دنیا -چین و آمریکا- از 2018 درگیر یک جنگ تجاری هستند. در شرایطی که این دو کشور در پایان سال گذشته میلادی مرحله اول قرارداد تجاری را امضا کردند، هنوز حجم عظیمی از واردات چین مشمول عوارض است. طبق این قرارداد، هنوز هم 25 درصد عوارض بر 250 میلیارد دلار از کالاهای چینی اعمال می شود و 7.5 درصد عوارض هم بر حدود 120 میلیارد دلار از این کالاها برقرار است.

این شکایت ها پس از آن تنظیم شد که سازمان تجارت جهانی هفته گذشته اعلام کرد جنگ تجاری واشنگتن با پکن و این عوارض چند میلیارد دلاری اساسا غیرقانونی است.

 انتهای پیام/154

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شکایت ها جنگ تجاری شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۱۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خون مردم و کودکان غزه بر روی دستان مالک واتس‌اپ

واتس‌اپ که متعلق به شرکت آمریکایی «متا» است به ارتش رژیم صهیونیستی برای هدف قرار دادن مردم فلسطین در غزه کمک کرده است.

به گزارش مشرق، برخی اطلاعات فاش شده نشان می‌دهد شرکت متا که مالک فیس‌بوک، واتس‌اپ و اینستاگرام است، از طریق گروه‌های خانوادگی واتس‌اپ اطلاعاتی در مورد تحرکات فلسطینی‌ها برای هدف قرار دادن آن‌ها و خانواده‌هایشان در اختیار ارتش اسرائیل قرار داده است.

گفته می‌شوند اسرائیل از سامانه‌ای مجهز به هوش مصنوعی به نام «لاوندر» برای شناسایی فلسطینیان در غزه و سپس هدف قرار دادن آن‌ها استفاده می‌کند؛ سامانه‌‎ای که ۳۷ هزار فلسطینی را زیرنظردارد.

آمریکا درحالی با استفاده از شبکه‌های اجتماعی و پیام رسانان به ارتش اسرائیل برای کشتار مردم غزه کمک می‌کند که اخیرا فشار مضاعفی برای محدودسازی شبکه اجتماعی «تیک تاک» وارد کرده است.

اخیرا مجلس نمایندگان آمریکا طرحی را به تصویب رساند که براساس آن اگر شرکت «بایت‌دنس» مالک چینی تیک‌تاک ظرف یک سال مالکیت آن را واگذار نکند این رسانه اجتماعی در آمریکا ممنوع خواهد شد.

شبکه اجتماعی «تیک‌تاک» اقدام مجلس نمایندگان آمریکا علیه این شبکه اجتماعی را برای آزادی بیان در آمریکا نگران کننده خواند.

این شبکه اجتماعی که کاربران آن موضوعات مربوط به فلسطین و کشتار و به شهادت رساندن مردم و کودکان غزه را به نمایش می‌گذارند ضمن تنویر و آگاه سازی افکارعمومی جهان باعث ایجاد چالش برای ایالات متحده و کشورهای اروپایی شده است.

تیک تاک در بیانیه‌ای این ممنوعیت را نقض آزادی بیان ۱۷۰ میلیون آمریکایی عنوان کرده است.

بسیاری از قانونگذاران آمریکایی با اشاره به خطرات این شبکه اجتماعی تاکید می‌کنند که چین می‌تواند این شرکت را مجبور کند داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر آمریکایی خود را در اختیار پکن قرار دهد؛ اتهامی که تیک تاک آن را رد می‌کند اما خود آمریکایی‌ها از شبکه‌های اجتماعی و پیام رسانان علیه مردم دنیا از جمله فلسطینیان استفاده می‌کنند.

این موارد به خوبی نشان می‌دهد که شبکه‌های اجتماعی و پیامرسانان به ابزاری برای جاسوسی و نفوذ اطلاعاتی آمریکا و غرب تبدیل شده اند.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • استعفای دیپلمات آمریکایی در اعتراض به جنگ غزه
  • انزجار افکار عمومی جهان از سرکوب دانشجویان آمریکایی معترض نسل‌کشی صهیونیست‌ها
  • بایدن لایحه ممنوعیت «تیک‌تاک» را امضا کرد
  • یک دانشگاه آمریکایی دیگر هم به جمع حامیان فلسطین اضافه شد
  • دانش‌آموزان آمریکایی از مدرسه خود به دلیل ممنوعیت مراسم حمایت از فلسطین شکایت کردند
  • بانک‌های چینی به دردسر افتادند؛ پای تحریم آمریکا در میان است
  • بانک های چینی در معرض تحریم
  • رمزگشایی از سیگنال‌های برجامی آمریکایی‌ها پس از عملیات وعده صادق/ آیا ایران به دنبال تغییر در دکترین ساختن بمب اتمی است؟
  • خون مردم و کودکان غزه بر روی دستان مالک واتس‌اپ
  • دریای کاسپین: اهداف استراتژیک و چالش‌های جدید برای روسیه