Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، احمدحسین فلاحی اظهار کرد: در دوره های قبل مجلس هم به نمایندگان راننده و ماشین نمی‌دانند و همیشه یک ماشین به صورت قسطی به نماینده‌ها داده می‌شد تا کل کارهای دوره چهار ساله را با آن انجام دهند.

وی تصریح کرد: یک نماینده باید مسافت‌های طولانی را در جاده باشد و به تمام نقاط حوزه خود سر بزند بنابراین برای این کار احتیاج به خودرو دارد و این در حالیست که بسیاری از نمایندگان خودروی شخصی ندارند و یا اینکه ماشین آن‌ها خیلی قدیمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فلاحی خاطرنشان کرد: یک نماینده نمی‌تواند از خودرویی استفاده کند که در جاده امنیت جانی نداشته باشد چراکه اگر مشکلی برای او به وجود بیاید و فوت کند، نظام باید هزینه بالایی برای برگزاری انتخابات مجدد پرداخت کند.

نماینده مردم همدان در خانه ملت افزود: با این وجود اگر دولت برای هر نماینده یک خودرو و راننده درنظر می‌گرفت هزینه آن به مراتب خیلی بالاتر از فروش اقساطی خودرو بود.

وی بیان کرد: در دوره‌های قبلی به نمایندگان ماشین‌های مدل بالا می‌دادند که البته نمی‌گویم به ما هم ماشین مدل بالا بدهند، این دوره یک ماشین میان رده انتخاب کردند، با وجود این‌که دناپلاس قیمت بالایی دارد اما باید بدانیم این مبلغ نامتعارف است و به صورت کلی دناپلاس یک ماشین میان رده محسوب می‌شود.

فلاحی در رابطه با مبلغ بالای قسط این خودرو مطرح کرد: فیش حقوقی یک نماینده مجلس از یک عضو هیئت علمی کمتر بوده و حدود ۱۱ میلیون تومان است که اگر مبلغ قسط حدود هشت میلیونی خودرو را هم کم کنند، چیز قابل توجهی باقی نمی‌ماند.  

وی در رابطه با صحبت‌های یکی از نمایندگان مبنی بر درخواست خودروی شاسی بلند توضیح داد: وی نماینده دوره دهم مجلس بوده و نمایندگان مجلس یازدهم که با شعار انقلابی روی کار آمده‌اند، پای آرمان‌های انقلاب خواهند ماند.

نماینده معین مردم شهرستان بهار در مجلس در پایان تأکید کرد: مردم مراقب باشند و گول فضاسازی و بدخواهی برخی افراد نسبت به نمایندگان و مجلسی که از طرف مقام معظم رهبری مدال مجلس انقلابی دریافت کرده را نخورند.
منبع:ایسنا
انتهای پیام

کد خبر: 1073891 برچسب‌ها احمدحسین  فلاحی نمایندگان مجلس خودرو دنا پلاس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: نمایندگان مجلس خودرو دنا پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۱۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب جدول مرتبط با اختصاص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در مجلس

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در جریان بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۳ با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق در مورد جدول ۲۰ مرتبط با بودجه طرح‌ها و پروژه‌های مختلف با ۱۲۴ رأی موافق، ۵۴ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع از مجموع ۲۰۷ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

حاجی بابایی: کمیسیون تلفیق جدول مرتبط اجرایی شدن طرح‌ها و پروژه‌ها را احیا کرد

بنابراین گزارش، در ابتدا حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق در رابطه با جدول شماره ۲۰ گفت: اگرچه این جدول در بودجه ۱۴۰۳ حذف شده بود، اما ما آن را به لایحه بازگرداندیم چرا که جدول فوق جایگاهی برای وارد کردن هر پروژه‌ای است که امکان اجرایی شدن دارد.

وی افزود: وقتی که یک پروژه‌ای ۵ سال به نام یک شهرستان در جدول شماره ۲۰ قرار گرفته است اکنون مردم با حذف آن چه فکری خواهند کرد؟ و با حذف این جدول چه بلایی بر سر پروژه‌ها و طرح‌های شهر‌ها و روستا‌ها خواهد آمد؟ بنابراین آبروی مجلس و نمایندگان خواهد رفت چرا که منجر به کأن لم یکن تمام پروژه‌های واجد شرایط خواهد شد.

سلیمی: جدول شماره ۲۰ سرابی است که می‌خواهد صرفا دل نمایندگان را خوش کند

بنابراین گزارش، علیرضا سلیمی در مخالفت با جدول شماره ۲۰ گفت: معتقدم این جدول سرابی است که به نمایندگان نشان داده می‌شود تا دلشان به اجرای یکسری پروژه‌ها خوش شود، اما امروز با توجه به تدوین برنامه هفتم دیگر این جدول جایگاهی ندارد و یک سراب و وعده توخالی بیش نیست.

وی افزود: چندین هزار پروژه بر زمین مانده از همین جدول شماره ۲۰ نشأت می‌گیرد و با اصول ۵۲ و ۵۳ قانون اساسی مغایرت دارد چرا که باید مشخص شود که چه میزان عددی مشخصا به چه پروژه‌ای تعلق می‌گیرد نه آن که هر کسی که زور بیشتری داشت از این اعداد بردارد.

میرتاج‌الدینی: با حمایت از جدول مرتبط با اجرای پروژه‌ها قدم محکمی در راستای رونق کشور برداشته می‌شود

در ادامه، محمدرضا میرتاج‌الدینی در موافقت با جدول فوق گفت: ترانزیت شرق به غرب نمونه اقداماتی است که توسط جدول شماره ۲۰ به سرانجام خواهد رسید بنابراین این جدول مسیری آینده را روشن می‌کند، در واقع اگر ترانزیت شرق به غرب انجام شود درآمد آن کمتر از نفت برای کشور نخواهد بود لذا باید با حمایت از جدول قدم محکمی در راستای رونق کشور برداریم.

نماینده دولت: جدول شماره ۲۰ فقط گسترش انتظارات، عدم پاسخگویی و کاهش توانایی دولت در انجام پروژه‌ها را به دنبال خواهد داشت

همچنین نماینده دولت در مخالفت با جدول مذکور گفت: با توجه به اینکه اعتبارات لازم برای بسیاری از طرح‌ها که در جدول شماره ۲۰ گنجانده شده‌اند، وجود ندارد، این جدول فقط گسترش انتظارات، عدم پاسخگویی و کاهش توانایی دولت در انجام پروژه‌ها را به دنبال خواهد داشت و نتیجه دیگری از آن حاصل نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • تصویب جدول مرتبط با اختصاص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در مجلس
  • ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • حملات تند به نماینده مجلس و مرکز پژوهش های مجلس در رسانه دولت / چرا قیمت دلار را بین ۶۵ تا ۷۵ هزار تومان نگه داریم؟
  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • عدم‌همراهی بیش از ۱۰۰ نماینده در حمایت از طرح «نور»
  • ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از «طرح نور» را امضا نکردند؟
  • بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از طرح «نور» را امضا نکردند
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد