Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا شهلا عموری شامگاه شنبه در پنجاه و دومین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان خوزستان با بیان اینکه حضور مدیران دستگاه‌های مربوطه در این شورا کمرنگ است اظهارداشت: مسئولان استانی حاضر نیستند صدای بخش خصوصی را بشنوند و این موضوع  مشکلات  استان را بیشتر کرده است.

وی ادامه‌داد: برای طرح مشکلات بخش خصوصی استان کارگروه‌های کارشناسی و تخصصی متعددی تشکیل می‌شود تا مدیران دستگاه‌های اجرایی با اشراف بهتری در خصوص مسائل تصمیم‌گیری کنند اما غیبت آنها در این نشست‌ها باعث می‌شود همه این تلاش‌ها از بین برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اتاق بازرگانی اهواز افزود: حضور نمایندگان مدیران در این نشست‌ها عملا کاربردی برای رسیدگی به مشکلات بخش خصوصی ندارد و  افرادی که حاضر می‌شوند اغلب از اختیارات کافی برخوردار نیستند.

وی بیان‌داشت: به‌عنوان نمونه شهردار کلانشهر اهواز که بخشی از امور مربوط به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را در اختیار دارد تاکنون در هیچ کدام از نشست‌های شورا شرکت نکرده است.

عموری تصریح‌کرد: شهرداری اهواز باید در خصوص مسائل و مشکلات بخش خصوصی پاسخگو باشد تا بخشی از فرآیندهای سرمایه‌گذاری تسهیل گردد.

دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان همچنین بخش مهمی از دغدغه‌های فعالان اقتصادی و بخش خصوصی استان را در حوزه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان‌کرد و افزود: مدیرکل این اداره نیز از دیگر مسئولان استانی است که بدون توجه به مسائل فعالان بخش خصوصی در هیچ کدام از نشست‌های شورا شرکت نکرده است.

وی خواستار پیگیری این بی‌توجهی مسئولان از سوی معاونت اقتصادی استانداری خوزستان شد و گفت: این رویه باعث می‌شود دستاوردها و اقدامات دولت  در کشور و استان تحت الشعاع قرار دهد.

عموری با بیان اینکه بخش قابل توجهی از بدنه دولت در تلاش برای بهبود فضای کسب و کار است، گفت: با این وجود در استان خوزستان شاهد هستیم که برخی مدیران برای خود امپراطوری‌هایی ایجاد کرده‌اند و حاضر به شنیدن مشکلات بخش خصوصی نیستند.

دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان تصریح‌کرد: اغلب زمانی که این مدیران متوجه می‌شوند که استاندار و یا یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در شورا حضور پیدا می‌کند برای اینکه غیبت دائم آنها مورد توجه قرار نگیرد و یا زیر سوال نروند، در این نشست شرکت می‌کنند.

بر اساس این گزارش، معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان از تهیه و ارسال گزارشی مبنی بر غیبت مدیران دستگاه های اجرایی به رییس شورای تامین استان خبر داد.

بر اساس این گزارش، شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی بر اساس ماده ۷۵ قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران، ماده ۱۱ قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار همچنین ماده ۱۲ قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است.

برچسب‌ها گفت و گوی دولت و بخش خصوصی دولت خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گفت و گوی دولت و بخش خصوصی دولت خوزستان گفت و گوی دولت و بخش خصوصی دولت خوزستان اخبار کنکور شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی بخش خصوصی استان مشکلات بخش خصوصی نشست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۲۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرار نیست مسئولیت استانداری کرمان را بپذیرم/ حضور در شورای هماهنگی را ترجیح می‌دهم

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در پاسخ به سوالی در مورد داغ شدن موضوع پذیرش مسئولیت استانداری کرمان توسط وی در برخی محافل سیاسی استان کرمان گفت: قرار نیست استاندار کرمان شوم و این مسئولیت را بپذیرم.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام محمد حسین موسی پور رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در پاسخ به سوالی در مورد داغ شدن موضوع پذیرش مسئولیت استانداری کرمان توسط وی در برخی محافل سیاسی استان کرمان گفت: قرار نیست استاندار کرمان شوم و این مسئولیت را بپذیرم.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در پاسخ به سوالی در مورد داغ شدن موضوع پذیرش مسئولیت استانداری کرمان توسط وی در برخی محافل سیاسی استان کرمان گفت: قرار نیست استاندار کرمان شوم و این مسئولیت را بپذیرم؛ حضور در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به منظور خدمت به کشور را با توجه به حکم مقام معظم رهبری؛ نمایندگی ولی فقیه در این شورا را ترجیح می‌دهم.

وی که اصالتا اهل استان کرمان است و به عنوان اولین استاندار روحانی کشور در دولت احمدی نژاد نیز در استانداری قم خدمت کرده است در تکمیل پاسخ خود افزود: با توجه به مسئولیتم در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور، قرار نیست مسئولیتی را در دولت بر عهده بگیرم.

وی همچنین در مورد پیشنهاد خبرنگاری در مورد اعزام خبرنگاران فعال در حوزه مرتبط با این شورا در استان‌های کشور به کشور سوریه به منظور آشنایی از نزدیک و نیز انتقال عمق جنایت‌های صورت گرفته علیه مردم مظلوم این کشور، اظهار داشت: این موضوع باید از طریق وزارت ارشاد پیگیری شود.

او در ادامه در پاسخ به سوالی پیرامون تاخیر و تعلل چند ساله مسئولان استان کرمان و شهرداری در مورد ساخت سردیس امام خمینی (ره) جهت نصب در محل مسجد امام شهر کرمان و نیز ساخت و نصب المان قدس در شهر کرمان با توجه به کرمانی بودن سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که در راه آرمان قدس تلاش‌های زیادی کرد و به شهیدالقدس نیز معروف است، گفت: باید همکاری و پیگیری‌های لازم در این موارد صورت گیرد.

*سیاست گذاری و راهبری مراسم ملی و مذهبی

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور سپس وظیفه این شورا را سیاست گذاری و راهبری مراسم ملی و مذهبی برشمرد و گفت: شورای هماهنگی ماموریت پاسداشت و گرامیداشت روز‌های مهم در تاریخ انقلاب دارد.


موسی پور تاکید کرد: هویت انقلاب اسلامی را ایام الله تشکیل می‌دهد و گرامیداشت آن‌ها یعنی جلوگیری از فراموشی و خط سیر انقلاب است.

وی با اشاره به اینکه در طول سال حدود ١٥ مناسبت ملی در سطح کشور برگزار می‌شود اعلام کرد: سالجاری در
٢ هزار و ٧٧٦ نقطه کشور راهپیمایی روز قدس برگزار شد؛ در قالب این مراسم هزاران کار تبیینی، تبلیغی و فرهنگی برگزار گردید.

موسی پور در ادامه بخش دوم وظایف شورای هماهنگی را ساماندهی مناسبت‌های مهم مذهبی مثل دهه کرامت، دهه ولایت، اعیاد شعبانیه، راهپیمایی غدیر که با مشارکت مردمی برگزار می‌شود، برشمرد.

*لزوم جریان سازی فرهنگی

وی سپس ماموریت دیگر این نهاد را به صحنه آوردن مردم و ایجاد زمینه برای ابراز احساسات درباره مسائل بین المللی و مظلومان عالم مثل قضیه یمن و موضوع فلسطین و دفاع از مردم غزه و ابراز از انزجار توهین به مقدسات و قرآن اعلام نمود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور همچنین ماموریت‌های استانی و مناسبت‌های استانی مثل حادثه آتش سوزی مسجد جامع کرمان در زمان طاغوت را از دیگر برنامه‌های این نهاد برشمرد و اظهار کرد: این کار‌ها یک جریان سازی فرهنگی است.

او افزود: شورای هماهنگی مجموعه‌ای چابک است و در کشور ٢٥٠ نفر نیرو دارد و اعتبارات آن هم اندک است.

وی هنر استفاده از ظرفیت‌های مردمی و حاکمیتی را در اجرای برنامه‌ها مهم خواند و تصریح کرد: هدف تبیین دستاورد‌های نظام اسلامی است.

موسی پور خبرنگاران و اصحاب رسانه را یاران شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خواند و گفت: رسانه‌های کرمان در پوشش خبری برنامه‌های شورا خوب عمل کرده اند.

وی با اشاره به فعالیت رسانه‌های معاند گفت: دشمن با امپراطوری رسانه‌ای فریب و دروغ در سطح جهان با استفاده از علوم و ترفند‌ها، سعی در تحریف واقعیت دارد.

دیگر خبرها

  • جلسه شورای گفتگوی بخش خصوصی با دولت و بانک‌های گیلان
  • شورای گفتگوی بخش خصوص با دولت و بانک‌های گیلان
  • رفع ابهامات حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب قراردادها
  • آغاز به کار همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران
  • قرار نیست مسئولیت استانداری کرمان را بپذیرم/ حضور در شورای هماهنگی را ترجیح می‌دهم
  • لحظات واگذاری استقلال و پرسپولیس
  • حقوق شهروندان برای کسب درآمد شهرداری پایمال نشود
  • تردید در مادرید: عربستان مشتری ستاره رئال
  • رئیسی مسئولیت احیای گشت ارشاد را بپذیرد
  • تصمیم نهایی: اخراج پیولی از میلان قطعی شد