Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@21:11:02 GMT

صادقی: ۲۰هزار قرص واردشده ازچین صرف مسئولان شد

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۳۳۲۰۰

صادقی: ۲۰هزار قرص واردشده ازچین صرف مسئولان شد

به گزارش «تابناک»، محمود صادقی، نماینده تهران، ری و شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس دهم در گفت‌و‌گو با ایلنا، در خصوص ارزیابی عملکرد مجلس یازدهم، اظهار کرد: حدود چهار ماه است که از مجلس یازدهم گذشته است اما به نظر می‌رسد نمایندگان هنوز از فضای انتخابات فاصله نگرفته‌اند و همچنان در حال و هوای التهاب‌ها و شعارهای انتخاباتی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تعدادی از نمایندگان مجلس یازدهم کم‌تجربه هستند و شعارهایی داده‌اند که قادر نیستند در عمل، آن شعارها را دنبال کنند.

این نماینده تهران در مجلس دهم گفت: چند طرح تاکنون توسط نمایندگان ارائه شده که نشان‌دهنده عدم مهارت و عدم پختگی آنها در قانون‌نویسی است؛ از جمله طرح اصلاح قانون انتخابات که با نگاهی گذرا متوجه خواهیم شد که برخی نمایندگان مجلس یازدهم با مقدمات قانون‌نویسی و قانون‌گذاری هم ناآشنا هستند و حتی نوشته‌های آنها از لحاظ نگارشی و ویرایشی نیز ایرادات فراوانی دارد.

وی اضافه کرد: به نظر می‌رسد اساساً نویسندگان این طرح‌ها از ساختار قدرت اطلاعی ندارند و عجیب است که یک نماینده طرحی را بنویسد که از مجلس سلب اختیار شود و اختیارات شورای نگهبان را بیفزاید که حتی سخنگوی شورای نگهبان نیز موضع گرفته و اعلام کرده که این در صلاحیت شورای نگهبان نیست، چون در قانون اساسی مشخص شده است که شورای نگهبان تنها نظارت بر انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری و خبرگان را برعهده دارد و نظارت بر انتخابات شورای شهر بر عهده مجلس شورای اسلامی است و این عجیب است که مجلس به دنبال سلب یک اختیار از خود است.

صادقی اظهار کرد: در بحث نظارت بر نمایندگان اینگونه که من شنیدم زمزمه‌هایی وجود دارد که در هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان، قوه قضاییه و شورای نگهبان را دخالت دهند که این موضوع نشان‌دهنده این است که بحث استقلال قوه مقننه و اصل تفکیک قوا را نمی‌شناسند؛ بنابراین به نظر می‌رسد کم‌تجربگی در تحرکات نمایندگان مجلس یازدهم بسیار آشکار است.

این نماینده سابق مجلس گفت: شورای شفافیت که با هیاهوی زیادی همراه بود، طی این مدت کوتاه، چیزی جز جلسات محرمانه‌ای که ماهیت محرمانه ندارد، از این شورا ندیدم به عنوان مثال با وزیر تعاون جلسه محرمانه‌ای داشتند که بعید می‌دانم مسأله محرمانه‌‌ای وجود داشته باشد و اساساً جلسات محرمانه باید با وزیر اطلاعات یا وزیر دفاع باشد. همچنین جلسه مربوط به تحول مجلس نیز بسیار عجیب بود که به صورت محرمانه برگزار شد؛ در مجموع نوعی آشفتگی و تعارض‌ بین شعار و عمل وجود دارد.

وی به انتخاب رییس دیوان محاسبات اشاره کرد و گفت: بسیاری از نمایندگان با تجربه‌تر اصولگرا در این خصوص اعتراض کردند اما متأسفانه اعتراض آنها نیز به جایی نرسید.

صادقی بیان کرد: تحویل اولین محموله واکسن آنفولانزا به میزان ۱۵۰۰ دوز به مجلس حاکی از تو خالی بودن شعارهای عدالت‌خواهانه نمایندگان مجلس یازدهم نیست بلکه فراتر از آن نشانگر فاصله با مردم است؛ در واقع مسأله‌ای که نهادینه شده و مختص این مجلس هم نیست. نباید مسئولان تافته‌های جدا بافته از مردم باشند، به نظر من در هیچ کشوری چنین اولویت‌‌بندی‌هایی وجود ندارد. جای تعجب است که نمایندگان مردم و به خصوص نمایندگانی که شعارهای عدالت‌خواهی‌شان گوش فلک را کر کرده است، به این صورت بخواهند از مردم فاصله بگیرند.

صادقی ادامه داد: البته این انتقاد به آقای روحانی هم وارد است که زنگ مدارس را از قرنطینه و به صورت ویدئو کنفرانس به صدا در آورد. به نظر من این در کشورهای دیگر کمتر دیده می‌شود.

وی گفت: امام علی(ع) می‌فرمایند که خداوند بر پیشوایان دادگر واجب کرده است که خود را با مردم و طبقه ضعیف برابر کنند تا فقر فقیر خون او را به جوش نیاورد و موجب طغیان نشود یعنی اگر کمبودی وجود دارد، مردم بدانند که در کمبودها نیز همه برابر هستند، این کار تبعاً تحمل کمبودها برای مردم را آسان‌تر می‌کند.

این نماینده سابق مجلس بیان کرد: در اواخر مجلس دهم ۲۰ هزار قرص فایپیراویر به صورت محرمانه از چین وارد شد و تعداد زیادی خرج درمان مقام‌ها شد؛ که این نشان می‌دهد برخلاف شعارهایی که ما می‌دهیم متأسفانه امتیازات حاکمان در قوای مختلف، با مردم نزدیک نیست.

وی افزود: قرار بود این قرص‌ها در اختیار بیمارستان‌ها برای کارآزمایی بالینی قرار بگیرد و مجوز ساخت داده شود اما متاسفانه مشخص نشد که سرنوشت آنها چه شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مکانیسم ماشه مراوه تپه علیرضا رزم حسینی هفته دفاع مقدس آنفلوانزا مصطفی ادیب محمود صادقی نماینده سابق واردات مسئولان درمان مکانیسم ماشه مراوه تپه علیرضا رزم حسینی هفته دفاع مقدس آنفلوانزا مصطفی ادیب نمایندگان مجلس یازدهم شورای نگهبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۳۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟

به گزارش صدای ایران ، انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود تا تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص شود.

بنابر روایت باشگاه خبرنگاران جوان، در دور اول انتخابات مجلس در تهران چهره‌هایی که در لیست‌های شورای ائتلاف، شورای وحدت و ائتلاف امنا بودند توانستند به مجلس راه پیدا کنند از این رو رقابت بر سر جلوس بر کرسی ریاست مجلس از همان فردای اعلام نتایج انتخابات آغاز شده است.

حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد، اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است.

سید محمود نبویان نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حمید رسایی، مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی ازجمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

البته با توجه به اینکه حدود ۱۵۰ منتخب مجلس دوازدهم (تا قبل از برگزاری دور دوم انتخابات مجلس) از لیست شورای ائتلاف هستد به نظر می‌رسد گزینه اصلی برای ریاست مجلس همان رئیس مجلس یازدهم یعنی محمدباقر قالیباف باشد.

با توجه به اینکه ائتلاف امنا برای ریاست مجلس رقابت نزدیکی با شورای ائتلاف دارد این احتمال وجود دارد ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس یکدست نشود و از جریان‌های مختلف در آن حضور داشته باشند.

تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

مجتبی یوسفی عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم گفت: الان زود است و نباید برای ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس آینده عجله کرد.

وی اظهار کرد: هر قوه‌ای یکسری مزایا و معایبی دارد و برای اینکه معایبمان را کم کنیم باید ساختار تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و مسئولیت‌ها با همراهی نمایندگان مجلس صورت گیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: تضارب آرا اشکال ندارد و نظرات و جریان‌های مختلف باعث رشد، چالش و پخته‌تر شدن غنای بحث‌ها می‌شود، اما اینکه به تفرقه و چنددستگی برسد نه به نفع نظام و نه به نفع کشور است.

یوسفی ادامه داد: اینکه انتقاد به تخریب و دودستگی برسد و هم در مجلس فعلی و هم در مجلس آینده تصمیم‌هایی که باید بین نمایندگان گرفته شود، از بیرون گرفته شود قطع‌به‌یقین باعث ضرر قوه مقننه می‌شود و اقتدار مجلس کاهش پیدا می‌کند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس بعد نمی‌توان پیشداوری کرد، اما نظرم این است که باید کار مجلس به نمایندگان سپرده شود.

با توجه به اینکه مجلس جایی است که همه دیدگاه‌ها و تفکرات باید در آن باشند جریان‌های سیاسی نباید از تضارب آرا برای اداره مجلس خود را محروم کنند.

دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم

روح‌الله متفکرآزاد عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: معتقدم مجلس جایی است که همه باید باشند و در آن حرف بزنند.

وی اظهار کرد: می‌توان در یک جامعه متکثر با دیدگاه‌ها و سلیقه‌های مختلف بدون دعوا، جنگ، هتاکی، پرده‌دری با سلم و صفا و وحدت زندگی کرد و اهداف را پیش برد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بیان کرد: اینکه هرکسی بتواند حرف خود را بزند به رشد و پیشرفت کشور کمک می‌کند لذا امیدوارم مجلس بعدی مجلسی باشد که هر دیدگاهی امکان بیان نظرش را داشته باشد و جمع‌بندی آن بشود تلخ نکردن ذائقه مردم و نشان دادن اینکه همه تلاش ما برای رفع مشکلات کشور است و دعواهایمان هم این باشد که چگونه می‌توان مشکلات کشور را حل کرد نه اینکه من کدام سمت بنشینم، چون من دعوا بر سر صندلی را خیلی دوست ندارم.

برای تشکیل مجلس دوازدهم باید تا هفت خرداد صبر کرد تا هیئت‌رئیسه سنی مجلس انتخابات هیئت‌رئیسه را برگزار کند البته به‌غیر از رقابت بر سر ریاست مجلس آینده، رقابت برای حضور در ترکیب هیئت‌رئیسه بین نمایندگان هم داغ خواهد بود.

دیگر خبرها

  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • مجلس یازدهم نگاه ویژه‌ای به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها داشت
  • مجلس یازدهم در نظارت ضعیف بود
  • همه سلایق سیاسی در مجلس دوازدهم حضور دارند
  • باید افراد اصلح را به مردم معرفی کنیم
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • امیدواریم مجلس یازدهم یکی دو لایحه مهم را قبل از رفتن تصویب کند/ هیچ تنشی میان دولت و مجلس نیست
  • پس لرزه قرارداد پنهانی و ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چین /علیرضا بیگی: هیچ ترسی وجود ندارد و هرکسی هرجا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند
  • مسئولان عملیات فرهنگی و جهاد تبیین را جدی بگیرند