Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-06@14:21:14 GMT

تلویزیون حامی پویانمایی

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۳۴۲۹۹

تلویزیون حامی پویانمایی

​رییس انجمن صنف انیمیشن ایران، رسانه ملی را حامی انیمیشن و مرکز صبا را قطب سفارش دهنده پویانمایی کشور معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما، «امیر سحرخیز» درباره سابقه انیمیشن ایران گفت: انمیشین در ایران ابتدا به صورت تجربی آغاز شد و بعدها آموزش های آکادمیک نیز به آن افزوده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین انیمیشن ایران در ابتدا با تولید فیلم کوتاه شروع شد و شاید جایی برای دیده شدن پیدا نمی کردند. اما زمانی که تولید انبوه انیمیشن یا همان مجموعه های تلویزیونی آغاز شد فرصت دیده شدن به وجود آمد و این فرصت هم باعث شد تا شاهد شیبی کیفی در توایدات انیمیشن باشیم.

 

این انیماتور افزود: درحال حاضر به چین، ترکیه، اوکراین و کشورهای دیگر انمیشن صادر می کنیم و بسیاری از تولیدات کشورهای دیگر به انیماتورهای داخل ایران سفارش داده می شود. چرا که تولید انیمیشن در کشورهای همسایه دقیقه ای 5 تا 7 هزاردلار هزینه می برد اما در ایران این رقم پایین تر از 300 دلار است.

 

چاه نفت پویانمایی

سحرخیز انیمیشن را به چاه نفت تشبیه کرد و گفت: اگر انیمیشن ایرانی با قیمت واقعی فروخته شود، رقمی حدود بیست برابر قیمت الان خواهد داشت که فکر نمی کنم هیچ صنعتی بتواند در ارز آوری به این موفقیت برسد.لذا امیدوارم به صادارت انیمیشن بیشتر توجه شود.

رییس انجمن صنف انیمیشن ایران با اشاره به حرکت رو به رشد مرکز صبا ادامه داد: امروزه مرکز پویانمایی صبا بزرگترین قطب سفارش دهنده و اولین متولی تولید انیمیشن کشور است. اگر برنامه های تولیدی تابستان و یاییز این مرکز را ببینیم متوجه رشد 100 درصدی محتوایی و کیفی تولیدات صبا می شویم.

سحرخیز گفت: با اینکه تقریبا 45 تیم حرفه ای در عرصه تولید انیمیشن کشور مشغول فعالیت هستند  اما شاید باور پذیر نباشد که کمبود نیرو داریم.

 

صبا، قطب انیمیشن ایران

وی افزود: با اینکه امروزه حجم تولیدات انیمیشن بالا رفته و مرکز صبا به عنوان بزرگترین سفارش دهنده و مهمترین حامی مالی انیمیشن کشور عمل می کند اما باید این تولیدات به  صورت متمرکز در جایی دیده شود لذا پتانسیل ایجاد یک شبکه اختصاصی برای انیمیشن ایرانی وجود دارد چرا که این پراکندگی پخش باعث میشود کارها کمتر دیده شود.

این استاد دانشگاه با اشاره به رکود بسیاری از مشاغل در زمان کرونا تصریح کرد: تنها مشاغلی که در دوران کرونا به فعالیت خود ادامه دادند، تولیدکنندگان انیمیشن بود یعنی این پتانسیل در تولید انیمیشن هست که اگر حمایت شود ایجاد اشتغال مستمر خواهد کرد.

 

اینترنت ثابت پرسرعت

رییس انجمن صنف انیمیشن ایران گفت: به علاوه وجود اینترنت پرسرعت و کم هزینه برای رشد و توسعه و جهش در تولید انیمیشن کشور بسیار راه گشا و کارساز است. این امر به دورکاری فعالان بخش انیمیشن هم کمک شایانی می کند.

پایان پیام/14

منبع: شبستان

کلیدواژه: پویانمایی تلویزیون انیمیشن ایران تولید انیمیشن انیمیشن کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۴۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ بیست و ششمین جلسه هیئت امنای بنیاد ملی علم ایران با حضور دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور و با رویکرد ارائه گزارش فعالیت‌ها و برنامه‌های امسال بنیاد ملی علم ایران برگزار شد.

دهقانی، طی سخنانی در این نشست گفت: بنیاد ملی علم ایران، با توجه به ارتقای ساختاری خود از یک سو و افزایش بودجه‌ای که سال گذشته داشت، نقش ارزشمند و درخور توجهی را در حمایت و توسعه پژوهش‌های بنیادین و تولید علم کشور ایفا کرد. اما علیرغم این عملکرد مثبت، بودجه بنیاد به یک‌سوم کاهش یافت که برای اصلاح آن و کمک به ادامه روند حمایت‌های گسترده از تولیدات علمی، به صورت مستمر با دستگاه‌های ذیربط در حال پیگیری و مذاکره هستیم.

ون علمی، فناوری و اقتصاد دنش‌بنیان ریاست‌جمهوری یکی از مأموریت‌های اصلی بنیاد ملی علم ایران را کمک به طرح‌های علمی در ابعاد ملی و بین‌المللی در ابعاد کلان و ناظر به آینده دانست و افزود: تلاش داریم  مسیر حرکتی بنیاد علم را به سمت و سوی حمایت از تولید علم فاخر و دست یافتن به خروجی های علمی فاخر سوق بدهیم و بر همین اساس، امسال برنامه‌های جدی بنیاد علم برای حمایت از تولیدات فاخر علمی با رویکرد دست‌یابی به مرجعیت علمی، به طور جدی دنبال می‌شود.

دهقانی با اشاره به برنامه‌ریزی جدی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برای تربیت و پرورش نیروی انسانی دانش‌آموخته و متخصص در حوزه‌های گوناگون علمی و فناورانه عنوان کرد: به طور مثال در حوزه کوانتوم برای تربیت حداقل دو هزار نفر نیروی انسانی خبره و متخصص برنامه ریزی شده است و این رویکرد، به شکل‌های مختلف از جمله همکاری با دانشگاه‌ها، حمایت از استادان تراز، حمایت‌های ذیل ستادهای توسعه فناوری از پرورش نیروی انسانی و دیگر شکل‌های حمایتی، اجرا می‌شود.

وی بر ضرورت استمرار هم‌اندیشی و تعامل اعضای هیئت امنا تأکید کرد و گفت: وقتی قرار است یک کار بنیادین علمی در بنیاد علم دنبال می‌شود، باید نشست‌ها به صورت مستمر و با فواصل کم‌تر برگزار شود. می‌بایست نظرات همه اعضا دریافت و در نهایت برآیند این نظرات، به یک خط سیر تبدیل شده و ‌خط مشی بنیاد قرار بگیرد.

حمایت از تولید پژوهش‌های بنیادی و با کیفیت در سال جاری 

علی محمد سلطانی، رئیس بنیاد ملی علم ایران در این نشست به ارائه گزارشی تفصیلی از اقدامات صورت گرفته در سال ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: سامانه‌ای از سال گذشته راه اندازی شده که تمامی اطلاعات بنیاد علم روی این سامانه قرار داده شده است. در قالب سامانه انتشار اطلاعات حمایت‌های بنیاد علم ایران، جزئیات حمایت‌ها، نحوه دریافت و اطلاعات کاملی از طرح‌ها به طور دقیق ارائه شده است.

دبیر هیئت امنای بنیاد علم ایران افزود: تدوین برنامه راهبردی چهار ساله با رویکرد افزایش کیفیت تولیدات علمی از مهم‌ترین برنامه‌های بنیاد علم ایران در سال جاری است. بنیاد همچنین اهدافی همچون افزایش سهم و کیفیت پژوهش‌های بنیادی، هدفمندسازی پژوهش‌های کاربردی و حمایت از مسأله‌محوری و مأموریت‌گرایی، تدوین قالب‌های ترویج علم، حمایت از رویدادهای شب علم و بهبود فرآیندها در داوری و نظارت طرح‌ها را دنبال می‌کند.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آناف، در این جلسه، ضمن بحث و گفت‌وگو پیرامون اعضای کمیسیون دائمی هیئت امنا و نحوه تشکیل و فعالیت کمیسیون دائمی، شیوه اعطای حمایت‌های بنیاد به اعضای هیئت امنا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

پیشنهاد شد که استفاده اعضای هیئت برای حمایت از طرح رساله دکتری و پسادکتری بدون پرداختی به استاد راهنما و با مسئول طرح از حمایت‌های تحقیقاتی بنیاد بلامانع است و تصمیم‌گیری درباره ارزیابی و پذیرش درخواست اعضای هیئت امنا با کمیته‌ای متشکل از رئیس و چهار نفر از اعضای هیئت امنای بنیاد خواهد بود.

همچنین در این نشست،  پیمان صالحی، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، علی اکبر رشاد، نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی، صادق واعظ زاده، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، علی اکبر موسوی موحدی و ایمان افتخاری از اعضای هیئت امنای بنیاد علم ایران حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • تولیدات فاخر علمی از اهداف مهم بنیاد ملی علم
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • شیرین مثل «شکرستان»/ پویانمایی که ۱۸ ساله شد
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی