Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین ، مهر نوشت: سیدحسن رسولی در جلسه امروز شورای شهر تهران درباره حساب‌های درآمد و هزینه شهرداری تهران در سال ۹۹ اظهار کرد: در بخش عملکرد حساب درآمد، شهرداری تهران بر اساس بودجه مصوب موظف بوده، در برش عملکردی پنج ماهه خود نسبت به تأمین منابع در سقف ۱۲ هزار و ۷۳۹ میلیارد تومان اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی این دوره پنج ماهه مبلغ ۷ هزار و ۶۶۱ میلیارد تومان معادل ۶۰ درصد درآمد کسب کرده است.

وی ادامه داد: طی پنج ماه مذکور کسری عملکرد ۵ هزار و ۷۷ میلیارد تومان معادل ۴۰ درصد نسبت به بودجه مصوب مشاهده می‌شود. از کل درآمد پنج ماهه (۷ هزار و ۶۶۱ میلیارد تومان) معادل ۲۹ درصد آن درآمد پایدار و ۷۱ درصد آن درآمد ناپایدار است.

خزانه دار شورای شهر تهران در بخش عملکرد هزینه‌ای، اعلام کرد: در این دوره، شهرداری اجازه داشته حداکثر تا سقف اعتبار مصوب به مبلغ ۱۱ هزار و ۲۴۹ میلیارد تومان هزینه کند. طی دوره مذکور مبلغ ۸ هزار و ۴۱۳ میلیارد تومان (۷۵ درصد) هزینه در دفاتر ثبت شده است. که از این مبلغ ۹۷ درصد آن به‌صورت پرداخت‌های نقدی است و ۳ درصد آن غیرنقدی است. در دوره گذشته (چهار ماهه نخست سال ۱۳۹۹) ۷/۹۹ درصد هزینه بصورت پرداخت‌های نقدی و ۳ درصد آن غیرنقدی بوده است.

رسولی درباره عملکرد حساب درآمد و هزینه مرداد ماه نیز گفت: شهرداری تهران بر اساس بودجه مصوب شورا موظف بوده است، در برش عملکردی مرداد ماه خود نسبت به تأمین منابع در سقف ۲ هزار و ۵۴۷ میلیارد تومان اقدام کند. در این ماه مبلغ یک هزار و ۷۸۱ میلیارد تومان معادل ۸۰ درصد درآمد کسب شده است. از کل درآمد مرداد ماه معادل ۳۲ درصد آن درآمد پایدار و ۶۸ درصد آن درآمد ناپایدار است.

وی همچنین تصریح کرد: شهرداری تهران در مرداد ماه تا سقف ۲ هزار و ۲۴۹ میلیارد تومان اجازه هزینه کرد داشته که با اعلام مبلغ ۲ هزار و ۷۷۶ میلیارد تومان در مرداد ماه تقریباً معادل ۱۲۳ درصد مصارف خود را منظور و ثبت کرده است. که از این مبلغ ۹۲ درصد آن به‌صورت پرداخت‌های نقدی است و ۸ درصد آن غیرنقدی است.

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در تحلیل و ارزیابی درآمد و هزینه شهرداری تهران گفت: بودجه مصوب پنج دوازدهم سال ۹۸، مبلغ ۷ هزار و ۸۴۵ میلیارد تومان بوده است که از این مبلغ ۶ هزار و ۶۶۷ میلیارد تومان آن معادل ۸۵ درصد درآمد کسب شد و در سال ۹۹ بودجه مصوب پنج دوازدهم مبلغ ۱۲ هزار و ۷۳۹ میلیارد تومان است که مبلغ ۷ هزار و ۶۶۱ میلیارد تومان معادل ۶۰ درصد آن درآمد کسب شده است.

وی ادامه داد: کسب درآمد، نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته، و از ۸۵ درصد در سال ۹۸ به ۶۰ درصد در سال جاری رسیده است. کاهش ۲۵ درصدی کسب درآمد نسبت به مدت مشابه سال قبل، به دلیل رکود پیش آمده در فضای کسب و کار و همچنین افزایش ۳۸ درصدی بودجه مصوب پنج دوازدهم سال جاری نسبت به سال گذشته است.

رسولی تصریح کرد: با توجه به شرایط کرونایی و رکود پیش آمده در فضای کسب و کار، از تلاش‌های دو حوزه معاونت شهرسازی و معماری و معاونت مالی و اقتصاد شهری که در مرداد ماه موفق به کسب ۷۰ درصد درآمد مصوب شده‌اند، قدردانی می‌کنم. قطعاً این میزان تحقق بودجه عمدتاً نقد در مقایسه با عملکرد دولت یکی از نقاط قوت مدیریت شهری به شمار می‌رود.

خزانه‌دار شورای شهر تهران همچنین اظهار کرد: از کل درآمد پنج ماهه ۲۹ درصد آن درآمد پایدار و ۷۱ درصد آن درآمد ناپایدار است. در مدت مشابه سال گذشته از کل درآمد وصولی ۳۵ درصد آن از درآمد پایدار و ۶۵ درصد آن از درآمد ناپایدار حاصل شده است. کاهش شش درصدی درآمد پایدار نسبت به مدت مشابه سال قبل شاخص مهم و تامل‌برانگیزی است. از کل درآمد مردادماه ۳۲ درصد آن درآمد پایدار و ۶۸ درصد آن درآمد ناپایدار است.

وی گفت: در گزارش ارائه شده، هزینه‌های پنج ماهه ۹۷ درصد نقدی است و از ۲۰ درصد بودجه غیر نقد فقط ۳ درصد تحقق یافته است. لذا برطرف کردن موانع موجود و عملیاتی شدن کل ۲۰ درصد منابع غیر نقد را در هفت دوازدهم سال انتظار دارم.

رسولی ادامه داد: طبق ماده ۷۹ قانون شهرداری‌ها، شهردار موظف است منتهی به پانزدهم هر ماه حساب درآمد و هزینه ماه قبل شهرداری را به انجمن شهر تسلیم کند. لذا بدین وسیله درخواست دارم در گزارشات آتی شهرداری در خصوص درآمد و هزینه شهرداری، وضعیت درآمد و هزینه سازمانها و شرکت‌های تابعه نیز ارائه شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: مجلس درآمد نماینده میلیارد تومان معادل شورای شهر تهران شهرداری تهران درآمد و هزینه مدت مشابه سال کل درآمد درصد درآمد بودجه مصوب مرداد ماه درآمد کسب پنج ماهه ۷ هزار پنج ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۴۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته

صندوق بین المللی پول از رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته خبر داد و پیش بینی کرد ذخایر ارزی در دسترس ایران در سال ۲۰۲۴ با افزایش حدود ۶ میلیارد دلاری نسبت به سال قبل به ۳۱.۳ میلیارد دلار برسد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، صندوق بین المللی پول در گزارش  منطقه ای خاورمیانه و آسیای مرکزی که به تازگی منتشر شده پیش بینی کرده ارزش تولید ناخالص داخلی ایران 61 میلیارد دلار در سال 2024 نسبت به سال 2023 افزایش یابد و به 464 میلیارد دلار برسد. اقتصاد ایران در این سال 3.3 درصد رشد خواهد کرد که  از رشد متوسط 20 ساله طی سال های 2000 تا 2020 که 3 درصد گزارش شده بیشتر خواهد بود.

این گزارش رشد اقتصاد غیر نفتی ایران در سال 2023 را  3.8 برآورد و پیش بینی کرده است این رقم در سال جاری به 3.3 درصد برسد. بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته رشد قابل توجه 15 درصدی را به ثبت رساند. پیش بینی شده است در سال 2024 نیز رشد این بخش به 2.9 درصد برسد.

نرخ تورم در کشور طی سه سال گذشته نزولی بوده است و به پیش بینی صندوق بین المللی پول انتظار می رود این روند حداقل طی دو سال آینده ادامه پیدا کند. نرخ تورم ایران در سال 2023 به 41.5 درصد کاهش یافته و پیش بینی می شود در سال 2024 به 37.5 درصد و در سال 2025 به 32.5 درصد برسد.

نرخ رشد نقدینگی در سال 2023 بالغ بر 34.7 درصد بوده و انتظار می رود این رقم در سال 2024 به 32.9 درصد کاهش یابد. متوسط رشد نقدینگی طی سال های 2000 تا 2020 بالغ بر 26.5 درصد محاسبه شده است.

*پیش بینی تراز مثبت 16.7 میلیارد دلاری حساب های جاری در 2024

صندوق بین المللی پول تراز حساب های جاری ایران در سال 2024 را مثبت 16.7 میلیارد دلار پیش بینی کرده است. در سال 2023 نیز تراز حساب های جاری ایران مثبت 17.8 میلیارد دلار برآورد شده بود.

*عبور ذخایر ارزی در دسترس ایران از 30 میلیارد دلار

ذخایر ارزی در دسترس ایران بر اساس برآورد صندوق بین المللی پول در سال گذشته 25.1 میلیارد دلار بوده است. این رقم برای سال قبل از آن 19.7 میلیارد دلار اعلام شده بود. بر اساس پیش بینی این نهاد بین المللی ذخایر ارزی در دسترس ایران طی سال جاری با افزایش حدود 6 میلیارد دلاری نسبت به سال قبل به 31.3 میلیارد دلار خواهد رسید.

بر اساس این گزارش ذخایر ارزی ایران بسیار بیشتر از این ارقام و بالای 100 میلیارد دلار است که بنا به ادعای صندوق بین المللی پول به دلیل تحریم ها در دسترس ایران قرار ندارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • رشد ۷۰ درصدی بودجه منطقه ۷ اصفهان در ۱۴۰۳‏
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه‌های هلال احمر اردبیل
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه های هلال احمر اردبیل
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار
  • افزایش ۸ درصدی مبلغ جایزه رولان گاروس