Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر خلبان عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش در حاشیه برپایی نمایشگاه ملی دستاوردهای دفاع مقدس و مقاومت، با بیان اینکه دوران دفاع مقدس میدان امتحان برای رزمندگان بود، گفت: در همین راستا نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز بر اساس وظایف و تکالیفی که داشت، اقداماتی را انجام می‌داد و از آنجا که خلبانان نیروی هوایی جزو نیروهای متخصص و تجهیزات‌محور هستند، با آموزش‌هایی که قبل از آغاز جنگ دیده بودند، توانستند در برابر دشمن بعثی قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: آمادگی نیروی هوایی ارتش در دوران جنگ به حدی بود که استراتژی دشمن را به هم ریخت، چراکه دشمن بعثی به دنبال جنگ یک هفته‌ای بود اما مقاومت و آمادگی ما جنگ را فرسایشی کرد.

فرمانده نیروی هوایی ارتش خاطرنشان کرد: در سه ماهه ابتدایی جنگ، اقتصاد کشور عراق مورد تهاجم جدی نیروی هوایی ارتش قرار گرفت، به طوری که صدور نفت عراق از روزانه چهار میلیون بشکه به ۲۵۰ هزار بشکه کاهش یافت.

امیر نصیرزاده با بیان اینکه تمام پالایشگاه‌ها و تجهیزات نفتی دشمن بعثی زیر آتش بمب‌افکن‌های ما قرار گرفته بود، گفت: یکی دیگر از مأموریت‌های نیروی هوایی ما، تهاجم و فلج کردن هواپیماهای دشمن بعثی بود که با موفقیت همراه بود و با توجه به پایگاه‌های متعددی که در شرق عراق درهم کوبیده شده بود، لذا به مدت سه ماه، ۶۰ درصد توان هوایی آن‌ها مختل شد.

وی افزود: به همین دلیل بود که نیروی زمینی با آزادی عمل بالا توانست در مواضع مختلف مستقر شود و در برابر دشمن بعثی صف‌آرایی کند تا از پیشروی آن‌ها جلوگیری شود. از طرفی نیروی هوایی ارتش در آن دوران مسئولیت حفاظت از سکوهای نفتی، جزایر جنوبی مانند خارگ و اسکورت نفتکش‌ها را نیز بر عهده داشت تا شریان اقتصادی کشور باز باشد و با مشکل مواجه نشود.

فرمانده نهاجا با بیان اینکه هم‌اکنون نیز با استفاده از تجارب دوران دفاع مقدس، از یک نیروی هوایی مقتدر، پیشرفته، توانا و متکی به خود بهره می‌بریم، گفت: امروز نه‌تنها قطعات داخلی را تولید می‌کنیم، بلکه در ساخت هواپیما نیز مشارکت داریم بنابراین تنها راه غلبه بر دشمنان و پیشرفت کشور، اتکا به توان داخلی است.

کد خبر 5034142 هادی رضایی

منبع: مهر

کلیدواژه: امیر نصیرزاده نیروی هوایی ارتش هفته دفاع مقدس چهل سالگی دفاع مقدس مجلس شورای اسلامی دفاع مقدس هفته دفاع مقدس ایالات متحده امریکا صحن مجلس چهل سالگی دفاع مقدس محمد باقر قالیباف حجت الاسلام حسن روحانی برجام سعید خطیب زاده حسن روحانی اسحاق جهانگیری محمدجواد ظریف هیئت دولت نیروی هوایی ارتش دشمن بعثی بر دشمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۷۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید یک تفاهم بزرگ رسانه‌ای میان ایران و عراق اتفاق بیفتد

فرشاد مهدی‌پور گفت: ایران و عراق مبارزه ارزشمندی در نبرد با تروریسم داشتند و امنیت امروز مرهون خون شهیدان دو کشوری بوده که بهم آمیخته است.

به گزارش ایسنا، فرشاد مهدی‌پور، رییس هیات ایرانی در دیدار با استاندار کربلا با بیان اینکه دو کشور ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات سابقه درخشانی دارند و همکاری آن‌ها بی‌نظیر است، گفت: مساله مهم در حوزه فرهنگ میان دو کشور مساله اربعین است که باید یک تصویرسازی جهانی صورت بگیرد. باید تلاش کنیم عشق به امام حسین در جهان هر روز گسترش یابد. خوب نیست و دور از شآن است که دو کشور منتظر روایت رسانه‌ای دیگران باشند. هستند کسانی که دشمنانه می‌خواهند روابط استراتژیک دو کشور را برهم بزنند.

وی ادامه داد: موضوع دیگر این است که ایران و عراق مبارزه ارزشمندی در نبرد با تروریسم داشتند. امنیت امروز مرهون خون شهیدان دو کشوری است که بهم آمیخته است.

همچنین در این دیدار نصیف الخطابی استاندار کربلا، گفت: دو کشور ایران و عراق یک دشمن مشترک دارند و آن هجمه فرهنگی علیه فرهنگ اسلامی است.

وی افزود: دو مشکل بزرگ داریم؛ اول جنگ نرم و تهاجم فرهنگی و مشکل دوم القای ناامیدی برای دو کشور است و می خواهند القا کنند که ایران و عراق نمی توانند پیشرفت کنند. برای همین نیازمند تعاملات و همکاری‌های رسانه‌ای هستیم. زیارت اربعین بهترین راه مقابله با هجمه‌های دشمن است.

استاندار کربلا عنوان کرد: هر پیشرفتی که در این دو کشور اتفاق می‌افتد باید بازتاب جهانی داشته باشد. دشمنان حتی از داخل می‌خواهند به روابط دو کشور ضربه بزنند.

وی در خاتمه عنوان کرد: حتما باید یک تفاهم بزرگ رسانه‌ای میان دو کشور اتفاق بیفتد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باید یک تفاهم بزرگ رسانه‌ای میان ایران و عراق اتفاق بیفتد
  • حمله هوایی دشمن صهیونیستی به حومه دمشق
  • درخواست فدراسیون تیراندازی عراق از ایران
  • ارتش به خودکفایی در ساخت تجهیزات و ادوات رسیده است
  • دیدار فرمانده گروه ۹۹ پدافند هوایی نیروی زمینی ارتش با خانواده جانباز متوفی اکبری خندابی
  • نیروی هوایی ارتش به علت مسائل آموزشی هیچ وقت زمین‌گیر نشد
  • وزیر صمت: تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند
  • رژیم صهیونیستی استفاده از سامانه «پاتریوت» آمریکا را کنار می‌گذارد
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • کارگری نماد بالندگی، رشد و اثربخشی است/ کارگران حرف اول و آخر را در جهش تولید می‌زنند