Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، هدایت الله چمالی پور روز یکشنبه به مناسبت روز جهانی گردشگری ، در بازدید از طرح های گردشگری در جمع خبرنگاران افزود: مقصد گردشگری شدن قزوین از جمله برنامه های مهمی که هدف توسعه اقتصادی پایدار است.
وی یادآورشد : براساس بررسی های صورت گرفته مشخص شده که قزوین محل گذر بوده و بسیاری از گردشگران، از ظرفیت های گردشگری این استان بی خبر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جمالی پور افزود : شهر قزوین مملو از ظرفیت های عظیم تاریخی و در دوره ای پایتخت ایران بوده و شخصیت های بزرگی در این استان پرورش یافته اند که زیربنای توسعه استان را ایجاد کرده اند. 
استاندار قزوین گفت : اتفاقات بزرگی در حوزه شهری رخ داده و طبیعت بکر اطراف قزوین مانند الموت و آبگرم جاذبه های زیادی برای استان در حوزه گردشگری دارند که می‌تواند این استان را به عنوان مقصد گردشگری تبدیل کنند.
وی ضافه کرد : برای این امر نیاز به ظرفیت‌هایی جهت تقویت زیرساخت‌های گردشگری استان قزوین داریم و یکی از این زیرساخت های مهم، هتل ها هستند و تلاش شده است تا تقویت و توسعه مراکز گردشگری و اقامتی این استان بعنوان برنامه ای اصلی در دستور کار قرار گیرد. 
جمالی پور به افتتاح هتل آپارتمان و واحدهای بوم گردی در این سفر اشاره و تصریح کرد : تقویت مراکز اقامتی مانند مراکز بوم گردی و به نوعی هتل آپارتمان ها به عنوان یک ظرفیت بسیار مهم در دستور کار قرار دارد.

استاندار قزوین گفت : علیرغم اقدامات صورت گرفته ؛ فاصله زیادی با آنچه در حوزه گردشگری باید اتفاق بیفتد وجود دارد.

وی با اشاره به تاثیر منفی ویروس کرونا بر حوزه گردشگری افزود: تلاش می شود تا پایان دولت ظرفیت های جدیدی بر زیرساخت های گردشگری این استان افزوده شود.

برچسب‌ها استان قزوین استانداری قزوین جهانگردی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان قزوین استانداری قزوین جهانگردی استان قزوین استانداری قزوین جهانگردی اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۹۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی و مطالعه تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران

استاندار تهران با اشاره به نام شهرستانهای غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، علیرضا فخاری، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر ج​​​​​معیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی‌تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب‌بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا باعدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندی‌ها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک‌تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی
  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • جزئیات طرح تقسیم تهران از زبان استاندار
  • بررسی و مطالعه تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران