Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-07@16:13:04 GMT

پُست خالی دیوان عالی آمریکا باید پر شود

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۴۰۸۶۰

پُست خالی دیوان عالی آمریکا باید پر شود

به گزارش افکارنیوز،

یافته‌های نظرسنجی مشترک روزنامه نیویورک تایمز و کالج سینا نشان می‌دهد اکثر رأی‌دهندگان بالقوه آمریکایی بر این باورند که رئیس‌جمهور جدید باید پُست خالی دیوان عالی این کشور را پر کند. 

به نوشته وبگاه آکسیوس، نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که ۵۶ درصد از این رأی‌دهندگان می‌گویند که پیروز انتخابات سوم نوامبر، باید قاضی جدید را برای دیوان عالی این کشور تعیین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

۴۱ درصد از این رأی‌دهندگان نیز بر این باور بوده‌اند که ترامپ بهتر است قبل از انتخابات یک نفر را برای این پُست خالی نامزد کند. 

نتایج این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد عجله ترامپ و جمهوری‌خواهان مجلس سنا در پر کردن این کرسی خالی ممکن است به آنها برای پیروزی در انتخابات سوم نوامبر کمکی نکند؛ به این معنی که آنها شاید رأی‌دهندگانی که برای پیروزی در این انتخابات نیاز دارند را جذب نکنند. این گروه از رأی‌دهندگان زنان، سفید‌پوستان دانشگاه رفته و رأی‌دهندگان مستقل (غیر‌حزبی‌) هستند. 

دونالد ترامپ و قانونگذاران جمهوری‌خواه در مجلس سنا، متعهد شده‌اند تا فوراً نامزد منتخب ترامپ را برای پر کردن این کرسی خالی تأیید کنند؛ بخشی از تلاش آنان به این امید انجام می‌شود که آنها با این کار پایگاه رأی «محافظه‌کاران» را تقویت خواهد کرد؛ زیرا محافظه‌کاران، بیشتر به مسائل دیوان عالی علاقه‌مند هستند. 

ترامپ روز شنبه «اِمی بارت» را به عنوان جایگزین «روث بیدر گینزبرگ»، قاضی متوفی دیوان عالی آمریکا معرفی کرد.  

بارت دارای هفت فرزند است که دو نفر از آنها را از بازماندگان زلزله هائیتی به سرپرستی پذیرفته است و در صورت تایید شدن از سوی کنگره آمریکا، پنجمین زنی خواهد بود که در دیوان عالی این کشور قضاوت می‌کند.

عضویت در هیئت قضات دیوان عالی آمریکا مادام‌العمر است و تغییر در ترکیب این هیئت می‌تواند سال‌ها بر وضعیت موازنه قوا در این کشور اثرگذار باشد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: دیوان عالی دونالد ترامپ نظرسنجی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دونالد ترامپ دیوان عالی آمریکا رأی دهندگان دیوان عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۰۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست

جلسه کارگروه تخصصی رؤسای شعب دیوان عالی کشور با عنوان بررسی موضوع وکیل در مرحله فرجام خواهی با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری دیوان عالی کشور در این جلسه با گرامیداشت روز معلم، به بخشی از سخنان امام راحل (ره) درباره شهید مطهری اشاره کرد و اظهار داشت: "خدمتی که استاد شهید مطهری به نسل جوان و جامعه نموده کم نظیر است. آثاری که از او هست، بی استثنا، همه خوب است و من کس دیگری را سراغ ندارم که بتوانم بگویم: «بی استثنا آثارش خوب است». انسان ساز است.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری ادامه داد: کلیات طرح اصلاح موادی از قانون آیین دادرسی مدنی و کیفری در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصویب شده است و پیگیر هستیم که در این مجلس به تصویب نهایی برسد.

وی با تاکید بر لزوم اختصاص بودجه مستقل برای پیشبرد برنامه‌های دیوان عالی کشور، از تصویب ردیف بودجه مستقل برای بخشی از هزینه‌های دیوان عالی کشور خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری با بیان اینکه دیوان عالی کشور در قانون اساسی دو مسئولیت مهم و اساسیِ نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضائی را برعهده دارد، اظهار داشت: این دو مسئولیت اطلاق دارد و عملکرد صحیح و ضابطه‌مند در این زمینه، با تعریف درست از نحوه نظارت و یا اصلاح قانون و اصلاح روش‌ها و اصلاح ساختار ممکن خواهد بود. چنانچه قضات محترم در این رابطه پیشنهاداتی به منظور پیشبرد هر چه بهتر امور دارند، ارائه دهند.

وی تصریح کرد: آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست، به طوری که وارده پرونده‌های ما در این زمینه فقط در فروردین ماه بیش از ۸۰۰ فقره بوده است که بخش عمده آن مربوط به اختلافات خانوادگی و طلاق بوده است و باید در این زمینه چاره اندیشی شود.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری با اشاره به تشکیل کارگروه‌های تخصصی چهارگانه حقوقی، خانواده، جرائم ناشی از مواد مخدر و دیگر عناوین کیفری در دیوان عالی کشور و آسیب شناسی پرونده‌های مطروحه اظهار داشت: ان شاءالله خروجی این جلسات برای دستگاه قضایی و عموم جامعه مفید به فایده باشد؛ استفاده از نظرات، پیشنهادات و تجربیات همکاران قضایی در رفع اشکالات و مدیریت کلان دیوان عالی کشور مثمرثمر خواهد بود.

گفتنی است در این جلسه موضوع وکیل در مرحله فرجام خواهی در پرونده‌های حقوقی و کیفری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • حکم محمود مهرابی قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • چاپ ۷.۵ میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات
  • چاپ ۷.۵ میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • چاپ هفت و نیم میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات
  • تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست