Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@13:42:56 GMT

هفت شغل پرطرفدار در روزهای کرونایی

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۴۲۶۲۲

هفت شغل پرطرفدار در روزهای کرونایی

به گزارش اقتصادآنلاین  یورونیوز نوشت؛ بحران سلامت و افزایش تقاضا برای کار از راه دور بر دنیای کاریابی‌ نیز تاثیر گذاشته است. اگرچه خطر ورشکستگیِ شرکت‌ها چند برابر شده و دولتها نیز از افزایش شمار متقاضیانِ کمک‌های اجتماعی به دلیل افزایش شمار بیکاری‌ها خبر داده‌اند، اما برخی حرفه‌ها همچنان برای کارفرمایان جذاب به نظر می‌رسند و بنگاه‌های کاریابی خبر از اقبال عمومی به این حرفه‌ها می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا، هفت شغلی که در دوران شیوع کرونا در اروپا برای شرکت‌ها اهمیت بیشتری پیدا کرده و همچنان از بازار خوبی برای استخدام برخوردار هستند، معرفی می‌شوند.

مدیر منابع انسانی

این شغل با متوسط درآمد سالانه ۹۰ هزار یورو، از حرفه‌های پر اهمیت برای شرکتها محسوب می‌شود تا در همراه سازی نیروی انسانی شرکتها با تغییرات جدید مدنظر مدیران، همچنین در راه ایجاد تغییرات در زمان کار یا تغییر آن به دور کاری ایفای نقش کند.

شرکتها برای استخدام در این حرفه عمدتا به دنبال نیروهای دانشگاهی با مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و بالاتر هستند. فارغ التحصیلی از یک مدرسه بازرگانی همچنین تسلط به زبان انگلیسی و داشتن مهارتهای دیجیتالی از دیگر ویژگی‌های مد نظر کارفرمایان است.

حسابدار

متوسط درآمد سالانه در این شغل ۷۱ هزار یورو است. جمع آوری و تجزیه و تحلیل کلیه اسناد مربوط به فعالیت اقتصادی شرکتها بخشی از وظایف حسابداران است. همچنین تعیین نیازهای مالی شرکت و یافتن راه حل‌هایی (وام ، سرمایه گذاری و غیره) برای پاسخ دادن به این نیازها. داشتن مدرک کارشناسی ارشد در امور مالی یا فارغ التحصیلی از مدرسه بازرگانی با تخصص در امور مالی، همچنین داشتن دست‌کم ۳ تا ۵ سال سابقۀ کار در بخش مالی از ویژگی‌های اصلی حسابداران مد نظر شرکت‌هاست.

مدیر فروش در بخش فناوری اطلاعات (IT)

متوسط درآمد سالانه در این شغل ۹۰ هزار یورو است. یک مدیر فروش در جهان فناوری‌های اطلاعاتی و نرم افزارهای اینترنتی، باید با شناسایی فرصتهای سرمایه گذاری و یافتن راههای جذب مشتریان جدید، به توسعه شرکت کمک کند. داشتن مدرک کارشناسی ارشد از مدرسه عالی بازرگانی یا دانشکده‌های مهندسی همچنین تجربه‌های موفقیت‌آمیز در بخش فروش از پیش شرط‌های جذب نیرو است. تسلط به زبان انگلیسی نیز اغلب ضروری است، زیرا این شرکت‌ها اغلب دارای یک شبکه‌ای بین المللی از همکاران و مشتریان هستند.

مدیر امور حسابداری

مدیر بخش حسابداری، مسئول وضعیت صورتهای مالی یک شرکت و تهیه و نظارت بر آنهاست.

او مسئول تیم حسابداران است و شیوه کار با ابزارهای متعدد حسابداری را می‌شناسد. مدیریت صحیح حساب‌ها و حسابرسی سالانه بخشی دیگر از وظایف اوست.

داشتن مدرک کارشناسی ارشد یا بالاتر در رشته‌های حسابداری و مدیریت، سه تا پنج سال تجربه کار، تسلط به زبان انگلیسی و توانایی بالا در مسئولیت پذیری از ویژگی‌های اصلی داوطلبان این مهارت محسوب می‌شود.

کنترل کننده امور اداری و اجرایی

متوسط درآمد سالانه در این شغل بین ۴۵ هزار تا ۵۶ هزار یورو است. بررسی مداوم بودجه شرکت در بخش‌های مختلف همچنین بودجه‌های موقت از مهمترین وظایف این فرد است.

دارنده این شغل موظف به ایجاد ابزارهای لازم برای تقویت سیستم‌های نظارت بر فعالیتهای مالی و اجرایی شرکت است. او غالباً با تمام بخش‌های شرکت در تماس بوده و مسئول مدیریت و تخصیص بهینه منابع مالی شرکت است و باید بر گردش مالی شرکتها و نحوه پرداخت حقوق و دستمزدها نظارت داشته باشد. داشتن مدرک کارشناسی ارشد در بخش کنترل حسابداری و حسابرسی (CCA)، تجربه کار و تسلط به زبان انگلیسی از پیش شرطهای لازم برای استخدام در این شغل است. 

صاحب محصول (Product Owner)

متوسط درآمد سالانه در این شغل بین ۵۰ هزار تا ۵۶ هزار یورو است. مسئول تعریف و طراحی محتوای یک محصول و اجرای پروژه با استفاده از روش اسکرام است. او در این راه موظف به انجام آزمایشاتی به کمک کاربران برای کارایی بهتر سیستم تولید محصول نیز هست. این حرفه از مشاغل نوظهور است؛ به همین دلیل سابقه دانشگاهی مورد نیاز در این زمینه چندان روشن نیست. اما به طور کلی، داوطلبان استخدام شده دو تا سه سال تجربه دارند و دارای مدرک کارشناسی ارشد از یک مدرسه عالی بازرگانی، یک دانشکده مهندسی یا یک مدرسه تخصصی در علوم کامپیوتر هستند.

مدیر امور حقوقی

متوسط درآمد سالانه در این شغل بین ۹۰ هزار تا ۱۰۰ هزار یورو است.

مدیر امور حقوقی، مشاور عمومیِ ریاست در بخش حقوقی محسوب می شود و از منافع شرکتی که در آن کار می کند دفاع می کند. وی از قوانین همچنین مقررات داخلی کاملا آگاه است و نقش مشاوره‌ای دارد. نقش او در زمان اخذ تصمیمات مهم برای تجارت ضروری است و به عنوان مثال می‌تواند درباره خطرات قانونی احتمالی هشدار دهد

 داشتن مدرک کارشناسی ارشد در رشته حقوق برای استخدام در این شغل ضروری است. علاوه بر این امروزه بسیاری از مدیران حقوقی در حقوق تجارت نیز تخصص دارند.

پربیننده ترین پیش‌‌بینی وضع مقررات کرونایی جدید در تهران برنامه معلمان تلویزیونی در روز ۶مهر نیم صفحه اول روزنامه‌های امروز +عکس رد طرح جذب استخدام معلمان حق‌التدریسی در کمیسیون آموزش یارانه میلیاردی برای استخرهای لاکچری!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شیوع کرونا شغل عجیب دورکاری شغل پردرآمد ویروس کرونا کسب و کار آسیب دیده از کرونا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت تسلط به زبان انگلیسی هزار یورو برای استخدام شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۲۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟

چالش سرمایه گذاری و تامین مالی در صنعت پتروشیمی مانع از توسعه زنجیره ارزش آن شده است اما چگونه میتوان بر این چالش فائق آمد؟

به گزارش ایسنا، علی صالح نیا، پژوهشگر ارشد صنعت نفت و پتروشیمی در یادداشتی اختصاصی برای ایسنا نوشت: هرچند تأسیس اولین مجتمع پتروشیمی در ایران به دهه ۱۳۳۰ و آغاز به کار پتروشیمی مرودشت برمی گردد؛ اما با توجه به ظرفیت ۳ میلیون تنی تولید محصولات پتروشیمی قبل از انقلاب اسلامی و ظرفیت بیش از ۹۰ میلیون تنی تولید محصولات پتروشیمی در حال حاضر میتوان گفت این صنعت یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه اقتصادی است.

با این حال علیرغم وجود زمینه‌های فراوانی همچون دسترسی به خوراک، دسترسی به بازار، دسترسی به دریا و سایر موارد مورد نیاز برای توسعه این صنعت، ظرفیت‌های خالی بسیاری پیشروی صنعت پتروشیمی ایران قرار دارد که لازم است سیاستگذاران و پژوهشگران به این موضوع توجه نمایند.

چالش ­سرمایه­‌گذاری و تامین مالی

یکی از مهم‌ترین مسائلی که باید مورد توجه پژوهشگران سیاستگذاری صنعت پتروشیمی قرار گیرد، بررسی چالش‌ها و موانعی است که بر سر راه توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی وجود دارد. یکی از چالش‌های مهم حوزه سرمایه گذاری و تامین مالی است. موانع حوزه سرمایه گذاری و تامین مالی شامل مواردی همانند وجود پروژه‌های متعدد نیمه تمام، وجود متغیرهای اقتصادی بی‌ثبات، عدم فراگیر شدن ابزارهای مالی مناسب، عدم جذابیت طرح‌های پتروشیمی برای سرمایه گذاران، نبود سازکار قوی برای جذب سرمایه‌گذار خارجی، حضور نداشتن در عرصه بین‌الملل بازارهای جهانی برای تأمین مالی، تقسیم سود نقدی شرکت‌های پتروشیمی بین سهامداران.

از مهمترین دلایل تکمیل نشدن پروژه‌­ها و یا به تاخیر افتادن بهره­‌برداری پروژه‌­ها، مناسب نبودن فضای عمومی کسب و کار، نبودِ توانایی در تدوین و اجرای برنامه‌ها و راهبردهای مالی، نقص در بروزرسانی مطالعات اقتصادی طرح‌ها و افزایش هزینه­‌ها، عدم دسترسی به منابع مالی لازم جهت مشارکت با بخش خصوصی، کاهش توانایی اجرای طرح‌های توسعه‌ای، مشکلات تأمین منابع ارزی، نبود سیاستگذاری مالی بلندمدت، اتخاذ نکردن سیاست‌های حمایتی مالی از سوی نهاد ناظر صنعت، وضع قوانین و مقررات جدید مؤثر در سودآوری شرکت‌های پتروشیمی، نبود ثبات لازم در قوانین حوزه پتروشیمی است.

تغییر قوانین در برخورد با سرمایه گذار از جمله گذاشتن و برداشتن تخفیف خوراک نیز ریسک سرمایه گذاری در این حوزه را بالا می­برد. عدم فراگیر شدن ابزارهای مالی مناسب از دیگر موانع مورد اشاره در حوزه سرمایه گذاری و تأمین مالی است که عدم بلوغ استفاده از ابزارهای مالی مناسب در تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، نبودِ ابزارهای مشتقه داخلی، نبودِ امکان استفاده از مشتقات مالی بین المللی در پوشش ریسک نرخ ارز، نبودِ امکان استفاده از مشتقات مالی در معامله محصولات از زیرمجموعه های این عامل هستند. گزینه‌های جایگزین سرمایه‌گذاری نیز یکی از موانع حوزه سرمایه‌گذاری در زنجیره صنعت پتروشیمی است.

راهکارهای پیشنهادی

ارتقای کیفیت زیرساخت­‌ها، توسعه سازمان­‌های مالی و افزایش سرمایه انسانی می‌­تواند زمینه مناسبی را برای جذب فناوری و دانش خارجی فراهم کند. اثرات منفی بیماری هلندی را از بین میبرد و به کشور میزبان اجازه می دهد از مزایای فناوری خارجی بهره‌مند شود. باتوجه به شرایط تحریمی کشور، مهم‌ترین نکته در جذب سرمایه‌گذار خارجی، نبود سازکار قوی برای جذب سرمایه‌گذار خارجی است که از جمله علل بوجود آمدن این مشکل فراهم نبودن بسترهای لازم برای جذب سرمایه‌گذار خارجی، نبودِ امکان همکاری‌های دولتی برای ارائه مضامین مناسب در خصوص استفاده از تسهیلات خارجی، افزایش کارمزدهای نقل و انتقال منابع، نقل و انتقال منابع توسط تراست‌ها، عدم امکان تأمین مالی خارجی، نبود ارتباط مالی مستقیم بین خریداران و فروشندگان محصولات، ضعف دانش بانکی برای تعامل با دنیا، مشکلات دریافت منابع حاصل از فروش، مشکلات انتقال منابع برای خریدهای خارجی، نبودِ رتبه‌بندی اعتباری شرکت‌ها، عدم وجود مشوق‌های لازم جهت جذب سرمایه‌گذاری به خصوص صنایع پایین دستی، عدم استفاده از سود انباشته شرکت‌ها در طرح‌های توسعه مجتمع‌های پتروشیمی پایه ای است.

اطمینان از وفای به تعهدات بین شرکت‌­ها در فضای اقتصادی، برای توسعه و افزایش تعاملات تجاری در هر صنعتی از جمله صنعت پتروشیمی امری ضروری است. این اطمینان توسط مؤسسات رتبه بندی اعتباری که به تعیین رتبه اعتباری شرکت ها و ابزارهای مالی مختلف توجه میکنند صورت میگیرد. همچنین امکان انتشار اوراق بین المللی به سایر کشورها در تأمین مالی پروژه‌های پتروشیمی برای کشور وجود ندارد.

یکی دیگر از محل های تأمین مالی طرح‌های توسعه پتروشیمی، سود انباشته شرکت­‌ها است. از عوامل ایجاد ریسک نقدینگی تقسیم حداکثری سود سالیانه شرکت‌های پتروشیمی در مجامع، نبود منابع مالی داخلی و سرمایه گذاری‌های خارجی برای طرح‌های توسعه این صنعت نام برده میشود. عمده ریسک نقدینگی در صنعت پتروشیمی مربوط به مسائل توسعه­‌ای و انجام پروژه‌های جدید است؛ زیرا با توجه به فروش و درآمدهای زیاد این شرکت‌ها، در عملیات معمول خود با ریسک نقدینگی مواجه نیستند؛ اما وجود این ریسک برای امور توسعه‌ای و نوآوری در محصولات حائز اهمیت است.

جمع بندی

به طور خلاصه  چالش ها و راهکارهای پیشنهادی  توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی به صورت زیر مطرح می‌شود:

در حوزه سرمایه گذاری و تامین مالی، وجود پروژه‌های نیمه‌تمام، متغیرهای اقتصادی بی‌ثبات، عدم وجود ابزارهای مالی مناسب، عدم جذابیت طرح‌های پتروشیمی برای سرمایه‌گذاران و... به عنوان چالش تعریف می شوند که متناسب با چالش­‌های فوق الذکر راهکارهایی پیشنهاد می شود همچون استفاده از منابع داخلی (بازار سرمایه، صندوق توسعه ملی)، جذب سرمایه خارجی از طریق دیپلماسی اقتصادی... برای حوزه سرمایه گذاری و تامین مالی.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راهنمای جامع انتخاب و خرید نرم‌افزار حسابداری
  • مراسم تجلیل از برگزیدگان المپیاد علمی دانشجویی برگزار شد
  • افشاگری تازه جمهوری‌خواهان علیه رابرت مالی
  • جمهوری‌خواهان آمریکا: رابرت مالی اسناد محرمانه را در تلفن همراه شخصی‌اش نگهداری می‌کرد
  • واشنگتن‌پست: دلیل تعلیق رابرت مالی نگه‌داری اسناد محرمانه در تلفن شخصی و به سرقت رفتن آنها از طریق حمله سایبری بود/ اعضای ارشد کنگره آمریکا خواستار توضیح شدند
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • طرح کالابرگ الکترونیکی دوباره اجرا می‌شود؟
  • زمان اعلام نتایج آزمون ارشد مشخص شد
  • سم‌زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار!
  • این کار را انجام ندهید، یارانه تان قطع می شود!