Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از کالاخبر، مصطفی طاهری، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: یکی دیگر از موضوعاتی که به التهابات داخلی دامن می زند، این است که بعضی از شرکت‌های تولیدکننده بخشی از محصول خود را در بورس کالا عرضه می‌کنند و مابقی محصول را در بازارِ خارج از بورس و بدون هیچگونه شفافیتی به فروش می‌رسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال فقط ۲۲ درصد از تولید شمش در بورس کالا عرضه شده و ۷۸ درصد از آن خارج از بورس به فروش رسیده است و قانون در این زمینه رعایت نمی شود. کافی است شما در اینترنت جستجو کنید می توانید سایت فروشی برای محصولات خام فولادی پیدا کنید در صورتی که کارخانه های تولیدی فقط باید به صورت مستقیم محصولات خود را به دست کارخانجات مصرف‌کننده دیگر برساند.

مصطفی طاهری عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره این گزارش نظارتی گفت: کل زنجیره فولادسازی از سنگ آهن تا حقوق کارگر، قیمت برق و انرژی و... داخلی است و هیچ‌کدام با قیمت ارز بالا و پایین نمی شود، اما قیمت‌ فولاد با نوسان ارز در حال نوسان است و التهابات زیادی در بازار داخلی به وجود آورده است. باید این سوال را پرسید که وقتی حقوق کارگر، قیمت انرژی و تقریبا قیمت سنگ آهن تغییری نکرده چرا قیمت فولاد در حال تغییر و افزایش است و لحظه به لحظه تغییر می کند؟

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی در ادامه به عرضه محصولات فولادی خارج از بورس کالا اشاره کرد و افزود: یکی دیگر از موضوعاتی که به التهابات داخلی دامن می‌زند، این است که بعضی از شرکت‌های تولیدکننده بخشی از محصول خود را در بورس کالا عرضه می‌کنند و مابقی محصول را در بازارِ خارج از بورس و بدون هیچگونه شفافیتی به فروش می‌رسانند. به عنوان مثال فقط ۲۲ درصد از تولید شمش در بورس کالا عرضه شده و ۷۸ درصد از آن خارج از بورس به فروش رسیده است و قانون در این زمینه رعایت نمی شود. کافی است شما در اینترنت سرچ کنید می توانید سایت فروشی برای محصولات خام فولادی پیدا کنید در صورتی که کارخانه های تولیدی فقط باید به صورت مستقیم محصولات خود را به دست کارخانجات مصرف‌کننده دیگر برساند، اما متاسفانه بدون تغییر شکل این محصولات در سایت‌های اینترنتی به خرید و فروش می رسد و هیچ برخوردی از سوی مراجع نظارتی مثل وزارت صنعت، معدن و تجارت، ستاد تنظیم بازار و تعزیرات با این عرضه خارج از شبکه صورت نمی‌گیرد.

طاهری در خاتمه به طرح پیشنهادی کمیسیون صنایع و معادن در مورد برخورد با تخلفات و برطرف شدن مشکلات این حوزه خبر داد و افزود: ما در کنار این گزارش یک طرحی را هم به مجلس پیشنهاد دادیم که امیدواریم تا ۱۰ روز آینده در صحن علنی مجلس به تصویب برسد. این طرح ۲ قسمت اصلی دارد: نخست آنکه، مجدد تاکید شده فروش داخلی فولاد فقط باید در بورس کالا باشد. قبلا این تاکید توسط ستاد تنظیم بازار وجود داشت و قانون نبود اما در صورت تصویب این طرح، عرضه خارج از شبکه تخلف از قانون محسوب می‌شود و مجازات و برخورد جدی تری با آن صورت می‌گیرد. مورد دوم آنکه، اجازه صادرات محصولات فولادی داده نمی‌شود مگر اینکه قبل از آن به بورس کالا عرضه شده باشد و کسی نخرد و به مازاد تبدیل شود. صادرات هم فقط توسط کارخانه انجام می‌شود و جلوی واسطه ها گرفته خواهد شد.

طاهری در پایان باید به این نکته اشاره کرد که با این که صنعت فولادسازی ایران یکی از مهمترین صنایع کشور در زمینه تولید، اشتغال است و ایران موفقیت های چشمگیری در این زمینه کسب کرده و دهمین کشور برتر جهان در زمینه تولید فولاد است اما عرضه فولاد در بازارهای داخلی همواره ملتهب بوده و اکثر اوقات مصرف‌کنندگان از شرایط خرید و قیمت معاملات ناراضی بوده و قیمت‌های موجود در بازار بسیار فراتر از قیمت‌های جهانی است.این مشکلات سبب شد تا نمایندگان مجلس یازدهم به این موضوع ورود کرده و گزارشی را برای نظارت بیشتر و برطرف کردن این مشکلات در این حوزه تدوین کنند.

پربیننده ترین ارزش سهام عدالت من (۶ مهرماه) امکان فروش ۶۰درصد سهام عدالت در بانک رفاه کارگران ارزش سهام عدالت من (پنجم مهرماه) شاخص کل در نزدیک شدن به حمایت میلیون و ۵۵۴هزار واحدی بیشترین تغییر مالکیت حقیقی و حقوقی در بازار سهام/ حقیقی‌ها از بانک صادرات با شدت خارج شدند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس کالا بورس بازار سرمایه محصولات فولادی بازار فولاد وضعیت بورس امروز مصطفی طاهری قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت بورس کالا عرضه خارج از بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۷۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت محصولات سایپا +جدول

ارقام پیشنهادی فروشنده‌های شاهین دنده‌ای و کوییک GX در اولین روز معاملاتی هفته پنج میلیونی افزایش پیدا کرده است.

به گزارش مشرق، شاهین دنده‌ای امروز شنبه هشتم اردیبهشت با رشد قیمت پنج میلیونی روانه بازار شده و همین تغییر در ارقام پیشنهادی فروشنده‌های کوییک دیده می‌شود.

قیمت شاهین دنده‌ای در بازار آزاد امروز به ۷۷۰ میلیون تومان رسید و خرید کوییک دنده‌ای تیپ GX به‌طور متوسط ۴۵۰ میلیون تومان خرج برمی‌دارد.

شاهین اتوماتیک به‌عنوان گرانقیمت‌ترین سواری داخلی سایپا ۸۶۵ میلیون تومان به‌فروش می‌رسد و آنطرف معدود تیبا صندوقدار صفرکیلمتر موجود در بازار به طور متوسط ۳۹۷ میلیون تومان آگهی می‌شوند. قیمت روز محصولات سایپا در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز خودروهای سایپا

مدل ششم اردیبهشت هشتم اردیبهشت
پراید ۱۵۱ تیپ DA مدل ۱۴۰۳

۳۴۰ میلیون تومان

۳۴۰ میلیون تومان

تیبا صندوقدار مدل ۱۴۰۱

۳۹۷ میلیون تومان

۳۹۷ میلیون تومان

تیبا هاچبک مدل ۱۴۰۱

۴۰۲ میلیون تومان

۴۰۲ میلیون تومان

ساینا S دنده‌ای مدل ۱۴۰۳

۴۴۵ میلیون تومان

۴۴۵ میلیون تومان

کوئیک GX مدل ۱۴۰۳

۴۴۵ میلیون تومان

۴۵۰ میلیون تومان

کوئیک SR دنده‌ای مدل ۱۴۰۳

۴۵۵ میلیون تومان

۴۵۵ میلیون تومان

اطلس مدل ۱۴۰۳

۵۹۵ میلیون تومان

۵۹۵ میلیون تومان

چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۲

یک میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان

چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۳

یک میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان

شاهین دنده‌ای مدل ۱۴۰۳

۷۶۵ میلیون تومان

۷۷۰ میلیون تومان

شاهین اتوماتیک مدل ۱۴۰۳

۸۶۵ میلیون تومان

۸۶۵ میلیون تومان

منبع:فرارو

دیگر خبرها

  • قیمت محصولات سایپا +جدول
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • رهاشدگی قیمت ها در بازار اجاره بها و رهن مسکن
  • سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد
  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان