Web Analytics Made Easy - Statcounter

سکه بهار آزادی طرح جدید ۱۳ میلیون و ۳۰۹ هزار تومان، رصد و پایش قیمت اقلام اساسی به صورت هفتگی انجام می شود، رشد ۶ درصدی بازرسی نسبت به سال گذشته، دلیل اصلی افزایش قیمت‌ها و نقش دستگاههاي ناظر برخی از اخبار اقتصادی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، مهمترین اخبار اقتصادی امروز دوشنبه ۷ مهرماه شبستان به شرح زیر است:

سکه بهار آزادی طرح جدید ۱۳ میلیون و ۳۰۹ هزار تومان

امروز (دوشنبه 7 مهر) هر گرم طلای 18 عیار یک میلیون و 256 هزار تومان، هر انس طلا در بازارهای جهانی 1862 دلار، هر گرم طلای 24 عیار یک میلیون و 675 هزار تومان، سکه بهار آزادی طرح قدیم 12 میلیون و 730 هزار تومان، سکه بهار آزادی طرح جدید 13 میلیون و 309 هزار تومان، نیم سکه بهار آزادی 7 میلیون و 300 هزار تومان، ربع سکه بهار آزادی 4 میلیون و 350 هزار تومان و سکه یک گرمی 2 میلیون و 200 هزار تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امروز (دوشنبه 7 مهر) در بازار ارز دلار 28 هزار و 700 تومان، یورو 33 هزار و 397 تومان، پوند 37 هزار و 188 تومان، درهم امارات 7939 تومان، یوان چین 4286 تومان و لیر ترکیه 3820 تومان است.

 

این در حالی است که روز گذشته (یکشنبه 6 مهر) هر گرم طلای 18 عیار یک میلیون و 249 هزار تومان، هر انس طلا در بازارهای جهانی 1862 دلار، هر گرم طلای 24 عیار یک میلیون و 666 هزار تومان ارزشگذاری شده بود. سکه بهار آزادی طرح قدیم 12 میلیون و 650 هزار تومان، سکه بهار آزادی طرح جدید 13 میلیون و 246 هزار تومان، نیم سکه بهار آزادی 7 میلیون و 200 هزار تومان، ربع سکه بهار آزادی 4 میلیون و 200 هزار تومان و سکه یک گرمی 2 میلیون و 150 هزار تومان بود.

 

همچنین (یکشنبه 6 مهر) در بازار ارز دلار 28 هزار و 506 تومان، یورو 33 هزار تومان و 302 تومان، پوند 36 هزار و 771 تومان، درهم امارات 7850 تومان، یوان چین 4238 تومان و لیر ترکیه 3777 تومان بود.

 

رصد و پایش قیمت اقلام اساسی به صورت هفتگی انجام می شود

سعید صارمی شب گذشته (یکشنبه 6 مهر) در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما با اشاره به اینکه رصد و پایش قیمت اقلام اساسی به صورت هفتگی انجام می شود درباره اقدامات انجام شده بعد از دستور رئیس جمهور برای مقابله با گران فروشی گفت: طی چند روز گذشته در بحث تخم مرغ برخی اقدامات  برای صادرات و تعدیل قیمت صورت گرفت و قرار شد نظارت  بر بازار تقویت شود تا این کالا با قیمت مصوب به دست مصرف کننده برسد.

 

معاون دفتر تنظیم بازار وزارت صمت افزود: در حوزه برنج و برخی اقلام اساسی دیگر که در گمرک مانده اند هم مقرر شد بانک مرکزی ارز لازم را برای ترخیص کالا از گمرک تامین کند.

 

این مقام مسئول بیان کرد: ۸۰ درصد از اقلام وارداتی مربوط به مواد اولیه و  واسطه ای می شود که این اقلام متاثر از قیمت ارز هستند  و بخشی از گرانی های موجود در بازار هم به نوسان نرخ ارز مربوط می شود.

 

رشد ۶ درصدی بازرسی نسبت به سال گذشته

مجتبی ماجد شب گذشته (یکشنبه 6 مهر) در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، بخشی از همکاران بازرس ما مشمول دورکاری شدند.

 

مدیرکل بازرسی ویژه سازمان حمایت افزود: با وجود شرایط کرونایی امسال  ما رشد ۶ درصدی بازرسی نسبت به سال گذشته داشته ایم.

 

او با اشاره به محدودیت منابع انسانی در سازمان حمایت افزود: در مرداد سال ۹۷ مصوب شده بود تا تعداد بازرسان سازمان حمایت افزایش یابد اما به دلیل کمبود منابع مالی متاسفانه موفق به تقویت نیروی انسانی  نشدیم.

 

ماجد در خصوص تاخیر در فرایند قیمت گذاری گفت: تعیین قیمت اقلام، منوط به ارائه مدارک و اسناد به سازمان حمایت است که زمان بر است.

 

او ادامه داد: وظیفه ذاتی سازمان حمایت نظارت و کنترل دقیق  قیمت ها در سطح بازار است که نیاز به ابزارهای لازم همچون نیروی انسانی و منابع مالی دارد. شرایط تحریم و مشکل واردات در وضعیت بازار تاثیر گذار است و الزامات خاصی می طلبد و دستگاه ها باید تجهیز شوند.

 

دلیل اصلی افزایش قیمت‌ها و نقش دستگاههاي ناظر

قاسم نوده‌فراهانی در برنامه تیتر امشب با بیان اینکه همواره در سطح بازار تعدادی بازرس برای نظارت بر قیمت ها داریم، گفت: آنچه مهم است اینکه بحث گرانی و گرانفروشی دو مقوله جدا از هم است که گرانفروشی در سطح عرضه به عهده بازرسان اصناف است.

 

رئیس اتاق اصناف تهران تاکید کرد: ما همیشه واحد‌های صنفی را ملزم می‌کنیم تا کالایی را بدون فاکتور معتبر نخرند.

 

نوده فراهانی ادامه داد: دلیل این اقدام نیز این است که قیمت درج شده بر کالاها مبنای نظارت و تصمیم گیری بازرسان ما در مورد واحد‌های صنفی قرار می‌گیرد.

 

رئیس اتاق اصناف تهران معتقد است: وقتی کالایی از یک قیمت مشخص ظرف چند روز بالاتر می‌رود مسئولیت آن بر عهده واحد صنفی نیست و واحد صنفی از سود متعارف خود نباید ریالی اضافه بگیرد.

 

او اعلام کرد: پرونده‌های ارجاعی به سازمان تعزیرات هم نتیجه بازرسی بازرسان اتاق اصناف است که در نوبت رسیدگی قرار می‌گیرند.

 

ساز و کاری برای حمایت از تولید سم در داخل آماده کردیم

محسن صفدری شب گذشته (یکشنبه 6 مهر) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با انتقاد از سخنان رئیس انجمن وارد کنندگان سم گفت: در بخش معاونت صنایع وزارت صمت، ساز و کاری برای حمایت از تولید داخل آماده کردیم و اعلام آمادگی می کنیم همه ثبت سفارش هایی که توسط واحدهای استانی یا وزارت جهاد کشاورزی انجام می شود در معاونت صنایع غیرفلزی وزارت صمت متمرکز شوند که با هماهنگی تولید کنندگان و انجمن تولید کنندگان ثبت سفارش ها انجام شود.

 

مدیر کل صنایع غیرفلزی وزارت صمت افزود: با این ساز و کار می توان واردات را مدیریت کرد و بدون هماهنگی تولید کننده و در صورت وجود نمونه داخلی، اجازه واردات نخواهیم داد.

 

فرید رحمتی تولید کننده سم نیز در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: همه مواد تکنیکالی که تولید کننده های داخلی به عنوان مواد اولیه وارد می کنند زیر نظر سازمان حفظ نباتات و استاندارد است.

 

وی افزود: همه مواد اولیه داخل، آزمایش می شود و سازمان حفظ نباتات در هر لحظه اجازه دارد از آزمایشگاه ها و کارخانه های تولید سم داخل بازدید و محصولات را آزمایش کند.

 

 

 

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی خبرگزاری شبستان اخبار سکه بهار آزادی طرح جدید عیار یک میلیون سازمان حمایت یکشنبه 6 مهر گرم طلای هزار تومان وزارت صمت قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۹۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است

به گزارش تابناک اقتصادی؛ بعد از اعمال دور جدید تحریم های ظالمانه علیه کشورمان در سال 2012 و از بین رفتن معامله ایران و غرب، با مشکلات عدیده ای در زمینه دسترسی به اقلام راهبردی در صنایع بزرگ روبرو شدیم. 

کشورها معمولاً راهکارهای مختلفی را در مقابل تحریم ها امتحان می کنند. ما در ابتدا تلاش کردیم از طریق مذاکره به حل و فصل تحریم ها بپردازیم و آن ها را رفع کنیم. وقتی از حسن نیت طرف مقابل و تأثیرگذاری مذاکرات ناامید شدیم به دور زدن تحریم ها روی آوردیم. این سیاست ها نتیجه نداد. 

در نهایت به دنبال راهکارهایی به منظور خنثی سازی تحریم ها برآمدیم. راهکار این بود که به توان داخلی و دانش بنیان کشور تکیه کنیم. بنابراین، در صدد برآمدیم که با سیاست گذاری هایی مانند اجرای طرح تولیدات بار اول و تصویب قوانینی مانند جهش تولید دانش بنیان به استفاده حداکثری از توان دانش بنیانی کشور بپردازیم.

تلاش ها نتیجه داد و توانستیم در شرایط تحریم نیازهای صنایع در زمینه اقلام راهبردی را مرتفع کنیم. حالا هدف گذاری کشور این است که جهش تولید را با مشارکت مردم رقم بزنیم. به زعم بسیاری، این هدف مهم تنها از طریق توسعه اقتصاد دانش بنیان و دانش بنیان شدن صنایع بزرگ کشور محقق می شود.

نظرات سیدمحمدرضا میرتاج الدینی، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور را در ادامه می خوانید. 

میرتاج الدینی در گفتگو با تابناک اقتصادی در ارتباط با توسعه اقتصاد دانش بنیان با هدف افزایش مشارکت مردم در اقتصاد کشور و تحقق شعار سال تصریح کرد: همان طور که مقام معظم رهبری تأکید کرده اند، دانش بنیان ها موفق ترین تجربه ما در حوزه افزایش مشارکت مردم و بخش خصوصی در اقتصاد بوده اند. اگر بخواهیم شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم تحقق پیدا کند، باید توسعه اقتصاد دانش بنیان را در دستور کار داشته باشیم.

وی ادامه داد: افزایش رشد اقتصادی کشور در گروی حمایت از دانش بنیان ها و توسعه اقتصاد دانش بنیان است. هر چقدر در این زمینه کارهای جدی تری انجام دهیم، گام بیشتری در راستای تحقق شعال سال برمی داریم.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس خاطرنشان کرد: تکمیل زنجیره ارزش محصولات به عنوان یکی از ارکان اصلی نقشه راه دانش بنیان شدن صنایع کشور مطرح است. اعمال این سیاست به افزایش درآمدهای کشور به صورت تصاعدی منجر می شود و ارزش افزوده را افزایش می دهد. 

میرتاج الدینی گفت: در بسیاری از حوزه ها نیاز به تکمیل زنجیره ارزش داریم تا بتوانیم از یک طرف نیازهای داخلی را برطرف کنیم و از طرف دیگر به صادرات بپردازیم و درآمدهای ارزی کشور را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: به طور مثال، در زمینه پتروشیمی حلقه های تولید کامل نیستند و دچار خام فروشی هستیم. مواد پتروشیمیایی را در سطوح اولیه صادر می کنیم و از مزیت های توسعه زنجیره ارزش محروم هستیم. حرکت به سمت تولید محصولات نهایی باید با جدیت در دستور کار باشد. 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور توضیح داد: بومی سازی محصولات و تولیدات بار اول نیز از دیگر ارکان کلیدی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ کشور محسوب می شوند. در شرایط فعلی که تحت تحریم قرار داریم، دسترسی کشور به اقلام راهبردی در صنایع بزرگ با مشکل مواجه شده است. به منظور رفع این مشکل، طرح تولیدات بار اول با اتکا به توان دانش بنیانی و داخلی کشور در دستور کار قرار دارد که از اهمیت بالایی برخوردار است.

میرتاج الدینی گفت: متاسفانه برخی افراد سودجو بر سر راه طرح های خوبی مانند تولیدات بار اول سنگ اندازی می کنند. زیرا نفع آن ها در این است که کشور به واردات اقلام مورد نظرشان وابسته به خارج از کشور باشد. آن ها مافیای واردات هستند که از آوردن این اقلام از خارج از کشور بسیار سود می برند. دولت باید با جدیت در مقابل این کج اندیشی ها بایستد و طرح تولید اقلام راهبردی در داخل کشور را در چارچوب سیاست تولیدات بار اول پیش ببرد.

وی در پایان تأکید کرد: توسعه صنعتی کشور با مشارکت مردم، تنها از طریق توسعه اقتصاد دانش‌بنیان امکان پذیر است. این امر نیز در گروی دانش‌بنیان شدن صنایع بزرگ به کمک شرکت‌های توانمند دانش‌بنیان است.

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • توزیع اقلام‌ اساسی بین خانوارهای حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • طلای جهانی پس رفت
  • علت افزایش قیمت ریالی حج بالارفتن نرخ ارز در کشور است
  • شکست نفت در فرار از بزرگترین کاهش هفتگی ۳ ماه گذشته
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت
  • نوسان قیمت طلا و سکه در بازار رشت تا ساعت ۱۳:۰۰
  • قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۳/۰۲/۱۳
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول