Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، تهیه استاندارد‌های فعالیت بدنی و بسته‌های آموزشی ـ تمرینی برای زنان و مردان سالمند ایرانی توسط  محمد فرامرزی استادیار دانشگاه شهرکرد خاتمه یافته است.

این مطالعه با هدف تهیه استاندارد‌ها و بسته‌های آموزشی تمرینی سالمندان زن و مرد ایرانی انجام گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به افزایش جمعیت سالمندان در جهان و ایران، پیش بینی شده است تا سال ۱۴۱۰ حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد جمعیت ایران را سالمندان تشکیل دهند.

سالمندی فرآیندی پیچیده شامل متغیر‌های زیاد (مانند ژنتیکی، عوامل سبک زندگی، بیماری‌های مزمن) است که با یکدیگر در تعامل هستند و نحوه سالمند شدن افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهند. شواهد پژوهشی معتبر به طور قوی از ارتباط بین افزایش سطح فعالیت بدنی و شرکت در فعالیت‌های ورزشی و بهبود سلامت در افراد سالمند حمایت می کند. شرکت در فعالیت بدنی منظم (هر دوی فعالیت‌های ورزشی هوازی و قدرتی) پیامد‌های مطلوب زیادی ایجاد می‌کند که در سالمندی سالم دخالت دارند.

مطالعات نشان داده است، در بیشتر کشور‌های جهان و از جمله ایران، تعداد بسیار کمی از سالمندان حداقل مقادیر توصیه شده فعالیت بدنی را انجام می‌دهند. عدم انجام فعالیت بدنی در بسیاری از بیماری‌های مزمنی که در سالمندی رخ می‌دهد از جمله بیماری‌های قلبی- عروقی، سکته، دیابت قندی، بیماری‌های تنفسی، بیماری آلزایمر، پرفشار خونی و سرطان دخالت دارد. فعالیت ورزشی منظم و افزایش آمادگی هوازی با کاهش مرگ و میر و ناتوانی همراه است و مشخص شده است بیماری و ناتوانی را کاهش و کیفیت زندگی افراد سالمند را بهبود می‌دهد.

بسته تهیه شده شامل انواع تمرینات برای سالمندان شامل: گرم کردن و سرد کردن، تمرینات هوازی و بی هوازی، تمرینات روی زمین، نشسته و با استفاده از دیوار، تمرینات مناسب افراد مبتلا به بیماری مزمن و اختلالات جسمانی، تمرینات آمادگی جسمانی و حرکتی است. پژوهش همچنین بر اصول طراحین تمرینات و برنامه تمرینی برای سالمندان کار کرده است.

بیشتر بخوانید

جزئیات دوره فرصت مطالعاتی در پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم

همچنین پژوهشگاه تربیت و علوم تربیتی وزارت علوم جهت همکاری با سازمان‌های مختلف برای ارائه نتایج کاربردی طرح مذکور همکاری خود را اعلام می‌کند.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پژوهشگاه تربیت بدنی سالمندان فعالیت بدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۹۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟

متخصصان دانشگاه صنعتی سوینبرن استرالیا رفتار ۲۰۰۰ نفر را در بازه زمانی ۲۴ ساعته تجزیه و تحلیل کردند تا برای دستیابی به سلامتی مطلوب و بهینه، ترکیبی مناسب از تمرین بدنی و استراحت را تعیین کنند.

زمان‌بندی و تفکیک ایده‌آل تقریباً به این شکل بود که هشت ساعت خواب، پنج ساعت ایستادن، شش ساعت نشستن و تقسیم چهار ساعت برای فعالیت بدنی سبک و متوسط.

رعایت این تقسیم‌بندی به کنترل قند خون و ارتقای سلامتی قلب کمک می‌کند.

فعالیت بدنی متوسط تا شدید می‌تواند پیاده‌روی سریع یا دوچرخه‌سواری باشد یا دویدن آهسته، برای فعالیت بدنی سبک هم می‌توان هر فعالیتی از پیاده‌روی گرفته تا آشپزی و کار خانه یا حتی خندیدن با صدای بلند را به فهرست افزود.

به گزارش ایندیپندنت، گروه تحقیقاتی دانشگاه سوینبرن به افراد توصیه می‌کند شب‌ها هشت ساعت و ۲۰ دقیقه بخوابند تا سلامتی کلی‌شان حفظ شود و از خوابیدن کمتر یا بیشتر از میزان توصیه‌شده اجتناب کنند.

این تحقیق تاییدی بر توصیه‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا است که تاکید می‌کند دست‌کم هفت ساعت خواب شبانه داشته باشیم. خطرات کم‌خوابی به‌خوبی مشخص و مستند شده است اما خوب است بدانیم که خواب بیشتر از ۹ ساعت در شب با افزایش خطر سکته مغزی مرتبط است.

متخصصان تاکید کردند که صرف زمان کمتر برای نشستن و زمان بیشتر برای ایستادن، انجام دادن فعالیت‌های بدنی و خواب کافی، بر سلامتی قلب و عروق تاثیرگذار است. رعایت این زمان‌بندی فعالیت‌ها طیف گسترده‌ای از نشانگرهای سلامتی را در برمی‌گیرد و ۲۴ ساعتی را شکل می‌دهد که به سلامت کلی بهتر منجر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کریستیانو رونالدو باری دیگر آمادگی بدنی اش را به رخ کشید / تمرینات بدنسازی CR7
  • دقیقا چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • تحویل باشگاه ورزشی شهدای شهر خضرآباد به شورای شهر
  • نتیجه تحقیقی تازه درباره نشستن و تحرک
  • روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • بازگشت بسکتبال ۳ به ۳ دانشگاه آزاد به لیگ برتر
  • بیش از ۱۷هزار سالمند تحت حمایت کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند