Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره سلامت گوش و شنوایی و مدیر مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سرمایه‌گذاری در مداخلات مراقبتی مقرون به صرفه به نفع افراد کم شنوا خواهد بود و سود مالی مؤثری را برای کل جامعه به ارمغان خواهد داشت.

به گزارش ایمنا به نقل از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سعید محمودیان در آستانه ۳۰ سپتامبر (۹ مهر) روز جهانی ناشنوایان اظهار کرد: شعار این هفته «شنوایی برای زندگی: اجازه ندهید کم شنوایی محدودتان کند» است و تأکید سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۲۰ میلادی بر روی مداخلات به موقع و مؤثری متمرکز شده است که بتوان بر اساس آن اطمینان حاصل کرد که افراد دارای اختلال کم شنوایی قادر به دستیابی به همه قابلیت‌های اصلی زندگی خود در همه ابعاد باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمودیان در خصوص پیام‌های کلیدی هفته جهانی ناشنوایی گفت: مراقبت از گوش و سلامت شنوایی، راه‌های ارتباطی ما را با افراد جامعه خودمان و جوامع مختلف و در سطوح جهانی در ابعاد مختلف زندگی میسر می‌سازد، ارزیابی و شناسایی عوامل خطر بروز کم شنوایی و تلاش در جهت کاستن علل مولد آنها، نقش به سزایی در جلوگیری از روند رو به افزایش موارد جدید کم شنوایی دارد.

رئیس اداره سلامت گوش و شنوایی وزارت بهداشت گفت: برای افرادی که به نوعی دچار کم شنوایی هستند، انجام مداخلات مناسب و به موقع مراقبتی می‌تواند دسترسی به آموزش، اشتغال و ارتباطات مؤثر را در جامعه تسهیل کند. عدم دسترسی افراد کم شنوا به مداخلات به موقع و مناسب مراقبتی، نظیر استفاده از سمعک و پروتزهای کاشت حلزون شنوایی، آثار سوئی را در ابعاد جهانی به وجود می‌آورد.

محمودیان بیان کرد: انجام مداخله‌های به موقع شنوایی در کشورها باید از طریق نظام‌های مراقبت بهداشتی اولیه انجام پذیرد.

وی گفت: شنوایی مناسب و برقراری ارتباط مؤثر در همه مراحل زندگی افراد از اهمیت بالایی برخوردار است. باید با اقدامات پیشگیرانه مناسب مانند: محافظت شنوایی در برابر اصوات بلند، اجرای اقدامات مراقبتی از سلامت گوش و شنوایی و ایمن سازی افراد در برابر بیماری‌های عفونی از ابتلاء به کم شنوایی (و بیماری‌های گوشی مربوط به آن) جلوگیری کرد.

محمودیان افزود: دولت‌ها باید برای ادغام برنامه‌های مراقبت از گوش و شنوایی در برنامه‌های ملی سلامت کشور با هدف توسعه پایدار و پوشش جهانی بهداشت اقدام کنند، سرمایه گذاری در مداخلات مراقبتی مقرون به صرفه به نفع افراد کم شنوا خواهد بود و سود مالی مؤثری را برای کل جامعه به ارمغان خواهد داشت.

وی گفت: با شناسایی به موقع کم شنوایی و بیماری‌های گوش و دریافت مراقبت‌های به موقع و مقتضی، می‌توان این مشکل را کنترل و از عوارض آن جلوگیری کرد، افرادی که در معرض خطر کم شنوایی هستند، باید شنوایی خود را به طور دوره‌ای ارزیابی کنند.

رئیس اداره سلامت گوش و شنوایی وزارت بهداشت گفت: افرادی که دچار کم شنوایی یا دارای بیماری‌های گوش با خطر کم شنوایی هستند، باید مراقبت‌های خود را از یک ارائه دهنده خدمت شنوایی شناس در سطوح مختلف خدمات مراقبتی مربوطه تحت نظارت شبکه بهداشت و درمان دریافت کنند. اقدامات به موقع پیشگیرانه برای جلوگیری و رفع کم شنوایی و یا ناشنوایی در طول زندگی یک ضرورت است.

کد خبر 446828

منبع: ایمنا

کلیدواژه: روز جهانی ناشنوایان ناشنوایی کم شنوایی سازمان بهداشت جهانی وزارت بهداشت سلامت گوش شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سلامت گوش و شنوایی افراد کم شنوا وزارت بهداشت کم شنوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۲۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان

سازمان جهانی بهداشت به تازگی اعلام کرد که در ماه جاری میلادی به ۸۱۲ هزار نفر در افغانستان خدمات بهداشتی و درمانی ضروری ارائه کرده است. 

سازمان جهانی بهداشت با انتشار گزارش ماه جاری میلادی(فروردین-اردیبهشت) بیان کرد: این خدمات در ۹۳۳ مرکز بهداشت مستقر در سراسر افغانستان ارائه شده است.

این گزارش ضمن تاکید بر تعهد این سازمان نسبت به رسیدگی به نابرابری جنسیتی در زمینه ارائه مراقبت های بهداشتی و درمانی، اعلام کرد که ۴۴ درصد این افراد را زنان تشکیل می‌دهند. ۳۳ درصد دیگر را کودکان و سایر افراد آسیب پذیر تشکیل می‌دهند تا این سازمان نسبت به نادیده گرفته نشدن این جمعیت در معرض خطر اطمینان حاصل کند.

بر اساس این گزارش، در این بازه زمانی، عفونت‌های حاد تنفسی، مشکلات گوارشی و سرخک در میان مردم افغانستان بیشتر شایع بوده است.

در این گزارش همچنین آمده است که ۳۴۱ کادر درمان در یک ماه اخیر در بخش‌های سلامت روان، حمایت روانی-اجتماعی، آموزش، مراقبت و درمان استاندارد خدمت رسانی کرده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • فوق العاده خاص کارکنان حوزه سلامت به زودی پرداخت می‌شود
  • مدیرکل سازمان جهانی بهداشت: حمله اسرائیل به رفح یک فاجعه انسانی است
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • پتروشیمی‌ها پول خوراک را به‌موقع پرداخت کنند
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • دبیر کارگروه سلامت مدارس منصوب شد