Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - پایتخت تاریخ و تمدن دارای جاذبه‌های گردشگری متعددی است؛ ظرفیتی که معرفی آن در سایه کرونا رنگ باخت و کمبود منابع مالی نیز سد راه تحقق گردشگری مجازی شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، استان همدان با برخورداری از پیشینه تاریخی، جاذبه‌های طبیعی و ابنیه تاریخی از استان‌های گردشگرپذیر ایران به شمار می‌رود و هرسال به‌ویژه در 6 ماه نخست سال، گردشگران داخلی و خارجی از آن بازدید می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزاری همایش‌های ملی و بین‌المللی، برندسازی برخی صنایع دستی چون سفال و مبل و منبت، افزایش تعداد هتل‌ها و مراکز اقامتی و برپایی بازارچه‌ها و نمایشگاه‌ها از مهم‌ترین کارهایی است که در سال‌های اخیر برای رونق صنعت گردشگری همدان انجام شد.

صنعتی که افق روشنی را پیش چشم استان نه چندان پیشرفته و پردرآمد همدان گشود، اما در سایه کرونا رنگ باخت و رکود و سردی بر آن چیره شد.

حال با طولانی‌شدن روند همه‌گیری کرونا، برخی کشورها، گردشگری مجازی را به راه انداخته‌اند؛ اقدامی که وزارت میــراث فرهنگــی نیز برنامه‌هایی برای آن دارد.

گلوگاه حرکتی حوزه گردشگری اصفهان فراهم کردن عرضه و تقاضا است308 پروژه گردشگری تا پایان کار دولت در گیلان به بهره‌برداری می‌رسدرکود کامل در صنعت گردشگری ‌استان یزد / به دنبال تبلیغ سفر مسئولانه هستیم

در همدان نیز کارهایی برای راه‌اندازی گردشگری مجازی انجام شد، اما نیمه‌کاره رها شد و باوجود نیاز مبرم به این ظرفیت، مغفول مانده است.


راه‌اندازی نرم‌افزار در گرو سرمایه‌گذاری 200 میلیون تومانی

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان در این مورد می‌گوید: سال گذشته و پیش از شروع کرونا، اپلیکیشنی برای معرفی جاذبه‌های گردشگری استان طراحی شد، اما به دلیل نبود منابع مالی رها شد.

علی خاکسار می‌افزاید: با استفاده از این نرم‌افزار، امکان بازدید مجازی از ابنیه تاریخی و طبیعت استان وجود دارد، اما باید برای آن محتوا و فیلم تولید شود.

وی بیان می‌کند: تولید محتوا و راه‌اندازی اپلیکیشن گردشگری استان نیازمند 200 میلیون تومان سرمایه‌گذاری است.

معاون گردشگری میراث فرهنگی همدان با اشاره به برنامه‌های هفته گردشگری نیز اعلام می‌کند: هرسال در چنین زمانی، جشنواره‌های متعدد برداشت محصول مانند شیره‌پزی در روستاهای هدف گردشگری "مانیزان" و "اکنلو" و آلو در "ملحمدره" برگزار می‌شد، اما امسال، وجود کرونا مانع برگزاری برنامه‌ها شد.

خاکسار می‌گوید: برنامه‌های امسال بیشتر به‌طور مجازی بوده و شامل 10 دوره برای فعالان گردشگری و آئین شیره‌پزی در روستاهای مانیزان و اکنلو می‌شود.

وی می‌افزاید: در هفته گردشگری، ضمن افتتاح دفتر خدمات مسافرتی و جهانگردی در اسدآباد و اقامتگاه بوم‌گردی در منطقه گردشگری "سرابی" تویسرکان، پایگاه میراث فرهنگی و گردشگری در منطقه گردشگری علی صدر راه‌اندازی شد.

خاکسار از پاکسازی محوطه گنجنامه به وسیله راهنمایان گردشگری خبر داده و می‌گوید: بازدید اهنمایان گردشگری از موزه جدید کوهنوردی از دیگر برنامه‌های این هفته است.

انتهای پیام/744/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گردشگری مجازی راه اندازی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۳۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد بی‌سابقه و عجیب در فضای مجازی برای مهاجران افغان در ایران! | تصویر

یک پیج افغان نوشت: وسعت ایران 187 میلیون هکتار است. یک میلیون هکتار شهرها و روستاها، جاده ها و اماکن. 14 میلیون میلیون هکتار زمین های کشاورزی و بیش از 150 میلیون هکتار منابع طبیعی است. اگر فقط 300هزار هکتار از این منابع آزاد شده و در اختیار 15 میلیون مهاجر قرار گیرد بسیاری از مشکلات زندگی افاغنه حل خواهد شد./ایران تایمز

دیگر خبرها

  • پیشنهاد بی‌سابقه و عجیب در فضای مجازی برای مهاجران افغان در ایران! | تصویر
  • برنامه‌ریزی برای عملیاتی شدن ۶۴ پروژه کلان استان فارس
  • مسکن مهر چاله‌ های بزرگ دارد
  • رفع چاله‌های بزرگ مسکن مهر در دولت سیزدهم
  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار شد
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • خبری که تیر خلاص را به سارا و نیکای پایتخت زد 
  • لزوم تأمین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی به مشهد مقدس
  • با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟