Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، علیرضا رئیسی، در اجلاس غیرحضوری روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور که روز دوشنبه از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد، در پاسخ به موارد مطرح شده از سوی روسای دانشگاه ها، اظهار داشت: ظرف هفته جاری حدود ۲۰۰ میلیارد تومان منابع مالی به منظور پزشک خانواده شهری و ۱۵۰ میلیارد تومان نیز به منظور پزشک خانواده روستایی توزیع خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود ۸۰ میلیارد تومان نیز به منظور خرید کیت تشخیص کروناهزینه خواهیم کرد که بین استان ها توزیع خواهد شد.

وی افزود: بر اساس پیگیری های وزارت بهداشت، سازمان مدیریت و برنامه ریزی قول مساعد داده که تا آخر ماه جاری، مبلغ قابل توجهی از بدهی هایی که ما در حوزه بهداشت داریم را در اختیارمان قرار دهد.

معاون وزیر بهداشت، در خصوص ازدحام مردم در اماکنی مانند پاساژها و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی، گفت: همکاران بهداشت محیط ما به عنوان ضابطین قضائی در استان ها حضور دارند و اختیار تعطیل کردن خاطیان پروتکل های بهداشتی را دارند. با سازمان تعزیرات نیز تفاهمنامه ای به امضا رسانده ایم و براساس آن، امکان حضور گشت های مشترک وجود دارد و اختیار تصمیم گیری در مورد تعطیلی اماکن وجود دارد. نیروی انتظامی نیز براساس قانون مکلف است که همکاری کند.

رئیسی خطاب به روسای دانشگاه تاکید کرد: دستورالعمل ستاد ملی در رابطه با سطوح نظارتی را ابلاغ کردیم و درخواستم این است که در ستاد استانی آن را اجرایی کنید. دستگاه ها موظف هستند براساس این دستورالعمل به دانشگاه ها گزارش دهند. در این دستورالعمل وظایف دستگاه ها مشخص شده است. لذا، روسای دانشگاه ها و معاونین شان در مورد این دستورالعمل، سختگیرانه عمل کنند و گزارش آن را به ما بدهید تا در حضور رییس جمهوری اعلام کنیم که مثلا کدام دستگاه ها و نهادها گزارش و اطلاعاتی ارائه نکرده اند. 

وی در خصوص اقدامات جدید در مورد اعمال سختگیرانه پروتکل ها، اظهار کرد: در این راستا، یکی از اقدامات تقویت نظارت های مردمی بر رعایت پروتکل های بهداشتی است، به این صورت که هر صنفی باید QR کد خود را داشته باشد و چنانچه این QR کدها در معرض دید باشد، افراد می توانند با اسکن کد با موبایل شان به سئوالات پاسخ دهند و گزارش آن برای ما ارسال شود تا با صنف خاطی برخورد کنیم.

رئیسی در خصوص توزیع واکسن آنفلوانزا تصریح کرد: هرتعداد مادر باردار در کشور وجود داشته باشد، واکسن آنفلوانزای رایگان دریافت می کند. آنها می توانند با کارت ملی شان به مراکز بهداشت مراجعه کنند. کمبودی هم در این زمینه نداریم.

وی ادامه داد: توزیع واکسن آنفلوانزا را باید مدیریت کنیم. البته در نیمکره جنوبی هیچ موجی از بیماری آنفلوانزا بروز پیدا نکرده و این موضوع نشان می دهد که رعایت پروتکل های بهداشتی تاثیر زیادی بر بیمار نشدن مردم دارد. اما از نظر روانی و نیاز برخی گروه ها به واکسن، باید پاسخگوی مردم باشیم.

رئیسی اظهار کرد: باید دقت شود که واکسن آنفلوانزا در مراکز ۱۶ ساعته منتخب کرونا تزریق نشود. در مرکزی که بیمار کرونایی مراجعه می کند، واکسن تزریق نشود. واکسن ها را در مراکزی که بیمار کرونایی ویزیت نمی شود، تزریق کنید.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تصریح کرد: خانه های سالمندان و مراکز نگهداری از سالمندان تحت پوشش بهداشت بوده و واکسن آنفلوانزا دریافت می کنند، اما سالمندانی که بیماری زمینه ای شناخته شده ای ندارند و بالای ۶۵ سال هستند، باید از داروخانه های سطح شهر واکسن آنفلوآنزا تهیه کنند.

پربیننده ترین معلمان حق التدریس استخدام نمی‌شونـد رد طرح جذب استخدام معلمان حق‌التدریسی در کمیسیون آموزش بین ایران و آمریکا مذاکره‌ای نبوده، نیست و نخواهد بود بررسی طرح رتبه بندی معلمان به کجا رسید؟ ظریف: شرمنده مردم هستیم

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت رعایت پروتکل های بهداشتی واکسن آنفلوانزا وزارت بهداشت آنفلوآنزا علیرضا رئیسی واکسن آنفلوانزا ویروس چینی کرونا ویروس اخبار کرونا رعایت پروتکل های بهداشتی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت پروتکل های بهداشتی واکسن آنفلوانزا روسای دانشگاه دانشگاه ها پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۵۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال جدید به منظور گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین‌الملل، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی صادر شده تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، داوود خوش شکن، با اشاره به اینکه 4 بیمارستان و 6 درمانگاه تخصصی در ابتدای سال مجوز فعالیت در حوزه IPD را دریافت کردند، اظهار داشت: از 4 بیمارستان ، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند. 

وی با اشاره به اینکه در فروردین ماه امسال جدید 2 هزار و 587 گردشگر سلامت از خدمات مراکز زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع 46 مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد 19 بیمارستان خصوصی و 3 مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه های تخصصی هستند. 

خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه های درمانی را بپردازند. 

وی با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می توان یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی 20 ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند. 

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سامانه جامع گردشگری سلامت به منظور دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای اولین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود، تصریح کرد: این سامانه ابتدا در یک شیفت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سئوالات خود را دریافت کنند. 

وی گفت: سال گذشته بیش از  80 هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب