Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-رئیس دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی گفت: امروزه مسائل زیستی، سایبری و فضایی سه حوزه مهم در حال شکل دادن نوع جدیدی از تعاملات جهانی و روابط بین جوامع و معادلات قدرت در حوزه فرهنگی، سیاسی، حکمرانی و اجتماعی هستند. خبرگزاری میزان -  سردار احمد وحیدی در جریان برگزاری مراسم اختتامیه همایش ملی مجازی درآمدی بر گفتمان‌های نوین پساکرونا گفت: امروزه با مسائل راهبردی جدیدی در جهان مواجه  هستیم و باید به خوبی آن را بشناسیم و همچنین تأثیر آن را در شکل دهی آینده جهان ببینیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی ادامه داد: امروزه مسایل زیستی، سایبری و فضایی سه حوزه مهم در حال شکل دادن نوع جدیدی از تعاملات جهانی و روابط بین جوامع و معادلات قدرت در حوزه فرهنگی، سیاسی، حکمرانی و اجتماعی هستند. شناخت و توجه به این مسایل مهم و لازم است.

وحیدی تأکید کرد: نباید دوباره اجازه داد یک انحصارگری افراطی توسط کسانی که امروز قدرت فناوری را به لطف جذب مغز‌هایی که از سراسر دنیا انجام می‌دهند، بر سرنوشت کشور‌ها و ملت‌ها تحمیل کنند. برای جلوگیری از وقوع این اتفاقات، باید شجاعانه به واقعیت‌های در حال وقوع بپردازیم.

وی عنوان کرد: فکر کنیم چگونه بایستی برای داشتن ظرفیت‌های برابر برای ملت‌ها در ایفای نقش جهانی و جهانی پر از صلح و صفا به دور از تجاوزگری و استکبار و نیز تلاش برخی قدرت‌ها برای زیر تسلطه کشیدن ملت‌ها مواجه شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: مسؤلیت مهم و بارز این همایش و همایش‌های شبیه به آن، این است که ضمن شناخت دقیق‌تر مسایل نسبت به ایجاد یک گفتمان قوی و غنی، راجع به مقابله با جریانات استکباری که امروز در عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی در کنار نظامی نشان می‌دهد، مقابله کرد.

اختتامیه همایش ملی مجازی درآمدی بر گفتمان‌های نوین پساکرونا به شکل ویدیو کنفرانس امروز برگزار شد.
ابو احمد فواد دبیر کل جبهه خلق فلسطین، امیر توفیقی، انیس نقاش از لبنان، جوفینگن استاد جامعه شناسی از آمریکا، دکتر طلال عتریسی مدیر کل مطالبات بیروت، دکتر هوا لیمینگ سفیر سابق جمهوری خلق چین در ایران، دکتر لوییس گوردن استاد فلسفه از دانشگاه کنتیکت آمریکا از جمله سخنرانان این مراسم هستند.   انتهای پیام/  برچسب ها: سردار وحیدی دانشگاه دفاع ملی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سردار وحیدی دانشگاه دفاع ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۵۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش در حوزه بانوان جدی گرفته شود

معاون امور بانوان مجمع مشورتی نظام مسائل کشور، گفت: بحث آموزش در حوزه بانوان بسیار مهم است و می‌تواند به توانمندسازی این جامعه و حتی رفع مشکلات آن‌ها کمک کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، فرزانه شکوری شامگاه سه‌شنبه در همایش بانوان تاثیرگذار در اقتصاد که در محل سالن اجتماعات مرکز علمی و کاربردی شهرداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: بررسی کارشناسان نظام مسائل کشور نشان داده که بیشتر موضوعات و مسایل بانوان در سطح‌ استان‌ها متفاوت از بانوان پایتخت بوده و باید به صورت مجزا برای جذب ایده‌های بومی برنامه‌ریزی کرد.

وی با بیان اینکه مشکلات و مسائل بانوان در کمیسیون‌های تخصصی مورد بررسی قرار می‌گیرد، ادامه داد: مجمع نظام مشورتی آمده تا به حل مسائل و مشکلات بانوان کمک کند و اگر کسی احساس می‌کند که می‌تواند راهکاری ارائه دهد، ما در کمیسیون‌های تخصصی از آن‌ها استقبال خواهیم کرد.

معاون امور بانوان مجمع مشورتی نظام مسائل کشور بر محور آموزش در حوزه بانوان تاکید کرد و یادآور شد: در این مدت که روی موضوعات و مسائل بانوان کار شد، متوجه شدیم که بحث آموزش در حوزه بانوان بسیار مهم است و می‌تواند به توانمندسازی این جامعه و حتی رفع مشکلات آن‌ها کمک کند.

شکوری ادامه داد: در حوزه زنان سرپرست خانوار خیلی کارهای میدانی و تحقیقی صورت گرفت و مشکلات این افراد در طول پنج سال شناسایی شد، تا جایی که متوجه شدیم مشکلات ریشه‌ای این افراد هرگز از سوی کمیته امداد و بهزیستی حل نخواهد شد و باید به دنبال حل مشکلات بنیادی در این حوزه بود.

وی در ادامه به لایحه حفظ کرامت نیز اشاره کرد و گفت: لایحه حفظ کرامت که 10 سال به طول انجامید تا به صحن علنی مجلس برسد، با کمک مجمع مشورتی نظام مسائل کشور کلیات آن به تصویب رسید و جزییات آن در مجلس آتی بررسی می‌شود.

معاون امور بانوان مجمع مشورتی نظام مسائل کشور، تاکید کرد: این لایحه دارای معایب و مزایایی است که باید در مرحله اجرا مورد بررسی قرار بگیرد، ما اعتقاد داریم که این لایحه حداقل حقوق جامعه زنان را حمایت و تقویت می‌کند و لازم است که مواردی دیگری نیز در آن لحاظ شود.

شکوری خاطرنشان کرد: اعضای مجمع مشورتی زنان همگی جوان و نخبه هستند و شرایطی را فراهم کرده تا جوانان صاحب‌نظر کشور در کنار فضای انتقاد به ارائه راهکار بپردازند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سند جامع سلامت، محور کار شورای سلامت باشد
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی در دانشگاه اراک
  • زاهدان میزبان گردهمایی کشوری مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • مدیران به مسائل شرعی و اخلاقی در دستگاه خود توجه داشته باشند
  • ایران خواستار اشتراک دانش، فناوری و حمایت مالی کشور‌ها در بهبود حوزه‌های آبخیزداری مناطق خشک و نیمه‌خشک
  • نقش مهم شبکه خانواده در حل بسیاری از مسائل جامعه
  • زاهدان میزبان گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌ها
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • خزعلی: صدای فلسطین نباید خاموش شود
  • آموزش در حوزه بانوان جدی گرفته شود