Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-09@05:04:17 GMT

شکست دادن جنگ اقتصادی با محور قرار دادن جوانان

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۵۵۹۴۱

شکست دادن جنگ اقتصادی با محور قرار دادن جوانان

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان بابلسر،آئین تجلیل از جهادگران برتر  دانشگاهی استان مازندران همزمان با آخرین روز هفته دفاع مقدس با حضور سرهنگ حسین محمدرضایی جانشین فرمانده سپاه کربلا به همت سازمان بسیج دانشجویی استان در دانشگاه مازندران بابلسر برگزار شد

 جانشین سپاه کربلا در این مراسم گفت: عراق در جنگ با ایران به دنبال جلوگیری از صدور انقلاب اسلامی و شکست آن بودند که با محور قرار گرفتن جوانان انقلابی ایران با وجود حمایت مجامع بین‌المللی شکست خوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 حسین محمدرضایی ادامه داد: اکنون در جنگ همه جانبه اقتصادی و فرهنگی در محیط‌های مجازی، دانشگاه و خانواده قرار داریم که اگر بخواهیم پیروز شویم قطعا باید بار دیگر جوانان را در محوریت امور قرار دهیم.

وی تصریح کرد: در صحنه مبارزه با ویروس کرونا جوانان جهادگر عاشقانه پای کار آمدند و مشکلات را بسیار کم کردند. همه‌ی مسؤولان باید از جهادگران جوان حمایت کنند و حمایت و تقدیر از این افراد قدردانی از خدا و توجه به مشکلات کشور است.

جانشین فرمانده سپاه کربلا با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور گفت: امیدواریم همه‌ی ما مسؤولان یک جهادگر برای رفع مشکلات کشور باشیم. وضعیت کنونی کشور به‌دلیل عدم مسؤولیت‌پذیری و بی‌کفایتی‌ها است و نظارت ضعیف مسؤولان و عدم پیگیری مشکلات را نمایان کرده است.کوروش بوذری رئیس دانشگاه مازندران در مراسم تجلیل از جهادگران برتر دانشگاهی استان مازندران ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: خط و مش نظام جمهوری اسلامی ایران مقدمه سازی نجات بشریت و ظهور امام زمان(عج) است.

کوروش بوذری رئیس دانشگاه مازندران در مراسم تجلیل از جهادگران برتر دانشگاهی استان مازندران ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: خط و مش نظام جمهوری اسلامی ایران مقدمه سازی نجات بشریت و ظهور امام زمان(عج) است.

وی افزود: با گوش فرا دادن به رهنمودهای مقام معظم رهبری، ما می‌توانیم بر ویروس کرونا غلبه کنیم و با دسترسی عادلانه بر امکانات  فقر را در جامعه اسلامی کمرنگ کنیم.

بوذری با اشاره به مجاهدت‌های قشر دانشگاهی کشور گفت:  دانشگاه‌ها با اقدامات جامعه محورانه سعی کردند در کنار اقشار جامعه قرار بگیرند و در دوران اوج گیری ویروس کرونا دانشجویان ۱۸ ساله در تعطیلات عید ۹۹ هم دست از مجاهدت و تلاش برنداشتند.

بوذری افزود: کمک مومنانه بخشی از رهنمودهای مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب بود که اجرا شد و مردم به کمک افرادی که به‌خاطر بیماری کرونا و کمبودهای امکانات با مشکل مواجه شده بودند شتافتند.

 

انتهای پیام/۳۱۴۱/ج

 

منبع: فارس

کلیدواژه: جهادگران دانشگاهی دانشگاه مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۵۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند

رئیس کمیسیون تلفیق مجلس با بیان اینکه نظام ارزی به گونه‌ای است که صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است، گفت: نظام ارزی نیازمند بازبینی است و این امر در دستور کار کمیسیون قرار دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سیدشمس‌الدین حسینی در نشست هم اندیشی فعالان اقتصادی با اشاره به وضعیت تورمی و رشد اقتصادی از دهه 70 تا 1401 گفت: شرایط اقتصادی شرایط مناسبی نیست و نظام ارزی به گونه‌ای است که صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است. 

وی با اشاره به موضوعات و درخواست‌هایی که از سوی فعالان اقتصادی در این جلسه مطرح شد، گفت: نظام ارزی نیازمند بازبینی است و این امر در دستور کار کمیسیون قرار دارد همچنین درباره سرمایه در گردش؛ تسهیلات بند الف تبصره 18 به 48 هزار میلیارد تومان رسیده که بیشترین سهم نیز برای بخش کشاورزی است. 48 همت بند الف تبصره 18 برای 1402 هست که هنوز جذب نشده هم قانون هست و هم منبع مالی‌اش فراهم است. 

رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات مثبت این کمیسیون برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی افزود: قانون تامین تولید و زیرساخت‌ها آخرین اقدام کمیسیون است که باید این قانون در اختیار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی قرار گیرد و از این قانون مطلع باشند. 

حسینی با بیان اینکه اطلاع از قانون برای تولیدکنندگان ضرورت دارد، از اتاق بازرگانی استان درخواست کرد که جلساتی برای آشنایی تولیدکنندگان با این قانون و دیگر قوانین مرتبط با تولید تشکیل دهد. 

وی درباره مسئله تعدد بخشنامه‌ها با فعالان اقتصادی موافقت کرد و گفت: به صورت کلی گفتن، مشکل را حل نمی‌کند، اما مواردی که مشکل‌ساز شده به صورت موردی ارائه دهید تا در دوره جدید مجلس بررسی شود. 

رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس درباره مسئله مالیات‌ها افزود: جز با توافق دولت نمی‌توانیم مالیات را کاهش دهیم، باید فعالان اقتصادی از طریق شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی؛ دولت را متقاعد کرد. 

حسینی تفویض اختیار در حوزه صدور مجوز‌های کسب و کار را پیشنهاد خوبی دانست و عنوان کرد: اگر رشد اقتصادی امروز کاهش پیدا کرده به دلیل ضعف در حکمرانی است بنابراین باید حکمرانان خوبی انتخاب کنیم.

تولید اولویت کشور نیست / مشکلات حوزه اقتصاد فراتر از تصور شده است

رئیس اتاق بازرگانی فارس با بیان اینکه جای تاسف است که امروز در کشور اولویتی به اسم تولید وجود ندارد اظهارداشت: اگر به تولید مانند دیگر موضوعات در کشور بها داده می‌شد، امروز وضعیت اقتصاد، اشتغال و تولید کشور به مراتب بهتر بود. 

محمدصادق حمیدیان بیان کرد: امروز بخش اقتصاد و تولید کشور در جدال با مشکلات فراوانی است که هر روز به جای کاهش؛ شاهد شدت این مشکلات هستیم.

وی افزود: فعال اقتصادی ما به جای حل مشکلات فرامرزی برای پیشبرد تجارت و بازرگانی خود درگیر بخشنامه‌ها و مشکلات داخلی بیشماری شده که نفس تولید و تولید کننده را گرفته درحالی که امروز بخش تولید یکی از بخش‌های مهم در کشور است که باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

حمیدیان با اشاره ماده 62 قانون بهبود و ارتقای تولید اظهارداشت: ستاد رفع موانع تولید در استان‌ها تشکیل می‌شود و هیچ یک از مصوبات این ستاد، فرای قانون نیست، اما دستگاه‌های اجرایی مصوبات ستاد را اجرا نمی‌کنند که باید این مسئله مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس اتاق بازرگانی استان فارس با اشاره به جرم انگاری در خصوص عملکرد بخش خصوصی در مواجه با بانک‌ها نیز اضافه کرد: وقتی در قوانین برای فعالان بخش خصوصی جرم انگاری می‌شود باید متناظر همین امر برای بانک‌ها و دیگر دستگاه‌ها هم باشد. 

وی دربخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نامناسب بودن قانون مالیات و این امر که این قانون مسیر خوبی را پیش نگرفته است، ادامه داد: این قانون منجر به ضعف تولید می‌شود چراکه ما قربانی تورم هستیم نه مسبب آن؛ اینها در مجموع اثرات خوبی روی تولید ندارد و یک همه جانبه‌نگری در این زمینه باید دیده شود. 

حمیدیان با انتقاد از اینکه بر همه امور مالیات بسته شده و مالیات ارزش افزوده نیز بنا بوده که همه عوارض را شامل شود، عنوان داشت: وضع عوارض جدید با وجود مالیات بر ارزش افزوده جایگاه قانونی ندارد و این موضوعی است که فعالان بخش خصوصی به عنوان یک مطالبه مطرح می‌کنند.

در این نشست ابراهیم عزیزی و جعفر قادری نماینده‌های مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی نیز به بیان دیدگاه‌های خود و پاسخ فعالان اقتصادی پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اقتدار، رشد اقتصادی و نظامی کشور در گروی افزایش جمعیت
  • آمریکا در ۴۵ سال اخیر هیچ پیروزی‌ای در مقابل جمهوری اسلامی نداشته است
  • شکست جوانان ایران مقابل شاگردان مسعود شجاعی
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • استادان نقش مهمی در پیشبرد اهداف فرهنگی و اقتصادی کشور دارند 
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند