Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-05@14:52:01 GMT

نحوه صحیح نشستن کودکان در کلاس مجازی

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۵۷۴۹۶

خبرگزاری میزان-با توجه به شیوع ویروس کرونا و مجازی شدن کلاس های درس دانش آموزان را مجبور می‌کند مدت زمان بیشتری در یک وضعیت قرار بگیرند که شیوه نشستن دانش‌آموزان هنگام انجام تکالیف نکته مهمی است که باید رعایت شود.

خبرگزاری میزان - روزنامه خراسان نوشت: در این زمان که کلاس درس مجازی؛ دانش آموزان را مجبور می‌کند مدت زمان بیشتری در یک وضعیت قرار بگیرند، رعایت نحوه صحیح نشستن و انجام تکالیف از اهمیت بیشتری برخوردار است؛ لذا دانش آموز و والدین باید توجه کافی به آن داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به متفاوت بودن جثه، قد و وضعیت بدنی دانش‌آموز میز و صندلی کار وی باید متناسب با آناتومی‌اش در نظر گرفته شود.

شیوه نشستن دانش‌آموزان هنگام انجام تکالیف نکته مهمی است که هم خود وی و هم والدین باید توجه کافی به آن داشته باشند به ویژه در این زمان که کلاس درس مجازی دانش آموزان را مجبور می‌کند مدت زمان بیشتری در یک وضعیت قرار بگیرند، رعایت نحوه صحیح نشستن و انجام تکالیف از اهمیت بیشتری برخوردار است.

نحوه نشستن روی صندلی نقش مهمی در بهتر نوشتن دانش‌آموزان ایفا می‌کند به‌طور مثال ثابت بودن تنه با کمک به کنترل دست و بازو می‌تواند موجب راحتی بیشتر هنگام نوشتن شود. با توجه به متفاوت بودن دانش‌آموزان ازلحاظ جثه قد و وضعیت بدنی، میز و صندلی‌ها باید متناسب با هر کودک در نظر گرفته شود. ادامه مطلب را در این باره مطالعه کنید:

۱- صندلی باید ازعواملی که ممکن است دچار حواس پرتی یا سردرگمی شود تا حد امکان دورباشد. همچنین بهتر است رو به سمتی قرار بگیرد که نورمزاحم دانش آموز نباشد تا اختلالی در دقت دیداری و شنیداری وی ایجاد نکند.

۲- صندلی هر دانش آموز باید طوری باشد که پاهایش به‌صورت صاف روی زمین قرار بگیرد. این کار تغییر حالت در زمان نوشتن را تسهیل می‌کند.

۳- باسن، زانو و مچ پا هنگام نشستن باید در زاویه ۹۰ درجه قرار بگیرند.

۴- پشتی صندلی باید طوری باشد که به کمی پایین‌تر از استخوان شانه دانش آموز برسد.

۵- عمق صندلی باید به حدی باشد که دانش آموز بتواند کاملا روی آن جا بگیرد و هنوزهم فضا داشته باشد.

۶- صندلی نباید زاویه دار باشد طوری که باعث کج شدن و آسیب به ستون فقرات دانش آموز شود.

۷- سطح میز باید ۵ سانتی متر بالاتر از آرنج خم شده دانش‌آموز (زمانی‌که نشسته است) باشد.

۸- استفاده از مداد‌هایی با اندازه متناسب با دست دانش‌آموز اهمیت فراوانی دارد. روند آموزش در دست گرفتن مداد را با دادن مداد کوتاه‌تر به او شروع کنید، زیرا در دست گرفتن آن آسان‌تر است و به او کمک می‌کند تسلط بهتری بر مداد داشته باشد.

۹- از دانش‌آموز بخواهید با استفاده از انگشت شست، انگشت اشاره و انگشت وسط و با اعمال فشار برابر از جانب تمام انگشتانش مداد را در دست بگیرد.

بیشتر بخوانید: خرید ۱۴ هزار تبلت برای دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: دانش آموزان مدارس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دانش آموزان مدارس انجام تکالیف دانش آموزان قرار بگیرند دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۷۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، کلام الله صفری پیش از خطبه های نماز جمعه اردبیل و در گرامیداشت هفته معلم یاد و خاطره علامه شهید مطهری را گرامی داشت و اظهار کرد: این متفکر قرن معاصر عمر پربرکت خود را صرف شناخت اسلام و قرآن و آشنایی بیشتر مردم با مکتب حسینی کرد.

وی خاطرنشان کرد: معلمان جامعه ما در ردیف خردمندان و متفکران همواره سعی کرده اند تا در تربیت و تعالی نسل های آینده تلاش و کوشش کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با اشاره به فعالیت های آموزشی و پرورشی دولت سیزدهم در استان اردبیل گفت: یکی از این سیاست ها بحث مولدسازی، صدور اسناد مالکیت و تجاری سازی واحدهای آموزشی با ارزش مناطق شهری بوده که در استان اردبیل نیز در این زمینه با حمایت استاندار اردبیل گام های جدی برداشته شده است.

صفری افزود: بعد از گذشت ۱۲ سال رتبه بندی معلمان با تامین اعتبار مورد نیاز اجرایی شد تا بخشی از دغدغه های معیشتی معلمان نیز رفع شود.

وی گفت: در حل مشکلات کمبود فضاهای آموزشی گام های جدی برداشته شده و در سه سال دولت سیزدهم ۷۸ مدرسه در قالب ۳۱۳ کلاس درس به بهره برداری رسیده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل از در حال احداث بودن ۶۷ باب مدرسه در قالب ۵۲۱ کلاس درس خبر داد و تصریح کرد: به زودی بزرگترین مجتمع آموزشی استان با نام دارالفنون افتتاح خواهد شد که ۳۰۰ میلیارد تومان بانک عامل در قالب مسئولیت اجتماعی در آن سرمایه گذاری کرده است.

صفری از عزم دولت برای احداث ۲ هزار کلاس درس در استان خبر داد و بیان کرد: قرار است نیمی از این کلاس های درس به همت دولت، ۵۰۰ کلاس درس به همت خیرین و ۵۰۰ کلاس درس نیز با محوریت نوسازی مدارس احداث و تحویل آموزش و پرورش داده شود.

وی از توزیع شیر رایگان در بین ۱۲۰ هزار دانش آموز و توسعه خدمات الکترونیکی در واحدهای آموزشی خبر داد و گفت: کلیه مدارس به اینترنت پرسرعت متصل شده و برای صرفه جویی در مصرف کاغذ خدمات الکترونیکی در قالب پنجره واحد دولت انجام می شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل از برچیده شدن مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش آموز در استان، توزیع ۲۴ هزار جلد کتاب راه موفقیت، تهیه و پخش ۶۰ برنامه تلویزیونی آموزشی و ۳۰ هزار دی.وی.دی در بین دانش آموزان مناطق محروم و عشایری خبر داد.

صفری اضافه کرد: تصحیح الکترونیکی اوراق در این دو سال مورد توجه بوده تا ضریب تاثیرگذاری نمرات دانش آموزان در پایه دهم، یازدهم و دوازدهم به ۶۰ درصد برسد.

دبیر شورای آموزش و پرورش استان اردبیل اظهار کرد: تعداد مراکز سنجش سلامت و تحصیلی دانش آموزان از ۱۰ مرکز به ۲۵ مرکز افزایش یافته و در این زمینه استان اردبیل رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

صفری خاطرنشان کرد: ۹۰ درصد دانش آموزان بدو ورود به پایه اول ابتدایی سنجش شدند و این طرح تا بیستم اردیبهشت ماه ادامه دارد و امیدواریم با همکاری فرمانداران، بخشداران و دهیاران این طرح به سرانجام رسیده و ۱۲ درصد باقیمانده جمعیت واجد شرایط در آن شرکت کنند.

وی گفت: ۵ میلیارد تومان شهرداری ها از بابت ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنائی متقبل شدند که جای سپاس و قدردانی از همت شهرداران در این موضوع داریم.

صفری بیان کرد: سرانه فضاهای ورزشی اردبیل در این دولت از ۲۰ سانتیمتر به ۵۱ سانتیمتر افزایش یافته و در کنار آن شاهد تکمیل ۲۰ باب نمازخانه و زیباسازی ۳۵۲ واحد آموزشی با همراهی جهادگران بودیم.

کد خبر 6095703

دیگر خبرها

  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابه‌جا از معلمان
  • دانش آموزان دیجیتالی، کلافه از امر و نهی ها
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • انتخاب جانشین خطیر، مهم‌ترین ابهام در استقلال
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل