Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@03:58:55 GMT

استمرار علائم شدید آنفلوانزا تا هفته دوم از نشانه های کرونا است

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۵۷۷۴۹

‍‍‍‍‍‍

دریافت 16 MB

ابوالفضل مظفری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه معمولاً یک بیماری چند نشانه دارد و همزمانی ابتلاء یک فرد به دو بیماری مختلف خصوصاً بیماری‌هایی که تنفسی هستند احتمال خیلی کمی دارد، گفت: اگر ویروس کرونا قرار باشد مثل علائم آنفلوانزا خودش را نشان بدهد معمولاً در هفته دوم رخ می‌دهد و اگر فرد در هفته اول دچار علائم کمتری است به آنفلوانزا مبتلا نیست و دچار کرونا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فوق تخصص بیماری‌های ریه در ادامه با اشاره به اینکه یک سری علائم وجود دارد که بیماری کرونا و آنفلوانزا از یکدیگر متمایز می‌کند، ادامه داد: بیماری آنفلوانزا در روزهای ابتدایی با علائم بسیاری همراه است. یعنی فرد با علامت‌های مختلفی همچون بدن درد، تب و کوفتگی روبرو می‌شود و بعد این علائم در بدن بیمار کم می‌شود و بعد از یک هفته طول درمان به پایان می‌رسد.

وی در ادامه با تاکید بر این نکته که ویروس کرونا به شکل آنفلوانزا نیست، افزود: این ویروس ابتدا به شکل سرماخوردگی بروز پیدا می‌کند؛ یعنی در ابتدا فرد دچار تب مختصر، بدن درد، ضعف و بی حالی، سستی و از بین رفتن حس بویایی می‌شود که این علائم ممکن است در برخی افراد بعد از هفته اول نیز تشدید شود.

کد خبر 5035361

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا شیوع کرونا بیماری کرونا قم بیماری های تنفسی دانشگاه علوم پزشکی قم چهل سالگی دفاع مقدس ویروس کرونا هفته دفاع مقدس شیراز بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا دفاع مقدس کرمانشاه دفاع مقدس جنگ تحمیلی گرگان شهرکرد خطبه های نماز جمعه زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۷۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

افراد مختلف با توجه شدت و نوع بیماری و همچنین سطح سلامتی شان ممکن است علائم مختلفی را در اثر ابتلا به ورم معده تجریه کنند. به طور کلی رایج‌ترین علائم بروز بیماری گاستریت عبارتند از:

دل درد، سوزش معده، رفلاکس اسید معده، سوء هاضمه، بروز علائم بد گوارشی بعد از خوردن غذا، حالت تهوع، استفراغ، احساس پر بودن ناحیه بالایی شکم بعد از مصرف غذا، نفخ، سکسکه، کم شدن اشتها، مدفوع سیاه رنگ، استفراغ خون یا موادی شبیه قهوه و ….

در صورت مشاهده این علائم و داشتن تجربه بیماری‌های عفونی معده مانند زخم معده، بهتر است در اولین زمان ممکن به پزشک مراجعه کنید. توجه داشته باشید که تشخیص به موقع و زود هنگام در درمان بیماری گاستریت بسیار موثر است.

چه عواملی خطر بروز گاستریت معده را افزایش می‌دهند؟

استفاده مکرر از برخی دارو‌ها و مسکن‌های رایج مانند آسپرین و ایبوپروفن بدون تجویز پزشک می‌تواند باعث ایجاد پیش زمینه بیماری گاستریت شوند. علاوه بر این مصرف نوشیدنی‌های الکلی، استرس شدید و افزایش سن نیز عواملی هستند که می‌توانند خطر ابتلا به بیماری گاستریت را افزایش دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • از کجا بفهمیم سرطان معده داریم یا نه؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا