Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@20:48:15 GMT

پاشنه آشیل ترامپ و بایدن چیست؟

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۵۸۳۶۲

پاشنه آشیل ترامپ و بایدن چیست؟

 

به گزارش جماران، اولین مناظره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بین «دونالد ترامپ و جو بایدن» کاندیداهای جمهوری خواه و دموکرات قرار است سه شنبه شب در شهر کلیولند در ایالت اوهایو برگزار شود.

موضوعاتی که در این مناظره 90 دقیقه ‌ای مطرح می ‌شود سوابق دو کاندیدا، همه‌ گیری ویروس کرونا، آینده دیوان عالی آمریکا، تنش ‌های نژادی و خشونت در شهرهای این کشور، مسائل اقتصادی و سلامت انتخابات خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین مناظره انتخابات 2020 که حدود ساعت 4:30 بامداد چهارشنبه به وقت تهران آغاز می ‌شود، برای هر دو کاندیدا می تواند سرنوشت ‌ساز باشد. لغزش هر کدام از آنها در برابر دوربین های تلویزیونی می تواند موقعیت دیگری را تقویت کند. هرچند بسیاری از رای دهندگان به تماشای کل این مناظره خواهند نشست، اما لحظه ای خاص از این دوئل رسانه ‌ای می تواند کل لحظات دیگر آن را تحت ‌الشعاع قرار دهد.

در دورانی که رای دهندگان آمریکایی عضو شبکه‌ های اجتماعی هستند و با تلفن‌ های همراه خود کارزار انتخاباتی را دنبال می ‌کنند، تنها یک ویدئوی چند ثانیه ای از مناظره پیش رو می‌ تواند به سرعت در شبکه ‌های اجتماعی مورد توجه قرار گیرد. این ویدئوی چند ثانیه ‌ای همچنین می‌ تواند برای بسیاری از کسانی که مناظره را تماشا نکرده‌ اند تعیین کننده برنده مناظره باشد. به همین دلیل هر دو کاندیدا در حالی بر روی صحنه مناظره در کلیولند خواهند رفت که برای درخشش خود در لحظاتی خاص از مناظره و یا لغزش رقیب در آن لحظات تلاش خواهند کرد.

یکی از اصلی‌ ترین چالش ‌های دونالد ترامپ در مناظره پیش رو مقررات این رویارویی است. کاندیدای جمهوری خواهان طی چهار سال گذشته به ندرت در بحث در موضع دفاعی قرار گرفته است. او از زمان آخرین مناظره چهار سال پیش خود با «هیلاری کلینتون» نه تنها در هیچ مناظره‌ ای حضور نیافته بلکه اغلب از موقعیت ‌های چالش ‌برانگیز نیز اجتناب کرده است.

رئیس جمهور کنونی آمریکا حمله به رقیب را بهترین دفاع می ‌داند و در نشست‌ های خبری و مصاحبه‌ هایش اغلب در برابر پرسش ‌های چالش برانگیز به جای پاسخ مستقیم به سوال مطرح شده یا ادعای «اخبار جعلی» را مطرح کرده و یا به انتقاد از دموکرات‌ ها پرداخته است. هرچند او در رویارویی با جو بایدن نیز می ‌تواند این روند را در پیش گیرد اما برخی مقررات مناظره مانند زمان برابر برای سخن گفتن دو طرف یا عدم اطلاع از پرسش مجری برنامه ممکن است دونالد ترامپ را مجبور به تغییر رویه معمول خود کند.

یکی دیگر از چالش‌ های پیش روی دونالد ترامپ لزوم استفاده از فرصت مناظره برای کاهش فاصله ‌اش با جو بایدن در نظرسنجی ‌هاست. در همین راستا دونالد ترامپ احتمالا برخلاف جو بایدن ریسک پذیری زیادی در جریان مناظره خواهد داشت. او در حالی که سی و اندی روز به انتخابات باقی مانده به دنبال تغییر روند کنونی کارزار انتخاباتی است. شاید کاندیدای جمهوری خواهان مانند سال 2016 به دنبال این باشد تا با اقدامی پیش ‌بینی نشده رقیبش را در آستانه مناظره یا در طول این رویارویی از نظر روانی تحت تاثیر قرار دهد. دونالد ترامپ در سال 2016 در آستانه مناظره با هیلاری کلینتون نشستی خبری با حضور شماری از زنانی که «بیل کلینتون» رئیس جمهور اسبق را به اذیت و آزار جنسی متهم کرده بودند، برگزار کرد.

در مقابل جو بایدن به دلیل موقعیتش در نظرسنجی ‌ها نیازی به ریسک پذیری زیاد ندارد و تنها باید به دنبال «مدیریت» مناظره و جلوگیری از لغزش احتمالی باشد.

«جوی خواب آلود» با برنامه «سوسیالیستی»؛ اهمیت واکنش بایدن به حملات رقیب

تبلیغات کارزار دونالد ترامپ درباره ضعف توانایی‌ های ذهنی جو بایدن مهمترین چالش را برای کاندیدای دموکرات ها در مناظره پیش رو رقم زده است. او تلاش خواهد کرد تا در پاسخ به پرسش ها مردد و سردرگم به نظر نرسد. هرگونه لغزش جو بایدن در این زمینه به احتمال زیاد تبدیل به ویدئویی تبلیغاتی برای دونالد ترامپ در ایالت ‌های کلیدی خواهد شد.

رئیس جمهور کنونی آمریکا طی ماه های گذشته بارها توانایی‌ های ذهنی جو بایدن را زیر سوال برده و به او لقب «جوی خواب آلود» داده است.

یکی دیگر از چالش ‌های پیش روی جو بایدن واکنش به ادعای دونالد ترامپ مبنی بر «سوسیالیستی» بودن برنامه‌ هایش خواهد بود. بسیاری از رای دهندگان اسپانیایی تبار در ایالت فلوریدا از کوبا یا ونزوئلا به آمریکا مهاجرت کرده‌اند و با توجه به ضدیتشان با حکومت‌ های مستقر در این دو کشور نسبت به هر آنچه رنگی از «سوسیالیسم» داشته باشد حساسیت زیادی دارند. کاندیدای حزب دموکرات در واکنش به این ادعای دونالد ترامپ احتمالا تلاش خواهد کرد تا هم طیف چپگرای حزب دموکرات را راضی نگه دارد و هم رای مهاجران اسپانیایی تبار در ایالت کلیدی فلوریدا را از دست ندهد.

جو بایدن در مناظره با ترامپ همچنین تا حد ممکن به دنبال جلوگیری از تکرار لحظاتی مشابه مناظره سال گذشته دموکرات ‌ها در رقابت مقدماتی این حزب خواهد بود. او در جریان آن مناظره با انتقاد تند «کامالا هریس» معاون کنونی‌ اش از رابطه نزدیک وی با سناتورهای هوادار جدایی سیاهپوستان و سفیدپوستان روبرو شد.

مناظره‌ های انتخاباتی امسال بیش از دوره های پیش برای کاندیداها اهمیت دارد زیرا شیوع ویروس کرونا به شدت کارزار انتخاباتی 2020 در آمریکا را تحت تاثیر قرار داد و کاندیداها بسیار کمتر از معمول به ایالت ‌های کلیدی سفر کردند. این امر بر اهمیت سه مناظره انتخاباتی افزوده است زیرا هر دو کاندیدا فرصتی طلایی در اختیار دارند تا با رای دهندگان در ایالت‌های کلیدی سخن بگویند.

 

اخبار مرتبط جولان بایدن در حیاط خلوت ترامپ مردی که شاید «آقای دوم» آمریکا بشود بایدن سیاست خود را در قبال ایران در سه بند توضیح داد ترامپ: بایدن اقتصاد آمریکا را نابود می‌کند بایدن: مخترع لامپ یک سیاه پوست بود، نه ادیسون! چه کسی پیروز مناظره‌ ها خواهد بود؟ مناظره دو نفره بایدن-سندرز: جدال کرونایی دو کاندیدا مناظره دموکرات ها: حمله به تازه وارد میلیاردر+ تصاویر تاثیر کرونا بر مناظره دیشب دموکرات ها میان برنی سندرز و جو بایدن + فیلم تفاوت شب با روز: نگاهی به سیاست خاورمیانه ‌ای ترامپ و بایدن میلیاردر آمریکایی برای بایدن رای می خرد

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا بایدن اولین مناظره انتخابات 2020 آمریکا مناظره انتخابات 2020 آمریکا سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۸۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ

به گزارش خبرآنلاین اظهارات عصر شنبه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا علیه جو بایدن در حالی مطرح شد که او داشت در مورد دردسرهای حقوقی خودش صحبت می‌کرد و به دادستان‌های این پرونده‌ها می‌تاخت و همچنین در مورد کیفرخواست‌های جدیدی که علیه چندین تن از دستیاران ارشد سابقش در آریزونا مطرح شده، اعتراض می‌کرد.

به نقل از ایسنا براساس فایل صوتی از ضیافتی که به دست ان‌بی‌سی نیوز رسیده، ترامپ گفت: «این افراد یک دولت گشتاپو را اداره می‌کنند. و این تنها چیزی است که آنها دارند. و این تنها راهی است که آنها از نظر خود پیروز می‌شوند.»

رئیس‌جمهور سابق آمریکا افزود: «بایدن بدترین رئیس جمهور تاریخ کشور ماست. او به شدت بی‌کفایت و ناتوان است. او مثل چی حقه‌باز است! او کاندیدای تحت نفوذ و کنترل نیروهای خارجی است... او مقادیر زیادی پول از چین، روسیه، اوکراین و بسیاری از کشورهای دیگر می‌پذیرد. او حقه‌باز است.»

به گزارش خبرگزاری رویترز، «ایمی اسپیتالنیک» مدیر اجرایی شورای روابط عمومی یهودی یکشنبه در بیانیه‌ای گفت: «انجام چنین مقایسه‌هایی همیشه اشتباه، توهین‌آمیز و نفرت‌انگیز است؛ خصوصا زمانی که آن را در کنار سابقه طولانی این رئیس‌جمهور سابق در عادی‌سازی یهودستیزی در نظر گرفت. به خصوص استفاده از مقایسه‌هایی با نازی‌ها در خدمت یک برنامه متعصبانه و اقتدارگرا، شنیع است.»

کاخ سفید در بیانیه‌ای تند به اظهارات ترامپ پاسخ داد و به رفتار و لفاظی‌های گذشته این نامزد احتمالی جمهوری‌خواه، اشاره داشت، از جمله اظهارات مکرر او مبنی بر اینکه مهاجران غیرقانونی «خون کشور ما را مسموم می‌کنند»؛ زبانی که لفاظی‌های آدولف هیتلر، رهبر آلمان نازی و دیگر برترپنداران سفیدپوست را بازتاب می‌دهد.

اندرو بیتز، سخنگوی کاخ سفید گفت: «رئیس‌جمهور بایدن به جای تکرار لفاظی‌های وحشتناک فاشیست‌ها، صرف ناهار با نئونازی‌ها، و دامن زدن به تئوری‌های توطئه‌ای که به قیمت جان یک افسر پلیس شجاع تمام شده است، مردم آمریکا را حول ارزش‌های دموکراتیک مشترک و حاکمیت قانون گرد هم می‌آورد؛ رویکردی که باعث شده بزرگ‌ترین کاهش جرایم خشونت‌آمیز در ۵۰ سال گذشته رخ دهد.»

از سوی دیگر حامیان ترامپ تلاش‌ کردند تا صحبت‌های او را لاپوشانی کنند.

داگ بورگم، فرماندار داکوتای شمالی که جزو چندین گزینه محتمل برای معاونت ترامپ است و در همان مهمانی جنجالی در عمارت مارالاگو شرکت داشت، یکشنبه درباره عبارت «گشتاپو» که ترامپ استفاده کرده بود، به‌ شبکه خبری سی‌ان‌ان گفت: «این صحبت در کانون سخنان او نبود. اکثریت آمریکایی‌ها احساس می‌کنند محاکمه‌ای که او در حال حاضر در آن حضور دارد، انگیزه‌های سیاسی دارد.»

هنوز نمایندگان ترامپ به سخنان او واکنشی نشان نداده‌اند. اظهارات ترامپ بعدازظهر شنبه در باشگاه مارآلاگو در فلوریدا در جمع صدها عضو کمیته ملی جمهوری‌خواه بیان شد.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903339

دیگر خبرها

  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • پاشنه آشیل روسیه برابر تحریم‌های غرب
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین