Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، سیاستگذاری پذیرش دانشجو از مهم‌ترین ارکان سیاستگذاری در آموزش عالی است که باید براساس ظرفیت‌ها و نیازهای کشور انجام شود. تنها پیامد سیاستگذاری نادرست در زمینه پذیرش دانشجو محرومیت افراد توانمند از تحصیل نیست، بلکه ورود افراد با توانایی کمتر به دانشگاه‌ها آینده کشور را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها در آینده وارد سمت‌های علمی و مدیریتی شده و سکان کشور را به دست می‌گیرند. به همین دلیل مدیران آموزشی معتقدند در زمینه پذیرش دانشجو باید به دانشگاه‌ها اعتماد کرد و ارزیابی متقاضیان بر اساس پرونده و با تشخیص دانشگاه‌ها انجام شود.

محمود فتوحی رئیس دانشگاه صنعتی شریف در گفت‌وگو با ایسکانیوز درباره سیاستگذاری پذیرش دانشجو گفت: تعداد درخواست‌کننده‌ها در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری بیش از ظرفیت دانشگاه‌هاست. به همین دلیل برای پذیرش دانشجو باید روش مناسبی اتخاذ کرد.

وی با بیان این که برنامه‌ریزی برای حذف کنکور در هر مقطعی نیازمند داشتن جایگزین است، گفت: بنابراین باید روشی برای بررسی متقاضیان در نظر گرفته شود که این گزینش را به نحو بهتری انجام دهد.

فتوحی با اشاره به این که در مقطع کارشناسی به دلیل تعداد زیاد متقاضیان جایگزینی بهتر از کنکور وجود ندارد، ادامه داد: چرا که نمی‌توان بر مبنای نمرات دبیرستان متقاضیان را ارزیابی کرد و به ترتیب توانایی‌ها انتخاب کرد.   

رئیس دانشگاه صنعتی شریف نتایج کنکور کارشناسی را قابل اعتماد دانست و گفت: ارزیابی توانایی متقاضیان کنکور کارشناسی ارشد و دکتری بر مبنای رتبه روش درستی نیست. به همین دلیل برای حذف کنکور ابتدا باید کنکور دکتری حذف شود، سپس کارشناسی ارشد و نهایتا کارشناسی.

 وی با تاکید بر این که پذیرش دانشجو می‌تواند بر اساس بررسی پرونده انجام شود، گفت: در این روش متقاضی بر اساس فعالیت‌های علمی و پژوهشی دوران کارشناسی و کارشناسی ارشد ارزیابی می‌شود.

فتوحی اعتماد به دانشگاه‌ها در پذیرش دانشجویان ارشد و دکتری را ضروری دانست و گفت: بهتر است پذیرش دانشجو در این مقاطع بر مبنای بررسی پرونده انجام شود اما در سطح کارشناسی باید کار تخصصی بیشتری انجام شود.     

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1072564 برچسب‌ها آزمون کارشناسی ارشد مصاحبه دکتری کنکور دکتری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آزمون کارشناسی ارشد مصاحبه دکتری کنکور دکتری کارشناسی ارشد پذیرش دانشجو ارشد و دکتری دانشگاه ها انجام شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۰۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد

محمد علی زلفی گل گفت: یکی از مشکلات در دانشگاه فنی و حرفه‌ای این است که این دانشگاه در نهایت در مقطع کاردانی و کارشناسی دانشجو تربیت می‌کند و استخدام عضو هیئت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه معنا ندارد.

وی ادامه داد: البته قدردان استادانی که در این دانشگاه داریم هستیم ولی نباید همان کاری را که دانشگاه تهران انجام می‌دهد دانشگاه فنی و حرفه‌ای هم همان را انجام دهد یا کاری که دانشگاه تهران انجام می‌دهد را دانشگاه‌های پیام نور و علمی کاربردی هم انجام بدهند.

وزیر علوم افزود: دانشگاه‌ها هرکدام ماهیت و وظیفه خاص خود را دارند ما نباید همه چی را باهم قاطی کنیم باید به ماهیت هر دانشگاه توجه کنیم برای همین در نخستین جلسه هیئت امنای دانشگاه فنی و حرفه‌ای مصوب شد که دانشگاه فنی و حرفه‌ای از این پس تا سطح فوق لیسانس (مربی) استخدام کند.

وی با اشاره به مصوبه جدید درباره جذب هیئت علمی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای تاکید کرد: دیگر قرار نیست عضو هیئت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه استخدام شود، چرا؟ چون وقتی عضو هیئت علمی با مدرک دکتری استخدام می‌شود در پی این است که دانشیار و استاد تمام شود و مجبور است در دانشگاه‌های دیگر وقت بگذارد تا ارتقا پیدا کند.

وی افزود: مربی که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استخدام می‌شود باید از مسیر خود ارتقا پیدا کرده و مدارج را طی کند، بنابراین انتظاری که از استاد فنی و حرفه‌ای داریم مرتبط با حرفه خودش است نه انتظاری که از استاد دانشگاه تهران داریم اینها را باید احصا کرده و به قانون توجه کنیم تا در بحث‌های دیگر اثر گذار باشیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • پذیرش کمتر از ۳۰۰۰ دانشجو در دانشگاه‌های لرستان
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • جزییات آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم در کنکور ۱۴۰۳
  • پذیرش بدون آزمون در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
  • آغاز ثبت نام آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند
  • آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران در لرستان
  • وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد
  • جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد