Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیات مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران گفت: تعداد شرکت‌های واردکننده نهاده‌های دام و طیور در نیمه نخست سال جاری حدود سه چهارم کاهش یافت و پیش‌بینی می‌شود روند کاهش تعداد این شرکت‌ها در نیمه دوم سال نیز ادامه داشته باشد. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران (آوندا)، ابوالحسن خلیلی با اعلام این مطلب اظهار کرد: سال گذشته ۴۰۳ شرکت برای واردات نهاده‌های دامی اقدام کردند، اما این تعداد در نیمه نخست سال جاری به ۱۱۱ شرکت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به کاهش ۷۰ درصدی تعداد شرکت‌های واردکننده نهاده‌های دامی به کشور در شش ماهه نخست امسال در مقایسه با دوره مشابه سال قبل ادامه داد: پیش بینی می‌شود با توجه به تداوم مشکلاتی که در مسیر واردات و تامین کالا وجود دارد مجددا از تعداد شرکت‌هایی که به عرصه واردات نهاده‌های دامی ورود پیدا کرده اند، کاسته شود.

خلیلی افزود: انتقال ارز مهمترین مشکل واردکنندگان است و این در حالی است که بیشتر از سوی مسئولان بر میزان ارز تخصیص داده شده برای واردات کالا تاکید می‌شود، اما برای واردکنندگان امکان انتقال ارز‌های نامرغوب وجود ندارد و باید برای جابجایی ارز‌های تخصیصی که شامل وون کره، ریال عمان، دینار عراق و روپیه پاکستان می‌شود معضلات بسیاری را متحمل شوند.

رئیس هیات مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران تصریح کرد: از روز یکم فروردین تا ۲۱ شهریور ماه سال جاری واردات روغن خام ۵۶ درصد، کنجاله سویا ۶۰ درصد، جو ۲۳ درصد و دانه‌های روغنی ۳۵ درصد کاهش یافته است که با استناد به این آمار می‌توان گفت به دلیل معضلاتی که در مسیر انتقال ارز وجود دارد از میزان واردات کالا به کشور کاسته شده است.

خلیلی خاطرنشان کرد: به منظور تسهیل فرآیند تامین و واردات کالا به کشور لازم است مسئولان جسارت یکسان سازی نرخ ارز را پیدا کنند و تا زمانی که این امر محقق نشود همچنان در فرآیند واردات کالا با معضلات جدی مواجه هستیم.

وی با اشاره به قیمت ۲۵ هزار تومانی هر کیلو مرغ در بازار اظهار کرد: بخش خصوصی از اردیبهشت ماه نسبت به این مساله هشدار داده بود کمااینکه اکنون فعالان بخش خصوصی نسبت به کمبود مرغ در یک ماه آینده هشدار‌های لازم را می‌دهند، اما ظاهرا گوش شنوایی برای شنیدن مشاوره‌های بخش خصوصی نیست.

رئیس هیات مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران گفت: بخش خصوصی نسبت به شرایط اقتصادی کشور و مردم بسیار دغدغه‌مند است، اما تا زمانی که چرخه معیوب تصمیم گیری تا اجرا اصلاح نشود این معضلات از میان برداشته نخواهد شد.

خلیلی اظهار کرد: بخش خصوصی نسبت به وقوع چالش‌های اقتصادی هشدار‌های لازم را از مدت‌ها قبل اعلام کرده است، اما بی تفاوتی مسئولان نسبت به این هشدار‌ها نشان می‌دهد یا نمی‌توان برای بهبود شرایط اقتصادی کشور چاره اندیشی کرد و یا اینکه کسی در فکر یافتن راهکاری برای خارج کردن اقتصاد از شرایط فعلی نیست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نهاده های دامی ارز واردات کالا نهاده های دامی واردات کالا بخش خصوصی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۲۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته

به گزارش قدس آنلاین، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

براساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند ،۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است. در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

همچنین، تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند. در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند.

لازم به ذکر است؛ سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • کاهش چشمگیر قیمت سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • کاهش چشمگیر بهای سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال
  • واردات سازهای لاکچری آزاد می‌شود؟
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱