Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم گفت: جذب سرمایه‌و حضور سرمایه گذاران اهمیت بالایی برای تولید، ایجاد اشتغال و آینده اقتصادی این منطقه دارد و با برنامه ریزی باید به دنبال جذب و حفظ سرمایه گذاران در جزیره باشیم.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم، حمیدرضا مومنی در بیست و یکمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه این سازمان، اظهار کرد: باید برنامه ریزی جهت هدایت سرمایه گذاران برای فعالیت در بخش های مختلف اقتصادی این منطقه به صورت جامع و سیستمی اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: سرمایه گذاران، تولیدکنندگان و کارآفرینان پیشران های توسعه در مناطق آزاد هستند و باید طرح ها و برنام ‌های متنوعی جهت تکریم و ترغیب سرمایه گذاران و تولیدکنندگان جهت حضور فعال در منطقه آزاد قشم را تدارک ببینیم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به اهمیت بررسی وضعیت موجود در حوزه های مختلف سرمایه گذاری، تصریح کرد: مدیریت جذب سرمایه گذاری و بازاریابی سازمان با هماهنگی و همکاری سایر بخش ها می تواند مقدمات جلب اعتماد سرمایه گذاران را برای حضور در این منطقه فراهم کند.
به گفته مومنی؛ ظرفیت ها و توانمندی های قشم هنوز به خوبی برای سرمایه گذاران و تولیدکنندگان داخلی و خارجی معرفی نشده و با برنامه ریزی و تدوین طرح های مختلف می توان نتایج بهتری را کسب کرد که موجب افزایش اشتغال در جزیره شود.
وی با بیان اینکه منطقه آزاد قشم آماده هرگونه سرمایه گذاری در بخش های مختلف است، افزود: فرصت های فراوانی برای توسعه اقتصادی در جزیره قشم وجود دارد و امیدوار هستیم که فرصت ها و اولویت های سرمایه گذاری با معرفی شرایط را برای جذب سرمایه و حضور سرمایه گذاران جدید تسهیل کند
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم خاطرنشان کرد: با ایجاد شفافیت و کاهش بروکراسی پیچیده اداری و استفاده از سامانه های جدید می توان خدمات بهتری را به سرمایه گذاران و مراجعان ارائه داد.
در ابتدای این جلسه عابدین سعادتفر معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد قشم به ارایه گزارشی از روند اجرایی شدن مصوبات جلسات قبلی شورای برنامه ریزی و توسعه این سازمان پرداخت.
در ادامه مرتضی شیخ زاده معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم گزارشی پیرامون آخرین آمار و اقدامات صورت گرفته در این منطقه در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا ارائه کرد.
در بخش دیگری از این جلسه محرم بهاروند معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد قشم به ارائه مطالبی پیرامون برآیند و پیامدهای مکانیزه شدن فرآیندها ارائه کرد. وی ساماندهی، کاهش بروکراسی اداری، صرفه جویی در وقت و ارائه بهتر خدمات به مراجعان را نتیجه استفاده از سامانه های مختلف در مدیریت های مختلف این معاونت دانست.
بررسی گزارش سوئکو با مطالعات موردی در حوزه کشاورزی و دامپروری توسط منصور آزاد سرپرست اداره شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم بخش دیگری از برنامه های بیست و یکمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه بود.
در ادامه محمدرضا عباسی مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم مطالبی را پیرامون معرفی و نحوه عملکرد سامانه جامع انبارها ارائه و ساماندهی تمامی انبارهای موجود در منطقه، مدیریت و رهگیری کالاها و همچنین ایجاد شفافیت و ارائه گزارش های لازم را به عنوان نقاط قوت این سامانه مطرح کرد.
در بخش دیگری از این جلسه علیرضا امری کاظمی مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم به مناسبت هفته گردشگری گزارشی پیرامون برگزاری مسابقه عکاسی ژئوپارک جهانی قشم ارائه کرد. همچنین شیخ زاده معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری توضیحاتی را پیرامون افتتاح مرکز مردم شناسی و میراث ناملموس خلیج فارس در روستای سلخ مطرح نمود.
در بخش پایانی از بیست و یکمین جلسه حسین مرادی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم به ارائه گزارشی از حضور اعضای کمیسیون اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت نظام طی روزهای گذشته در جزیره پرداخت. وی همچنین درباره شیوه اطلاع رسانی صورت گرفته و گردش اخبار مربوط به افتتاح پروژه های قشم توسط رییس جمهور به صورت ویدئوکنفراس در رسانه ها توضیحاتی را مطرح نمود.
در پایان نیز مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با اهدای لوح سپاس به مدیر روابط عمومی و امور بین الملل از تلاش های صورت گرفته توسط مجموعه مدیریت روابط عمومی در راستای اطلاع رسانی اقداماتُ معرفی دستاوردهای سازمان منطقه آزاد قشم با استفاده از بروزترین تکنولوژی در رسانه های دیداری و فضای مجازی تقدیر کرد.
در حاشیه این جلسه همچنین از طرح مجموعه شهری زادبوم در شهر قشم توسط حمیدرضا مومنی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با حضوری جمعی از معاونین و مدیران این سازمان رونمایی شد.
همچنین در حاشیه بیست و یکمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه سازمان منطقه آزاد قشم از کتاب "گنز بپو" (گنج پدربزرگ) به نویسندگی حاج محمد زبیری با حضور حمیدرضا مومنی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و جمعی از معاونین و مدیران این سازمان رونمایی شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم سازمان منطقه آزاد قشم سازمان منطقه آزاد قشم سرمایه گذاران سرمایه گذاری روابط عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۲۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نزدیک به ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در استان فارس تعریف شده است

رونمایی از ۲۰ فرایند و محصول زنجیره ارزش راهبردی با حضور وزیر کشور، معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور، استانداران استان‌های فارس، خوزستان، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، کردستان، در دستور کار قرار گرفت. 

در این رویداد که با شعار "فارس پیشرو در مدیریت هوشمند زنجیره‌های ارزش راهبردی" و با محوریت دانش، تولید و توسعه برگزار می‌شود از ۲۰ فرایند و محصول زنجیره ارزش راهبردی رونمایی و ۹ تفاهم نامه در حوزه زنجیره ارزش فولاد منعقد شد. 

علاوه بر این ۱۰ تفاهم‌نامه نیز در حوزه زنجیره ارزش بخش کشاورزی به امضای مدیران مربوطه رسید که عمدتا زمینه‌های صنایع تبدیلی، شیلات و باغبانی را شامل می‌شد. نکته حائز اهمیت در خصوص برخی از این تفاهم نامه‌ها این بود که با استان‌های هرمزگان و بوشهر به صورت بین استانی به امضا رسیدند.

احمد وحیدی، وزیر کشور در ابتدای این مراسم با اشاره به اینکه در دو سال اخیر موضوع ارائه توانمندی‌های استان‌های مختلف از طریق استانداری‌ها در حال پیگیری است، اظهارداشت: خوشبختانه روند رو به رشدی در تعریف و شناسایی زنجیره‌های ارزش راذشاهد بودیم.

او با تاکید براینکه استان فارس از جمله استان‌هایی است که اقدامات خوبی در زمینه شناسایی و تعریف زنجیره‌های ارزش داشته، تصریح کرد: به عنوان نمونه می‌توان به ظرفیت‌های این استان در زمینه زنجیره‌های ارزش گیاهان دارویی و فولاد اشاره کرد.

وزیر کشور همچنین با اشاره به اینکه نزدیک به ۷۰۰ همت برنامه سرمایه گذاری در استان فارس تعریف شده است، ابرازداشت: سرمایه گذاران می‌توانند با مراجعه به متولیان این حوزه در استان فارس، اطلاعات لازم برای انجام سرمایه‌گذاری را کسب کنند.

وحیدی با اشاره به اینکه زیرساخت‌های خوبی در زمینه زنجیره‌های ارزش در استان فارس، گفت: خوشبختانه همه استان در زمینه مدیریت زنجیره ارزش راهبردی اقدامات مناسبی داشتند و حرکنت‌های خوبی را در این مسیر انجام می‌دهند.

محمدهادی ایمانیه، استاندار فارس نمایشگاه را فرصتی مناسب و بسیار ارزشمند برای به معرض دید رساندن تلاش‌ها و توانمندی‌های صادراتی استان فارس توصیف کرد و گفت: در طی دو روز نخست برگزاری نمایشگاه، ۶۴ مذاکره با هیات‌های تجاری در غرفه توانمندی‌های استان فارس انجام شده که در نتیجه آن ۱۸ تفاهم نامه با هیات‌های خارجی به امضا رسید.

او با اشاره به اینکه ۱۵ تفاهم نامه نیز با سرمایه‌گذاران و شرکت‌های داخلی به سرانجام رسیده است، ابرازداشت: امیدواریم این تفاهم نامه‌ها در آینده نزدیک به مرحله عقد قرارداد برسد و بتوان در مورد ارزش ریالی یا ارزی این تفاهم نامه‌ها اظهار نظر دقیق تری کرد.

استاندار فارس با اشاره به اینکه این استان پهناور از ظرفیت‌های بالا و قابل توجهی برخوردار است، ابرازداشت: با این حال با محصولات فولاد و گیاهان دارویی تصمیم به حضور در نمایشگاه گرفتیم.

ایمانیه در عین حال براین موضوع تاکید کرد که با تلاش‌های صورت گرفته، در زمینه زنجیره ارزش گندم، زنجیره ارزش حلزون (آرایشی و بهداشتی) و زنجیره ارزش افزوده گردشگری و صنابع دستی نیز حضور جدی در نمایشگاه داشته باشد.

او از تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در استان فارس خبر داد و گفت: زنجیره‌های ارزش می‌توانند زمینه صادرات هرچه بیشتر این گونه محصولات و افزایش تولید داخلی را فراهم کنند.

استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع رونمایی از سامانه هوشمند بازاریابی اشاره و خاطرنشان کرد: این سامانه به صورت هوشمند بازاریابی صادرات محصولات استان فارس را انجام می‌دهد؛ هر چند مذاکراتی هم برای ارایه خدمات بیشتر با اتاق‌های بازرگانی دیگر استان‌ها انجام خواهد شد تا صادرات به کشور‌های دیگر مخصوصاً کشور‌های همسایه افزایش یابد.

ایمانیه در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به اینکه ارزیابی تان از نمایشگاه و ظرفیت‌های ارایه شده استان فارس در آن چه بوده است؛ گفت: واقعیت این است که فارس استانی سرشار از نعمات و توانمندی‌هاست و طبیعتاً در عرصه‌های مختلف گردشگری، کشاورزی، صنعت، معدن، پزشکی، علمی و... حرف‌های زیادی برای گفتن دارد؛ از همین رو به اعتقاد من اگر به جای یک غرفه در نمایشگاه همه فضا را هم دراختیار استان فارس قرار دهند باز هم حرف برای گفتن داریم.

او با اشاره به اینکه غرفه استان فارس یکی از شلوغ‌ترین و پر رفت و آمدترین غرفه‌های نمایشگاه به لحاظ حضور هیات‌های تجاری داخلی و خارجی بوده؛ ابرازداشت: تاکید من براین است که در پایان نمایشگاه تفاهم نامه‌ها و قرار‌های اولیه با سرمایه‌گذاران و صنعتگران دنبال شود.

استاندار فارس با تاکید براینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی باید همه توان خود را برای همکاری با سرمایه گذاران و رفع مشکلات آنها برای سرمایه گذاری به کار گیرند؛ تصریح کرد: موانع و بروکراسی‌های اداری باید از پیش پای سرمایه گذاران برداشته شود.

ایمانیه در ادامه سرمایه گذاران را نیز مخاطب قرار داد و گفت: دفتر کار من به روی سرمایه گذاران باز است و چنانچه با مشکلی مواجه شوند این تعهد را می‌دهم که ظرف ۲۴ ساعت ضمن برگزاری جلسه با مدیر مربوطه، پیگیر رفع مشکلات آنها باشم.

استاندار فارس در پایان از انعقاد تفاهم نامه ۵۰۰ میلیون دلاری با پارک صنایع پتروشیمی خواجه نصیر خبر داد و گفت: براساس این تفاهم نامه مقرر شد تا سقف ۵۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری در مناطق محروم با هدف تولید محصولات دارویی و محصولات سلامت محور مشترک با پتروشیمی انجام شود.

به گفته او، هدف دیگر این تفاهم نامه توسعه مناطق محروم استان فارس است که از طریق ایجاد واحد‌های پتروشیمی محقق خواهد شد.

خاطرنشان می‌شود طرف اول این تفاهم نامه قرارگاه جهادی سرمایه گذاری کوثر و طرف دوم پارک صنایع پتروشیمی خواجه نصیر است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • نزدیک به ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در استان فارس تعریف شده است
  • در یکصد و پنجاه و یکمین جلسه علنی شورای شیراز چه گذشت؟
  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • دعوت رئیس شورای شهر از سرمایه‌گذاران برای حضور در میمند
  • بازدید دبیر شورای‌ عالی مناطق آزاد کشور ازغرفه منطقه آزاد اروند در نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳
  • جزئیات و زمان بیست و یکمین حراج شمش طلا اعلام شد
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه